Hal9000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Συνεχίζεται η συζήτηση. Παρακαλώ χρησιμοποιείτε κόσμιες εκφράσεις ώστε να βγει κάτι ουσιαστικό για όσους έχουν παραγγείλει και αντιμετωπίζουν πρόβλημα
theavenger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα δεν θα πάρω θέση για το τι,που,ποιος, άλλωστε ήδη πολλοί έχετε πει την άποψη σας. Απλά επιβεβαιώνω ότι άσχετα αν αυτό έγινε με λάθος ή με δόλο από τον νόμο καλύπτεστε όλοι είτε παραλάβετε είτε σας ακύρωσαν είτε ακυρώσατε εσείς για διάφορα ζητήματα. Η δε καταγγελία σας προς τις αρμόδιες αρχές θα επιφέρει έλεγχο και πρόστιμα στην επιχείρηση εφόσον κριθεί ότι έχει παραβιάσει το νόμο. Επομένως μαζί με την καλή τύχη σας συμβουλεύω να προχωρήσετε σε καταγγελία στο efpolis.gr, άλλωστε από αυτές τις μαζικές καταγγελίες προκύπτουν πρόστιμα. Το κράτος χρειάζεται χρήματα και τελευταία τα ζητάει από όλους εμάς. Ίσως με αυτό τον τρόπο το βοηθήσουμε να τα ζητάει από εκεί που πρέπει…. ;-) Για να σας βοηθήσω όλους ή καθιερωμένη κονσέρβα από εμένα (ναι είχα πολύ ελεύθερο χρόνο εχθές το βράδυ ) : "ΠΡΟΣ : ΓΓΚ (Υπουργείο Εμπορίου_ ΚΟΙΝ : Kamthing.com (Most Media Κερύστου 27 Καματερό) Καταγγελία παραπλάνησης μου από την ιστοσελίδα kamthing.com. Την …./1/2014 επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα http://www.kamthing.com/ , ιστοσελίδα προσφορών εντόπισα προσφορά για το προϊόν LG G2 32GB (D802 EU) στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 379 €. Η αμέσως υψηλότερη τιμή που είχα εντοπίσει μέσω διαδικτύου σε καταστήματα του εξωτερικού ξεπερνούσε τα 400 €. Αμέσως προχώρησα σε παραγγελία του προϊόντος με άμεση πληρωμή μου μέσω …………………………… (πιστωτικής , paypal κλπ). Επισυνάπτεται και σχετικό screenshot ή email επιβεβαίωσης παραγγελίας.” α)Για αυτούς που τους ακύρωσαν την παραγγελία : «Σε παράβαση του νόμου 2251/1994 το κατάστημα μονομερώς την …../1/2014 ακύρωσαν την ηλεκτρονική μου παραγγελία ισχυριζόμενοι ότι η διαθεσιμότητα του προϊόντος ήταν περιορισμένη και δεν δύναται να παραλάβω το προϊόν. Παρόλα αυτά την στιγμή που έκανα την παραγγελία μου ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ κανένα απολύτως μήνυμα που να αναγράφει κάτι τέτοιο ή δε πληρωμή του προϊόντος από πλευράς μου έγινε αποδεκτή από το σύστημα του καταστήματος μέσω ………….….. (πιστωτικής , paypal κλπ) σε παράβαση του Άρθρου 3 Παράγραφος 7 του σχετικού νόμου.» Θεωρώ την συγκεκριμένη ενέργεια από πλευράς της ιστοσελίδα kamthing.com παραπλανητική στα πλαίσια της Ελληνικής και Ενδοκοινοτικής νομοθεσίας. Παρακαλώ όπως εξετάσετε το θέμα που σας κοινοποιώ το οποίο αντιμετώπισαν αρκετοί καταναλωτές και εξετάσετε τις ενέργειες που απαιτούνται για την διασφάλιση των καταναλωτών. β)Για αυτούς που παρέλαβαν άλλο προϊόν από αυτό που παράγγειλαν. «Την ……/1/2014 …… ημέρες μετά την πληρωμή του προϊόντος από πλευράς μου μέσω της παραπάνω διαδικασία παρέλαβα στη διεύθυνση που είχα δηλώσει το κινητό LG G2 D802 EU του οποίου η συσκευασία δεν αναγράφει την χωρητικότητα του (16GB) και το οποίο αναγκάστηκα να ανοίξω για να διαπιστώσω ότι δεν ήταν 32GB όπως αυτό αναγραφόταν στη σχετική σελίδα που έκανα την παραγγελία, αλλά υποδεέστερο σε χωρητικότητα και κόστος 16Gb. Σε επικοινωνία μου με την επιχείρηση για να προχωρήσω σε υπαναχώρηση με άμεση επιστροφή των χρημάτων μου (όπως ορίζει ο νόμος) ενημερώθηκα ότι η υπαναχώρηση γίνεται αποδεκτή μόνο εφόσον δεν έχω ανοίξει το προϊόν. Με δεδομένο το άρθρο 4 παράγραφο 2 του νόμου 2251/1994 μία σύμβαση από απόσταση είναι άκυρη υπέρ του καταναλωτή αν πριν από τη σύναψη της ο καταναλωτής δεν ενημερώθηκε ….. για β)ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού. Με δεδομένο λοιπόν ότι η ιστοσελίδα kamthing.com κατά την παραγγελία μου εμφάνιζε ως προϊόν πώλησης κινητό τηλέφωνο του κατασκευαστή LG χωρητικότητα 32GB και χωρίς καμία ενημέρωση πριν την αποστολή της παραγγελίας μου διέθεσε προϊόν αρκετά μικρότερου κόστους σε σχέση με την προσφορά που είχε δημοσιεύσει και ιδιαίτερα μικρότερης χωρητικότητας οφείλει να δεχθεί άμεσα την υπαναχώρηση μου και να επιστρέψει άμεσα τα χρήματα μου. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως ορίζει ο νόμος και απλά ανοίχθηκε η συσκευασία για να μπορέσω να επιβεβαιώσω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά με βάση τα οποία έκανα την παραγγελία. Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας για την αποδοχή του αιτήματος μου από την επιχείρηση.» Y.Γ. Ευχαριστώ που ανοίξατε το topic μια και είχα γράψει το παραπάνω μήνυμα και ξενέρωσα όταν είδα ότι κλειδώθηκε πριν το δημοσιεύσω Υ.Γ.2 : Όποιος θέλει βοήθεια για να αλλάξει κάτι στην κονσέρβα στη διάθεση του. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2014 από theavenger 18
tombraider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα δεν θα πάρω θέση για το τι,που,ποιος, άλλωστε ήδη πολλοί έχετε πει την άποψη σας. Απλά επιβεβαιώνω ότι άσχετα αν αυτό έγινε με λάθος ή με δόλο από τον νόμο καλύπτεστε όλοι είτε παραλάβετε είτε σας ακύρωσαν είτε ακυρώσατε εσείς για διάφορα ζητήματα. Η δε καταγγελία σας προς τις αρμόδιες αρχές θα επιφέρει έλεγχο και πρόστιμα στην επιχείρηση. Επομένως μαζί με την καλή τύχη σας συμβουλεύω να προχωρήσετε σε καταγγελία στο efpolis.gr, άλλωστε από αυτές τις μαζικές καταγγελίες προκύπτουν πρόστιμα. Το κράτος χρειάζεται χρήματα και τελευταία τα ζητάει από όλους εμάς. Ίσως με αυτό τον τρόπο το βοηθήσουμε να τα ζητάει από εκεί που πρέπει…. ;-) Για να σας βοηθήσω όλους ή καθιερωμένη κονσέρβα από εμένα (ναι είχα πολύ ελεύθερο χρόνο εχθές το βράδυ ) : "ΠΡΟΣ : ΓΓΚ (Υπουργείο Εμπορίου_ ΚΟΙΝ : Kamthing.com (Most Media Κερύστου 27 Καματερό) Καταγγελία παραπλάνησης μου από την ιστοσελίδα kamthing.com. Την …./1/2014 επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα http://www.kamthing.com/ , ιστοσελίδα προσφορών εντόπισα προσφορά για το προϊόν LG G2 32GB (D802 EU) στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 379 €. Η αμέσως υψηλότερη τιμή που είχα εντοπίσει μέσω διαδικτύου σε καταστήματα του εξωτερικού ξεπερνούσε τα 400 €. Αμέσως προχώρησα σε παραγγελία του προϊόντος με άμεση πληρωμή μου μέσω …………………………… (πιστωτικής , paypal κλπ). Επισυνάπτεται και σχετικό screenshot ή email επιβεβαίωσης παραγγελίας.” εγω θα προσθετα και το flashaki.gr στην τελικη μαζι "την κανανε"
makfil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν συμμετείχα στην αγορά, παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και, εκτός από το καλωσόρισμα στο νέο μέλος theavenger, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την πολύ χρήσιμη συνεισφορά του στα μέλη του forum που αγόρασαν το συγκεκριμένο κινητό.
pipinos. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 raider" post="52918087" timestamp="1389947271"]εγω θα προσθετα και το flashaki.gr στην τελικη μαζι "την κανανε" Σιγουρα πρεπει να μπει το flashaki γιατι πιστευω εχουν καποα συγγένεια οπως εχω ξαναγραψει
peronoforos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδιά κανά νέο είχαμε? μήπως καμιά αντικατάσταση συσκευής με 32άρια από δευτέρα? η κάποια άλλη λύση? δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σήμερα θα πάρω αύριο απλά ρωτάω....
pipinos. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 παιδιά κανά νέο είχαμε? μήπως καμιά αντικατάσταση συσκευής με 32άρια από δευτέρα? η κάποια άλλη λύση? δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω σήμερα θα πάρω αύριο απλά ρωτάω.... Εμενα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο για αντικατασταση η επιστροφη χρηματων. 1
peronoforos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εμενα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο για αντικατασταση η επιστροφη χρηματων. αντικατάσταση με 32άρι? ρωτάω γιατι δεν πήρα μήνυμα γιαυτό.
swtos_chem Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 πάρτε τηλ να συνεννοηθείτε είτε στο kamthing είτε στο flashaki.gr εμένα με είπαν να στείλω το τηλ πίσω στο flashaki και θα μιλήσω ξανά από βδομάδα.
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Αν απευθυνθεί κάποιος άραγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απάτη θα κινηθούν διαδικασίες;
autokinitakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 410 αγορές για το Note3!!!!!! http://www.kamthing.com/offers/?deals=samsung-galaxy-note-3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=%E2%9C%89__%CE%A4%CE%BF_Samsung_Galaxy_Note_3_%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF_%CE%BC%CE%B5_479_%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E!
giorginho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μου ήρθε η προσφορά αυτή με email, να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω παρει ακομα κατι απο ο συγκεκριμενο site απλα ενας φιλος μου το εχει προτείνει ( έχει αγορασει εκεινος και το θεωρεί οκ) Λοιπον, 1η φορα ειδα την λεξη "kamthing" εδω μεσα και μαλιστα νομιζα οτι ηταν κινεζομαγαζο. ΙΣΩΣ εκανα κλικ στο λινκ του 1ου ποστ απο περιεργεια να δω για 5 δευτερολεπτα περι τινος προκειται (εχει περασει 1 μηνας, δεν το θυμαμαι) παντως σε καμια περιπτωση δεν εχω ξαναασχοληθει μαζι τους (εννοειται φυσικα οχι εγγραφές κλπ). Την τελευταια βδομαδα με εχουν ξεσκισει στο σπαμ (για να ακριβολογω σε δηθεν newsletters με προσφορες κλπ). Σορι αλλά αν καποιος πιστευει οτι ψαρευοντας email απο αυτο το φορουμ θα ψαρεψει και κορόιδα ειναι γελασμενος. Εγω παντως ουτε καν το επομενο τοπικ που θα αναφερεται σε αυτο το μαγαζι δε θα ανοιξω να διαβασω. edit: Οριστε μας, μια που απαντησα στο 1ο ποστ και μη εχοντας διαβασει μαλλον τιποτα περισσοτερο, τωρα που ποσταρα και εμφανιστηκε μπροστα μου η σελιδα 14 διαβαζω τα εδω ποστ περι καταγγελιων, απατης κλπ. Καλα παει η "δουλεια" λοιπον... 3
ergest Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 καλησπέρα την Παρασκευη 29/4 εκανα παραγγελια τοθ samsung s4 mini με αντικαταβολη στην τιμη των 198. Αφου εκανα την παραγγελια τους πηρα τηλεφωνο και με διαβεβαιωσαν πως με κουριερ σε 4 μερες θα εχω το κινητο μου σπιτι. Την τριτη μου τηλεφωνησαν στο τηλεφωμο επικοινωνιας που τους ειχα δωσει και μου ειπαν πως μεταξυ 1-3 και με μια ταυτοτητα να τους περιμενω σπιτι. Το τηλεφωνο ηρθε με ολα τα extra μεσα (φορτιστης,ακουστικα,ανταλλακτικα εγγυηση )κλπ ολα σφραγισμενα κ κυριως αυθεντικα το κινητο μου το χω 3 μερες κ το χαιρομαι πληρως αξιοπιστο μη το φοβαστε. Τελος να πω πως μενω αθηνα και γι αθτο εκανε το κινητο να μου ερθει 4 μερες. Ελπιζω να σας καλυψα τυχον αποριες.
xristos_2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 καλησπέρα την Παρασκευη 29/4 εκανα παραγγελια τοθ samsung s4 mini με αντικαταβολη στην τιμη των 198. Αφου εκανα την παραγγελια τους πηρα τηλεφωνο και με διαβεβαιωσαν πως με κουριερ σε 4 μερες θα εχω το κινητο μου σπιτι. Την τριτη μου τηλεφωνησαν στο τηλεφωμο επικοινωνιας που τους ειχα δωσει και μου ειπαν πως μεταξυ 1-3 και με μια ταυτοτητα να τους περιμενω σπιτι. Το τηλεφωνο ηρθε με ολα τα extra μεσα (φορτιστης,ακουστικα,ανταλλακτικα εγγυηση )κλπ ολα σφραγισμενα κ κυριως αυθεντικα το κινητο μου το χω 3 μερες κ το χαιρομαι πληρως αξιοπιστο μη το φοβαστε. Τελος να πω πως μενω αθηνα και γι αθτο εκανε το κινητο να μου ερθει 4 μερες. Ελπιζω να σας καλυψα τυχον αποριες. !!!! !!!! !!!! και καλά βρε φίλε , θυμήθηκες ένα θέμα σταματημένο από την 9/2/2014, γραφτηκες σήμερα στις 21:39 και εστειλες το πρωτο μήνυμα για να πεις ότι το μαγαζι είναι οκ ?????? 1
dobro Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ρε το γατακι......νιαου νιαου, δε μασαει η κατσικα ταραμα.....kamthing και beep beep beep αντε γεια...αντε γεια σωστος ο xristos_2011 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις