Προς το περιεχόμενο

LG G2 32gb 379€ (kamthing)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα τηλ εγω παιδια και ρωτησα μου ειπαν οτι το τηλ ειναι ευρωπαικο

ηξεραν οτι το 32gb δεν το καλυπτει η LG και οτι το στελνουν αυτοι εξωτερικο

στα πλαισια της εγγυησης και οτι το εχουν διαθεσιμο και παραλαβη 2-3 μερες

αν ισχυει αυτο τοτε καλως..το ιδιο γινεται και αν παρεις το 32αρι απο expansys..εγγυηση σε καλυπτει αυτο..το ιδιο και απο digivire..γενικα 32αρια αν δεν σε καλυπτει το μαγαζι που το αγορασες ξεχνας εγγυηση..

• Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρα τηλ εγω παιδια και ρωτησα μου ειπαν οτι το τηλ ειναι ευρωπαικο

ηξεραν οτι το 32gb δεν το καλυπτει η LG και οτι το στελνουν αυτοι εξωτερικο

στα πλαισια της εγγυησης και οτι το εχουν διαθεσιμο και παραλαβη 2-3 μερες

ωραια, αν ειναι και unbranded ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Παιδιά, ΜΗΝ τρελαίνεστε ..., προφανώς η LG τα λέει αυτά παρανόμως και απλά ποντάρει στο να κρατήσει το αγοραστικό κοινό τα εγχώρια της προϊόντα που τα κοστολογεί παραπάνω!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ συσκευή, τότε ΔΕΝ έχει δικαίωμα να αρνηθεί την εγγύηση! Μην σας παραθέτω τώρα νόμους και βουλοκέρια, αλλά είναι Ευρωπαϊκή οδηγία/νόμος!

Αν τους βάλεις και την λέξη "συνήγορος καταναλωτή" να δείτε πως θα γίνουν γατάκια στο τηλέφωνο και θα το πάρουν στο τσακ μπαμ!!!

Πήρα και γω τηλέφωνο  στο κατάστημα μιας και είμαι από Χανιά και μου είπε να το κάνω παραγγελία από το kamthing.com/ και να πάω να το πληρώσω από το κατάστημα εδώ κατευθείαν με πληρωμή εκεί! Πολύ ευγενικός αυτό στο μαγαζί!

Εγώ θα το δω από κοντά και αν είναι Ευρωπαϊκό και σφραγισμένο ..., τότε ΝΑΙ είναι ευκαιρία στα λεφτά αυτά!

(ΑΝ και είναι σίγουρο πως θα έχει πολύ σύντομα την πορεία του Οptimus G στα 130-300 ευρώ σε 2-3 μήνες, αλλά τέλος πάντων)

Δεν υπαρχουν νομοι και ευρωπαικες οδηγιες για αυτα. Αν η μαμα LG δινει ευρωπαικη εγγυηση στα προιοντα της τοτε η ελληνικη αντιπροσωπεια υποχρεουται να στο επισκευασει απο τη στιγμη που το εισαγει. Οχι ομως λογω καποιου νομου ή ευρωπαικης οδηγιας.

Δημοσ.

εάν κάποιος έρθει σε επικοινωνία με το κατάστημα ας μας πει ότι μάθει.. εγώ έστειλα μέιλ και περιμένω απάντηση.. τηλ δεν έχει το κατάστημα να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους? μόνο μέσω της φόρμας επικοινωνίας μπορείς να συνεννοηθείς?

Δημοσ.

πήρε κανείς άλλος απο εμάς? είμαι έτοιμος να το πάρω αλλά δεν ξέρω με τί τρόπο πληρωμής....

Το paypal θέλει 15€ παραπάνω αλλά είσαι ασφαλής μην τυχόν.

Με κάρτα γλιτώνεις 15€ (πληρώνεις μόνο τα 9€ στην κούριερ) αλλά είσαι στο έλεος του ↑

• Like 1
Δημοσ.

4 ατομα μεχρι τωρα το εχουν παρει.

ξερει κανεις αν μπορω να πληρωσω με την δικη μου πιστωτικη και να κοπει τιμολογιο σε αλλο ονομα?

τους εχω ηδη ρωτησει αλλα δεν εχει απαντησει κανεις ακομα.

η πληρωμη γινεται στο flashaki κατευθειαν ή παει μεσω kamthing?

για να ξερω αν πρεπει να ρωτησω και στο flashaki.

Δημοσ.

Μέσω kamthing γίνεται η πληρωμή και ναί, μπορείς να πληρώσεις εσύ και να βγεί το κουπόνι σε άλλο όνομα.

Στο τελευταίο βήμα πρίν πείς πως θέλεις να πληρώσεις έχει επιλογή για αριθμό δικαιούχων και στοιχεία

Αν θέλεις μόνο 1 επιλέγεις 1 και στο όνομα βάζεις το όνομα και παρακάτω τα στοιχεία διεύθυνσης αυτού που θέλεις να εκμεταλευτεί την προσφορά

Δημοσ.

πήρε κανείς άλλος απο εμάς? είμαι έτοιμος να το πάρω αλλά δεν ξέρω με τί τρόπο πληρωμής....

Το paypal θέλει 15€ παραπάνω αλλά είσαι ασφαλής μην τυχόν.

Με κάρτα γλιτώνεις 15€ (πληρώνεις μόνο τα 9€ στην κούριερ) αλλά είσαι στο έλεος του ↑

με paypal ειναι σιγουρο οτι αν γινει στραβη τα παιρνεις πισω;

Δημοσ.

Για κοιταξτε και εδώ.

Πηρα τηλ ηταν μια κοπελα μου ειπε ότι είναι ευρωπαικο και εχει κανονικα εγγυση από LG HELLAS!!!!!!

Είναι  unbranded μου ειπε και παραδοση σε 2 μερες.

http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/373050-lg-g2-mayro-detail

απο τη στιγμη που τα 32 δεν εισαγονται επισημα, θα εχεις την ιδια καλυψη και με το κινητο απο flashaki.gr.

εκτος αν ο mmplanet εχει καποια καλη ακρη στην ελληνικη lg.

Δημοσ.

ξαφνικά οι αγορές από 4 πετάχτηκαν στις 52!! στο kamthing

Λοοολ πραγματικα!!! Απο αυτους που μιλησανε μηπως ρωτησαν ποσα κομματια υπαρχουν?!
Δημοσ.

Καλησπέρα... στο Kam thing αναφέρει... 

Λεπτομέρειες προσφοράς

Κάτω από το όμορφο design του LG G2, (video) η πιο σύγχρονη έκδοση Anroid 4.2 Jelly Bean σου επιτρέπει να διαμορφώσεις όπως προτιμάς τις αρχικές οθόνες του κινητού. Επιπλέον, μπορείς να βρεις χάρτες περιοχών με το Google Maps, να κατεβάσεις χιλιάδες εφαρμογές και widgets από το Android Market. Επικοινώνησε με τους φίλους σου σε Facebook και Twitter και "σέρφαρε" στο internet με Google Chrome.

Πατώντας την λέξη σε πάει στο επίσημο Ελληνικό σίτε της lg που στο τέλος αναφέρει rom 32  "όμορφο design του LG G2σε πάει στο επίσημο Ελληνικό σίτε της lg που στο τέλος αναφέρει rom 32.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...