swtos_chem Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 έκανα κι εγώ παραγγελία.. μέσω paypal, άντε να δούμε τι θα δούμε.. 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα 2 φορές αλλά η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε Έδωσα τα στοιχεία της κάρτας αλλά με το "pay now" με πήγε πίσω στο site χωρίς να γίνει τίποτε Το παρήγγειλε κανείς? Για το "πόσα κομμάτια υπάρχουν" Μάλλον περιμένουν να δουν πόσοι θα μαζευτούμε και μετά θα τα παραγγείλουν Edit: Η προσφορά ολοκληρώθηκε με επιτυχία πουλί πάλι Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από Pa0ki
hasiotis_john Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είναι Γερμανικό, unbranded, με 3 μέρες doa από την ημέρα παραλαβής και σε περίπτωση βλάβης το στέλνουν αυτοί (flashaki) στην Γερμανία...
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το πήρα και γώ μέσω paypal, χαλάλι το 15ευρω προκειμένου να κοιμάμαι ήσυχος!!!!! Σε 24 ώρες θα μπορώ να εκτυπώσω λέει το κουπόνι με το οποίο μπορώ να παραγγείλω το προιόν απο το κατάστημα. Αν ξέρει κανείς την διαδικασία απο δώ και πέρα ας πεί μιάς και πρώτη φορά αγοράζω με κουπόνι. Το στέλνω με email στο κατάστημα, τους παίρνω τηλέφωνο και δίνω κάποιο κωδικό?
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αλλο πάλι και αυτό....ίσα που πρόλαβα εντωμεταξύ απο την ώρα που πλήρωσα μέχρι και τώρα το κοντέρ έχει κολλήσει στο 53... 1
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είναι Γερμανικό, unbranded, με 3 μέρες doa από την ημέρα παραλαβής και σε περίπτωση βλάβης το στέλνουν αυτοί (flashaki) στην Γερμανία... τι σημαίνει unbranded?
eyes4u_athens Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ποιος τα λέει αυτά βρε παιδιά... ! Τι unbranded και βλακείες... Παρακαλώ πείτε μας ποιος σας δίνει αυτές τις πληροφορίες... για ένα προϊόν που δεν έχετε ακόμα πιάσει στα χέρια σας...? Εμένα μου έδωσαν και το σίριαλ Νο για το τηλέφωνο που θα παραλάβω σε 2 ημέρες...!
zeremefico Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 τι σημαίνει unbranded? Δεν έχει logo/apps από εταιρία κινητής (vodafone, cosmote, etc) 2
hasiotis_john Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ποιος τα λέει αυτά βρε παιδιά... ! Τι unbranded και βλακείες... Παρακαλώ πείτε μας ποιος σας δίνει αυτές τις πληροφορίες... για ένα προϊόν που δεν έχετε ακόμα πιάσει στα χέρια σας...? Εμένα μου έδωσαν και το σίριαλ Νο για το τηλέφωνο που θα παραλάβω σε 2 ημέρες...! Το είδαμε στην μαντική γυάλινη μπάλα και το γράψαμε ... Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα που σε προβληματίζει? Τις λεπτομέρειες για το κινητό τις έδωσε ο πωλητής από το flashaki στο τηλέφωνο! Πειράζει που το γράψαμε?
baskon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ποιος τα λέει αυτά βρε παιδιά... ! Τι unbranded και βλακείες... Παρακαλώ πείτε μας ποιος σας δίνει αυτές τις πληροφορίες... για ένα προϊόν που δεν έχετε ακόμα πιάσει στα χέρια σας...? Εμένα μου έδωσαν και το σίριαλ Νο για το τηλέφωνο που θα παραλάβω σε 2 ημέρες...Μεταξύ μας άλλα το unbranded είναι καλυτερο απο ενα branded κινητό το οποίο έχει διάφορες βλακειες της vodafon πχ, οπώς επίσης έχει και διαφορετικες αναβαθμίσεις η να έχει βγάλει ο όποιος πάροχος κάποια χαρακτηριστικα.(πχ το 820 σε εκδοση vf δεν έχει data sense. Unbrandedb εκδοση έχει.)Προφανώς νομιζες unbranded = μαϊμού?
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εμένα μου ήρθε ήδη το κουπόνι, παρόλο που όταν ολοκληρώθηκε η πληρωμή μου έγραφε ότι θα μου έρθει σε 24 ώρες. Προφανώς επειδή έκλεισε ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών και ολοκληρώθηκε νωρίτερα η προσφορά. Έστειλα το mail στο flashaki και τώρα περιμένουμε να έρθει το super-duper full hd lg
tombraider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλες παραλαβες σε οσους προλαβανε και παραγγείλανε!! οι υπολοιποι (μεσα και εγω σε αυτους) αναμονη για καμια προσφορα με το note3 στην ιδια τιμη (ελπιζω ) χαχαχαχα
razkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παραδοξως φαινεται να ολοκληρωθηκε και σε εμενα η παραγγελια παρ'ολο που φαινεται οτι εχει ληξει. Ημ/νία πληρωμής : 13/01/2014 - 17:55:09 Τρόπος πληρωμής : Πιστωτική κάρτα Αξία προσφοράς : 379€ x 1 = 379€ Η συναλλαγή είναι επιβεβαιωμένη Εφόσον η προσφορά είναι ενεργή, σύντομα θα λάβετε το κουπόνι στο e-mail σας. ακομα βεβαια δεν μου εχει ερθει το ιμειλ με το κουπονι. ιδωμεν... ηρθε και το κουπονι! προφανως υπαρχει ακομα στοκ.
peronoforos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδιά ένα παιδί πήρε τηλέφωνο κατά της 6 και είπε ότι πηρε το flashaki και παρόλο που έγραφε μέσα 53, είχε άλλα 40 περίπου κομμάτια διαθέσιμα για αγορά. επίσης στη δικιά μου παραγγελία πήρε και κουπόνι θα σου έρθει και εσένα razkal μη μασάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις