germants Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 καλησπέρα την Παρασκευη 29/4 εκανα παραγγελια τοθ samsung s4 mini με αντικαταβολη στην τιμη των 198. Αφου εκανα την παραγγελια τους πηρα τηλεφωνο και με διαβεβαιωσαν πως με κουριερ σε 4 μερες θα εχω το κινητο μου σπιτι. Την τριτη μου τηλεφωνησαν στο τηλεφωμο επικοινωνιας που τους ειχα δωσει και μου ειπαν πως μεταξυ 1-3 και με μια ταυτοτητα να τους περιμενω σπιτι. Το τηλεφωνο ηρθε με ολα τα extra μεσα (φορτιστης,ακουστικα,ανταλλακτικα εγγυηση )κλπ ολα σφραγισμενα κ κυριως αυθεντικα το κινητο μου το χω 3 μερες κ το χαιρομαι πληρως αξιοπιστο μη το φοβαστε. Τελος να πω πως μενω αθηνα και γι αθτο εκανε το κινητο να μου ερθει 4 μερες. Ελπιζω να σας καλυψα τυχον αποριες. Λίγο τσιπα ρε φίλε... Σε ιθαγενείς απευθύνεσαι; 3
Dr.Spy Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ήμαρτον. Σε αυτό το θέμα τα έχω δει όλα. Κλείδωσε το ξανά mod. Plz.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Θα μας πέσουν οι κωλοτριχες πρωινιατικα με αυτά που βλέπουμε 5
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Θα μας πέσουν οι κωλοτριχες πρωινιατικα με αυτά που βλέπουμε χαχαχ τι είπε ο μλκας. 'Ελιωσα :lol:
kamui Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και μιας και το ανέφερα στο κινεζο-thread, αλλά το συζητάτε και εδώ, για όσους δεν εχουν πρόβλημα με τις "εισαγωγές" http://www.insomnia.gr/topic/491265-megathread-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones/page-167?do=findComment&comment=53159262 Φυσικά για εγγύηση από την μαμά δεν έχω ιδέα, ο κινέζος δίνει 1 έτος. Μπας και η LG έχει international εγγύηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις