runner69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εγω θα ελεγα να παρετε τηλεφωνο να ρωτησετε τι σημαινει αυτο το "ανοιχτα κουτια".
eyes4u_athens Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 βρε παιδιά ...και μερικά μοντέλα της SONY είναι χωρίς ταινίες ασφαλείας.. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό... Για τσεκάρετε πως τα πουλάει ο x Γερμανός και το κάθε κανονικό μαγαζί στην Ελλάδα...? Αμάν πια...!
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 βρε παιδιά ...και μερικά μοντέλα της SONY είναι χωρίς ταινίες ασφαλείας.. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό... Για τσεκάρετε πως τα πουλάει ο x Γερμανός και το κάθε κανονικό μαγαζί στην Ελλάδα...? Αμάν πια...! Φιλικά ..., αλλά κράτα τα "Αμάν πια" για σένα! Όταν παίρνεις κάτι καινούργιο , ΠΡΕΠΕΙ να είναι σφραγισμένο!! Εξάλλου γι' αυτό υπάρχουν και οι ταινίες ασφαλείας που γράφουν πάνω, πως αν για οποιοδήποτε λόγω είναι παραβιασμένες να γίνετε άμεσα επιστροφή ή επικοινωνία με την εταιρεία! Τώρα αν εσύ θες να πάρεις κάτι ανοιγμένο, που μπορεί να είναι μεταχειρισμένο, μπορεί να είναι εκθεσιακό, μπορεί να λείπουν από μέσα αξεσουάρ, μπορεί να είναι ανακατασκευασμένο, μπορεί να είναι ότι θέλει ...., τότε με γεια σου και χαρά σου! Υ.γ. ΔΕΝ είναι δικαιολογία τι κάνει ο κάθε Γερμανός! Παράνομο είναι..!! Οι συσκευασίες πρέπει να είναι σφραγισμένες!~ Το ότι υπάρχουν στόκοι και πάνε και τ' αγοράζουν ανοιγμένα, αυτό είναι άλλο ανέκδοτο! 5
runner69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 βρε παιδιά ...και μερικά μοντέλα της SONY είναι χωρίς ταινίες ασφαλείας.. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό... Για τσεκάρετε πως τα πουλάει ο x Γερμανός και το κάθε κανονικό μαγαζί στην Ελλάδα...? Αμάν πια...! Αν και σου απαντησε ο hasiotis_john, βλεπω γραφτηκες χτες στο forum, παρεμπιπτοντως μετα το ανοιγμα του thread, και τα 6 συνολικα σου post ειναι μεσα σε αυτο το thread. Ok.
mikegad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αν τα τηλέφωνα είναι καινούρια δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι ανοιγμένα αν αναφερόταν στην σελίδα παραγγελίας ,τότε είναι δικιά σας η ευθύνη και σημαίνει πως το δέχεστε
peronoforos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδιά, ας πάρουμε πρώτα τα τηλέφωνα με το καλό, και μετά μιλάμε. ο άνθρωπος πουλάει πάρα πολλά τηλέφωνα, φαντάζομαι είδατε τα 400+ note3 που έχει δώσει, και από ότι είδα δεν έκανε κανένας παράπονο αντιθέτως κάποιοι έχουν γράψει ότι μείνανε ευχαριστημένοι. εμένα προσωπικά, αν είναι στο κουτί του κομπλέ, με την απόδειξη, με τις ζελατίνες πάνω, και όλα είναι καλά με το κινητό γιατί να παραπονεθώ? δεν φτάνει που το πήρα στην φτηνότερη τιμή που μπορούσα θα γκρινιάζω κιόλας? το να έχει πειραγμένη την ταινία ασφαλείας μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, όπως το ότι μπορεί να τα ελέγχουν όταν τα φέρνουν από έξω η διάφορα σχετικά με χονδρέμπορες κ.λ.π. που δεν τα ξέρουμε εμείς σημασία έχει: 1/είναι το τηλέφωνο στις ζελατίνες του αψεγάδιαστο καινούργιο? 2/έχω την ανάλογη υποστήριξη από το site για την εγγύηση αν πάθει κάτι? (και ξέρουμε για τα 32άρια μοντέλα ότι η lg και καλά δεν δέχεται να τα επισκευάσει. πράγμα λάθος γιατί μόνο η ram αλλάζει οπότε είναι υποχρεωμένοι και νομίζω στο arvato στην Αθήνα το κάνουν) 3/το ότι είναι η φτηνότερη δυνατή τιμή για 32άρι (πόσα να βγάλει δηλαδή ο άνθρωπος σαν κέρδος για το κάθε κινητό? απορώ πως δεν έχουν πέσει τα skroutzomagaza να τον δείρουν) όταν μου έρθει θα γράψω αναλυτικά για την κατάσταση του τηλεφώνου και όλα τα περαιτέρω. το kathming είναι σχετικά νέο ο άνθρωπος γράφει το ονοματεπώνυμο του και όλα τα στοιχεία του είναι legit. εγώ θα αξιολογήσω ανάλογα την όλη εμπειρία μου από την αγορά, καθώς θα κάνω και την ανάλογη διαφήμιση όταν παραλάβω.
