razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 oraios και τι να λεει το ιμει check? το τηλεφωνο στο about γραφει 16gb.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Από ότι ξέρω και ρώτησα και φίλο μου που δουλεύει πολλά χρόνια στον Γερμανό... Τα Lg και πολλά Sony έρχονται ανοιχτά... Από το εργοστάσιο δεν τα κλείνουν; Κλειστοφοβία ή ανοίγουν μετά, μόλις ωριμάσει η συσκευασία από μόνη της; Τι είναι αυτά που γράφεται και μάλιστα δημόσια; Άκου έρχονται ανοιχτά 13
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μέχρι τώρα μόνο 16αρια έχουν φτάσει σε πελάτες.. πήρα και μίλησα και μου είπε ότι θα μιλήσει με τον προμηθευτή.. θα περιμένουμε λίγο να δούμε αν όντως φταίει ο προμηθευτής ή τα εδώ μαγαζιά και ανάλογα θα πράξουμε μετά.. το θέμα δεν τέλειωσε εδώ με την kamthing μιλησες?
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οταν τσεκαρω το ιμει του στο http://www.imei.info, μου το βγαζει 32αρι.... χαζη ερωτηση..στο pc το εβαλες??και εκει 16 λεει?
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 χαζη ερωτηση..στο pc το εβαλες??και εκει 16 λεει? δεν το εβαλα στο pc αλλα στο about του κινητου αναφερει 16gb
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δεν το εβαλα στο pc αλλα στο about του κινητου αναφερει 16gb μολισ μιλησα με τον κολλητο μου (τεχνικος κινητων ειναι) και του ειπα αυτο για το IMEI και μου λεει οτι εχουν φλασαρει τα IMEI για να το γραφει αυτο!!
Federer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μολισ μιλησα με τον κολλητο μου (τεχνικος κινητων ειναι) και του ειπα αυτο για το IMEI και μου λεει οτι τα εχουν φλασαρει τα IMEI για να το γραφει αυτο!! Πες τον κολλητο σου να αλλαξει επαγγελμα γιατι με αυτα που πεταει εκτιθεται... 2
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πες τον κολλητο σου να αλλαξει επαγγελμα γιατι με αυτα που πεταει εκτιθεται... χαχαχαχαχ ναι οκ το φλαρισμα του ΙΜΕΙ ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια με την αλλαγη τσιπακι baseband se iphone... και να αντε να κοινηθεις 1
forgotten Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 χαχαχαχαχ ναι οκ το φλαρισμα του ΙΜΕΙ ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια με την αλλαγη τσιπακι baseband se iphone... και να αντε να κοινηθεις το φλασαρισμα αλλου imei ειναι παρανομο και διωκεται ποινικα,τωρα αν πηραν ετσι ρισκο δεν το νομιζω,οσο αφορα το θεμα νομιζω οτι μια επιστροφη 80 ευρω θα ηταν μια χαρα ...
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 το φλασαρισμα αλλου imei ειναι παρανομο και διωκεται ποινικα,τωρα αν πηραν ετσι ρισκο δεν το νομιζω,οσο αφορα το θεμα νομιζω οτι μια επιστροφη 80 ευρω θα ηταν μια χαρα ... προφανως και ειναι παρανομο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος να γινει..εκτος αν εκανε καποιο λαθος στο imei το παλικαρι
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 το φλασαρισμα αλλου imei ειναι παρανομο και διωκεται ποινικα,τωρα αν πηραν ετσι ρισκο δεν το νομιζω,οσο αφορα το θεμα νομιζω οτι μια επιστροφη 80 ευρω θα ηταν μια χαρα ... τα 80 ευρω ειναι wishfull thinking μαλλον. για τι ακριβως να στα δωσει? νομιζω 2 λυσεις υπαρχουν, ή το κραταει καποιος ή το επιστρεφει και παιρνει τα λεφτα του. προσωπικα, το μυστηριο με το ιμει με τρομαζει λιγο. ποιος ξερει τι αλλο μπορει να προκυψει με τα συγκεκριμενα κινητα? προφανως και ειναι παρανομο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος τροπος να γινει..εκτος αν εκανε καποιο λαθος στο imei το παλικαρι τσεκαρε και αλλο ατομο στο γειτονικο φορουμ με το δικο του ιμει και του εβγαλε και αυτου 32. ή ειναι εντελως μουφα το imei.info ή εχει πειραχτει το ιμει.
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι οτι ο forgotten εννοει επιστροφη 80€ για να θεωρηθει κατα καποιο τροπο προσφορα.. κανενας αλλος ελεγξε το imei του να μας πει? τσεκαρε και αλλο ατομο στο γειτονικο φορουμ με το δικο του ιμει και του εβγαλε και αυτου 32.ή ειναι εντελως μουφα το imei.info ή εχει πειραχτει το ιμει. οτι να ναι ομως
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι οτι ο forgotten εννοει επιστροφη 80€ για να θεωρηθει κατα καποιο τροπο προσφορα.. κανενας αλλος ελεγξε το imei του να μας πει? οτι να ναι ομως μαλλον το imei.info δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο.
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παρακαλώ πολύ παιδιά, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Εδώ δεν έχει να κάνει με το ποιός έχει δίκιο, ποιός άδικο. Τα πράγματα είναι απλά... Άσχετα αν φταίει ο εισαγωγέας, ο εξαγωγέας, το κατάστημα ή η εταιρία προώθησης αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώσαν για κάτι και πήραν κάτι άλλο που εκ των πραγμάτων σε σχέση με αυτό που αγοράσαν έχει χαμηλότερη αξία. Απο εκεί και πέρα, οι δράσεις είναι συγκεκριμένες! Ή στέλνουν αυτό που έπρεπε να έχει έρθει εξ'αρχής Ή στέλνουν ένα συμβολικό ποσό ώς διαφορά απο 32gb σε 16gb Ή στέλνουν κούριερ για να πάρει το προιόν πίσω και παίρνει όποιος το επιθυμεί τα χρήματα που έδωσε Είναι συγκεκριμένα, απλά πράγματα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Απο εκεί και πέρα, ειδικά για όσους πλήρωσαν με paypal, υπάρχει περίοδος που μπορείς να εναντιωθείς στην αγορά 45 ημερών απο την πληρωμή. Ούτως ή άλλως στις λεπτομέρειες του paypal για την συγκεκριμένη συναλλαγή αναφέρει ξεκάθαρα LG G2 32GB Και να μην ξεχνάμε ότι κανένας άνθρωπος που δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις δεν θέλει να δεί το όνομα του να "μαυρίζει" για 2-3,000€. Αυτά τα λεφτά τρώγονται σε 1-2 μήνες, το όνομα χαλάει για πάντα! 2
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παρακαλώ πολύ παιδιά, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Εδώ δεν έχει να κάνει με το ποιός έχει δίκιο, ποιός άδικο. Τα πράγματα είναι απλά... Άσχετα αν φταίει ο εισαγωγέας, ο εξαγωγέας, το κατάστημα ή η εταιρία προώθησης αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώσαν για κάτι και πήραν κάτι άλλο που εκ των πραγμάτων σε σχέση με αυτό που αγοράσαν έχει χαμηλότερη αξία. Απο εκεί και πέρα, οι δράσεις είναι συγκεκριμένες! Ή στέλνουν αυτό που έπρεπε να έχει έρθει εξ'αρχής Ή στέλνουν ένα συμβολικό ποσό ώς διαφορά απο 32gb σε 16gb Ή στέλνουν κούριερ για να πάρει το προιόν πίσω και παίρνει όποιος το επιθυμεί τα χρήματα που έδωσε Είναι συγκεκριμένα, απλά πράγματα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. εχεις αποφασισει πως θα κινηθεις? Για οποιον ενδιαφερεται να το γυρισει και δεν εχει πληρωσει με paypal (οπως εγω), μπορει να στειλει ενα email (σε ποιον απο ολους????) στην λογικη "...αγόρασα αυτό το προιόν με αυτή την τιμή και αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και παρέλαβα προιον με ψ χαρακτηριστικά. Κατοπιν τουτου σας το επιστρεφω και ενημερωστε πότε θα γίνει το refund..." εχουμε το δικαιωμα να το επιστρεψουμε σε 7 ημερολογιακες μερες (στην κατασταση που το παραλαβαμε προφανως) και να αποζημιωθουμε πληρως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις