razkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδιά ένα παιδί πήρε τηλέφωνο κατά της 6 και είπε ότι πηρε το flashaki και παρόλο που έγραφε μέσα 53, είχε άλλα 40 περίπου κομμάτια διαθέσιμα για αγορά. επίσης στη δικιά μου παραγγελία πήρε και κουπόνι θα σου έρθει και εσένα razkal μη μασάς! εγω πηρα τηλ. και μου ειπε για 95 κομματια για αυτο μου εκανε εντυπωση που στα 53 φανηκε να τελειωνει η προσφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 εγω θα μπορεσω να το παραγγειλω αυριο που θα βαλω λεφτα στην τραπεζα???
hasiotis_john Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να κλείσει ? Κάτσε να μας πουν εντυπώσεις αυτοί που θα πάρουν το G2 για να ξέρουμε τι θα κάνουμε σε μελλοντικές αγορές από το flashaki!
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Γιατί να κλείσει ? Κάτσε να μας πουν εντυπώσεις αυτοί που θα πάρουν το G2 για να ξέρουμε τι θα κάνουμε σε μελλοντικές αγορές από το flashaki! To post μου να διαγραφεί όχι το θέμα Είχα γράψει κάτι που δεν ισχύει και το έσβησα 1
razkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 εγω θα μπορεσω να το παραγγειλω αυριο που θα βαλω λεφτα στην τραπεζα??? καλυτερα καλεσε το φλασακι πρωτα να δεις αν εχει στοκ
kukukali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Απο γνωστο που εχει σκρουτζομαγαζο με πληροφορισε οτι εχει αρχισει να πεφτει η τιμη της χονδικης του note3 οποτε μην εκπλαγειται αν δειτε σε μερικες μερες πιο χαμηλες τιμες απο 500 ευρω.
eyes4u_athens Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Έτσι έλεγαν και για το Iphone 5 και πήρε τα ύψη η τιμή του...
George! Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Απο γνωστο που εχει σκρουτζομαγαζο με πληροφορισε οτι εχει αρχισει να πεφτει η τιμη της χονδικης του note3 οποτε μην εκπλαγειται αν δειτε σε μερικες μερες πιο χαμηλες τιμες απο 500 ευρω. Ίσως να είναι έτσι αφού ο Κωτσόβολος με το παζάρι από 800€ το δίνει 719€.
kukukali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έτσι έλεγαν και για το Iphone 5 και πήρε τα ύψη η τιμή του... H Apple εχει διαφορετικη πολιτικη αλλα ....μιας που γραφτηκες χτες και ειναι το πρωτα σου ποστ στο τοπικ να μην σου το χαλασω .Το LG μπορει να ειναι προσφορα ως προς την τιμη(με ολα τα υπολοιπα θεματα της παραεισαγωγης που ειπαν τα αλλα μελη) αλλα το Note 3 δεν ειναι. 1
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απο την στιγμή που κάποιος πλήρωσε με paypal και παρέλαβε κωδικό κουπονιού, δεν παίζει να του στείλουν άκυρο και refund όπως κάποια παιδιά που αγοράσανε τελευταία, σωστό???
razkal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 53 κομματια ηταν τελικα το στοκ, οτι παραπανω εχει παραγγελθει θα παρει refund. εγω οριακα ειμαι, ή τελευταιο κομματι ή refund.
peronoforos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αν δεν έχω λάβει τα λεφτά μου πίσω, λογικά πέρασε η παραγγελία μου. όσοι πήραν επιστροφή στο paypal αυτοί είναι οι άτυχοι.αλλά θα με πάρουν πίσω τηλέφωνο για σίγουρα. θα ενημερώσω για το τι συμβαίνει όταν με πάρουν τηλέφωνο επίσης ακυρώθηκαν αυτοί που κάναν παραγγελία για να κάνουν κατάθεση σήμερα. (κάτι τέτοιο διάβασα κάπου) η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία razkal!!!!!! και εγώ από τους τελευταίους είμουν που έκανα παραγγελία. ή στο 55 ή στο 56 είμουν εγώ..... οπότε αν όντως ήταν 53 τα διαθέσιμα, τότε θα πάρω refund. εκτός αν υπάρχουν μερικές ακυρώσεις σήμερα, και είμαι τυχερός και πάρω κανενός άλλου αλλά όπως και να έχει δεν έχω πολλές ελπίδες....
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Στην δικιά μου παραγγελία πάντως, στο kamthing, γράφει πλέον "επιβεβαιωμένη" οπότε θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι εντάξει.
hasiotis_john Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φίλε, δεν κατάλαβα! Όταν λες τα κουτιά είναι ανοιχτά, εννοείς δεν θα έχουν ταινία ασφαλείας? Εγώ προσωπικά, ΔΕΝ θα το έπαιρνα έτσι σε καμιά περίπτωση... 1
peronoforos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μερικά πρεπει να ειναι ανοιχτα μαλλον ξανακολλημενη ταινια ασφαλειας. Επειδη δε θελω να λεω ανακρίβειες παρτε τηλεφωνο και καντε μια ερωτηση αν έρχονται σφραγισμενα η οχι. Γιαυτο βασικο Οταν ερθει το τηλεφωνο τρελο ελεγχο κατευθειαν για gps μπαταρια οθονη καμμενα πιξελ κ.λ.π
Προτεινόμενες αναρτήσεις