tombraider Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδιά, ας πάρουμε πρώτα τα τηλέφωνα με το καλό, και μετά μιλάμε. ο άνθρωπος πουλάει πάρα πολλά τηλέφωνα, φαντάζομαι είδατε τα 400+ note3 που έχει δώσει, και από ότι είδα δεν έκανε κανένας παράπονο αντιθέτως κάποιοι έχουν γράψει ότι μείνανε ευχαριστημένοι. εμένα προσωπικά, αν είναι στο κουτί του κομπλέ, με την απόδειξη, με τις ζελατίνες πάνω, και όλα είναι καλά με το κινητό γιατί να παραπονεθώ? δεν φτάνει που το πήρα στην φτηνότερη τιμή που μπορούσα θα γκρινιάζω κιόλας? το να έχει πειραγμένη την ταινία ασφαλείας μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, όπως το ότι μπορεί να τα ελέγχουν όταν τα φέρνουν από έξω η διάφορα σχετικά με χονδρέμπορες κ.λ.π. που δεν τα ξέρουμε εμείς σημασία έχει: 1/είναι το τηλέφωνο στις ζελατίνες του αψεγάδιαστο καινούργιο? 2/έχω την ανάλογη υποστήριξη από το site για την εγγύηση αν πάθει κάτι? (και ξέρουμε για τα 32άρια μοντέλα ότι η lg και καλά δεν δέχεται να τα επισκευάσει. πράγμα λάθος γιατί μόνο η ram αλλάζει οπότε είναι υποχρεωμένοι και νομίζω στο arvato στην Αθήνα το κάνουν) 3/το ότι είναι η φτηνότερη δυνατή τιμή για 32άρι (πόσα να βγάλει δηλαδή ο άνθρωπος σαν κέρδος για το κάθε κινητό? απορώ πως δεν έχουν πέσει τα skroutzomagaza να τον δείρουν) όταν μου έρθει θα γράψω αναλυτικά για την κατάσταση του τηλεφώνου και όλα τα περαιτέρω. το kathming είναι σχετικά νέο ο άνθρωπος γράφει το ονοματεπώνυμο του και όλα τα στοιχεία του είναι legit. μην αναφερεις την arvato χαχαχαχαχα
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σαφώς και δεν εννοώ κάτι για το παλικάρι στο flashaki που μίλησα και μαζί του στο τηλέφωνο και ήταν μια χαρά! Απλά... για μένα ρε παιδί μου, προσωπική γνώμη τέλος πάντων, όταν αγοράζω κάτι θέλω να είναι σφραγισμένο σαν σαλάμι! Τόσα χρόνια που είμαι στην πιάτσα και αγοράζω από δω και από κει έχουν δει ΠΟΛΛΑ τα μάτια μου στο θέμα των ανοιγμένων συσκευών και τ' αποφεύγω όσο μπορώ! Μακάρι όσοι το πάρετε να είναι αλφάδι και ας μην έχει εξωτερικές ταινίες...
razkal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 το πιο πιθανο για τα ανοιγμενα κουτια ειναι να εχουν ανοιχτει για να περαστει unbranded firmware.
kukukali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κανονικά αν περαστεί αναβάθμιση τα κινητά επιστρέφουν στη μαμα εταιρεία και ξανασφραγίζονται.Και για όσους δεν κατάλαβαν τα firmware updates τα δίνουν φασόν εκτός μαμάς εταιρίας λόγω κόστους.
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ήρθε σε κανέναν email που να αναφέρει αριθμό αποστολής acs? κάποιος είχε αναφέρει πιο πρίν ότι φεύγουν σήμερα και θα μας τον στείλουν..
peronoforos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν φεύγουν όλα σήμερα τελικά, όσα πρόλαβε φεύγουν. αύριο όσοι δεν παραλάβετε (εγώ ρώτησα για το δικό μου) θα τα παραλάβετε μέσα στη βδομάδα. 1
razkal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν φεύγουν όλα σήμερα τελικά, όσα πρόλαβε φεύγουν. αύριο όσοι δεν παραλάβετε (εγώ ρώτησα για το δικό μου) θα τα παραλάβετε μέσα στη βδομάδα. σου εστειλε το acs νουμερο σημερα?
peronoforos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 μίλησα μαζί του το απόγευμα και είχε τον αριθμό αποστολής προσφέρθηκε να μου το πει αλλά δεν το έγραψα γιατί ήμουν στον δρόμο. δεν το χρειάστηκα αφού αύριο θα το έχω. αν υπάρξει πρόβλημα θα του τηλεφωνήσω. ούτως η άλλος στην δικιά μου περίπτωση δεν έχει και πολλά acs εδώ που είμαι μόνο ένα. αν πάρω τηλέφωνο στην acs και δώσω το όνομά μου θα μάθω επίσης, στην acs τουλάχιστον όσες φορές έχω κάνει συναλλαγές, μου έρχεται και ειδοποίηση στο κινητό μου. (αν δώσατε κινητό). επομένως αν έχει γράψει πάνω στο κουτί το κινητό του κάθε αγοραστή, τότε πιθανός να λάβετε(ουμε) ειδοποίηση και εκεί. εντάξει μην τον τρελάνετε στα τηλέφωνα τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις