eyes4u_athens Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κοιτά πλήρωσες καινούριο (δηλαδή σφραγισμένο) και έστειλαν ανοιγμένη συσκευασία Επίσης πλήρωσες 32άρι και έστειλαν 16άρι Αυτό λοιπόν λέγεται ΑΠΑΤΗ Αν λοιπόν το είχα πάρει θα διεκδικούσα πίσω μέχρι και το τελευταίο σεντ. Πράγμα εύκολο από την στιγμή που εμπλέκεται το paypal Αν δεν έχεις πρόβλημα ΕΣΥ ,δικό σου θέμα είναι.Γι αυτό πάμε καταδιαόλου σαν χώρα. Το "Οχι... βέβαια..." που λες λέει πολλά Για δώσε μας το IMEI του τηλεφώνου που παρέλαβες να δούμε και εμείς πια χώρα γέννησε αυτό το κινητό... Από ότι ξέρω και ρώτησα και φίλο μου που δουλεύει πολλά χρόνια στον Γερμανό... Τα Lg και πολλά Sony έρχονται ανοιχτά... Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν ψεγάδι τα κινητά και ότι το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι η παραπληροφόρηση... Ας μιλήσει κάποιος να πει από αυτούς που το έχει παραλάβει ότι το τηλέφωνο ήταν μεταχειρισμένο... Περιμένω...!
mikegad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Για δώσε μας το IMEI του τηλεφώνου που παρέλαβες να δούμε και εμείς πια χώρα γέννησε αυτό το κινητό... Από ότι ξέρω και ρώτησα και φίλο μου που δουλεύει πολλά χρόνια στον Γερμανό... Τα Lg και πολλά Sony έρχονται ανοιχτά... Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουν ψεγάδι τα κινητά και ότι το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι η παραπληροφόρηση... Ας μιλήσει κάποιος να πει από αυτούς που το έχει παραλάβει ότι το τηλέφωνο ήταν μεταχειρισμένο... Περιμένω...! ρε ναρκωτικά παίρνεις?γιατί δεν λες ότι είσαι του καταστήματος να τελειώνει το θέμα 9
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Να έβαζαν τα λεφτά στην Τράπεζα...! έχετε σκεφτεί ότι μπορεί και οι εδώ εισαγωγείς μπορεί να έπεσαν θύμα εξαπάτησης ή παραπληροφόρησης από το εξωτερικό...? Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους και θα μας πουν... Ούτε κρύβονται ούτε λαμόγια ακούγονται..Για μένα ακούγονται σοβαροί και θα τους δώσω το χρόνο να χειριστούν το θέμα... Εσύ αν θέλεις να είσαι κορόιδο με γεια σου και χαρά σου Δεν γίνεται να παραγγέλνεις κινητό 32GB και να σου στέλνει 16άρι Αν έπεσαν θύματα εξαπάτησης/παραπληροφόρησης γιατί έστειλαν τα τηλέφωνα χωρίς να ενημερώσουν πριν? Στραβοί είναι?Δεν είδαν ότι τα κουτιά γράφουν 16GB και είναι ρουμάνικα?
eyes4u_athens Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ρε ναρκωτικά παίρνεις?γιατί δεν λες ότι είσαι του καταστήματος να τελειώνει το θέμα Δώσε μας το IMEI? και άσε τα ναρκωτικά? Του μαγαζιού από χιλιόμετρα. Ναι ρε από Portal365.gr... τι πρόβλημα έχεις? Δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας?
mikegad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δώσε μας το IMEI? και άσε τα ναρκωτικά? χαχαχα είσαι τραγικός Πιο imei να σας δώσω? (πρέπει να είσαστε και πολλοί εκεί στο μαγαζί) 6
HERTHAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εσύ βρε φίλε το αγόρασες ή έχεις καλύτερη τιμή στο μαγαζάκι σου? Το εχω λιγο ακριβοτερο γι'αυτο λεω να το ακυρωσουν ολοι ωστε να το αγορασουν απο εμενα......θελω να βγαλω κι εγω λεφτα! Δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας? Απο τη στιγμη που δεν δεχεσαι τη γνωμη των αλλων οχι δεν μπορεις. 4
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Να έβαζαν τα λεφτά στην Τράπεζα...! έχετε σκεφτεί ότι μπορεί και οι εδώ εισαγωγείς μπορεί να έπεσαν θύμα εξαπάτησης ή παραπληροφόρησης από το εξωτερικό...? Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους και θα μας πουν... Ούτε κρύβονται ούτε λαμόγια ακούγονται..Για μένα ακούγονται σοβαροί και θα τους δώσω το χρόνο να χειριστούν το θέμα. δλδ τι ακριβως περιμενουμε απο τους εδω εισαγωγεις? να μας παρουν τηλεφωνο και να μας πουν το εναλλακτικο πλανο τους? ή να βρουν 53 κινητα (ή για οσους τους γκρινιαξουν) 32gb και να αρχισουν τις αντικαταστασεις? αυτο που λες οτι επεσε και ο εδω εισαγωγεας θυμα εξαπατησης δεν εχει και πολλη βαση. γιατι ειτε μιλαμε για πρωτοφανη ασχετοσυνη (δλδ να παραλαβει 50 κομματια και να μην ελεγξει ουτε ενα) ειτε οτι γνωριζε και πουλησε τσατσαρες στος ιθαγενεις. Κι εγω μολις το παρελαβα και ειναι 64αρι ρουμανικο και 16αρι κι εδω. να πω μια μαλακια, η χωρητικοτητα δεν φαινεται στο κουτι, ο πιο ευκολος τροπος ειναι να γυρισεις το κινητο αναποδα. δεν νομιζω να μπηκε κανεις στον κοπο απο τις εμπλεκομενες επιχειρησεις να δει εστω κι ενα κινητο για να ελεγξει τη χωρητικοτητα. απο οσα καταλαβα οταν μιλησα και με τους 2 ειναι οτι δεν τα ειχε κανεις στα χερια του μεχρι να εξαντληθει η προσφορα. χθες το μεσημερι ξεκινησε να τα στελνει η kamthing. επισης το flashaki φανηκε στην προσφορα γιατι τα 53 κομματια τα αγορασαν μαζι (μισα ο καθενας). αυτο τουλαχιστον ισχυριστηκε η kamthing προχθες που μιλησα μαζι τους.
Razor_7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το είδατε αυτό...! http://www.kamthing.com/offers/?deals=samsung-galaxy-note-3 Ναι από το portal365 είσαι στάνταρ (εκτός και αν flashaki και portal365 είναι ίδιο μαγαζί) Κατά τα άλλα καλά πούλησε το μαγάζακι έτσι? 410 κομμάτια βλέπω στο λίνκ... Να δούμε τι μαϊμουδιά θα σκεφτείτε πάλι. 1
peronoforos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 το πιο σωστό είναι να γίνει αλλαγή των 16αριών σε 32άρια. να έρθει δηλαδή ο courier με εντολή του site να παραλάβει το κινητό και να το ελέγξει αν θέλει και να σου δώσει αυτόματα το 32άρι. Η έστω επιστροφή κάποιων χρημάτων για να θεωρηθεί η προσφορά το ίδιο καλή. το να γλιτώσεις ένα 20άρικο από τα scroutzomagaza δεν είναι το ίδιο με το αρχικό 80-100 ευρώ μείων της αρχικής προσφοράς έτσι δεν είναι? αυτό που λέει ο razkal είναι σωστό. ο μόνος τρόπος να δεις αν ειναι 16άρι είναι να γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα. πάνω στην ετικέτα το γράφει. όμως μου κάνει εντύπωση που δεν είδε κανείς ότι πρόκειται για 16άρια..... έστω ένας.... το σωστό της υπόθεσης είναι ότι το κινητό είναι άψογο και καινούργιο. και εξωτερικά ΄και εσωτερικά. (ευτυχώς)
razkal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 οταν τσεκαρω το ιμει του στο http://www.imei.info, μου το βγαζει 32αρι....
swtos_chem Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δηλαδη στειλανε στους μισους ξερω γω 16 και στους αλλους 32??lol.. πηρες τηλφωνο kamithing?? μέχρι τώρα μόνο 16αρια έχουν φτάσει σε πελάτες.. πήρα και μίλησα και μου είπε ότι θα μιλήσει με τον προμηθευτή.. θα περιμένουμε λίγο να δούμε αν όντως φταίει ο προμηθευτής ή τα εδώ μαγαζιά και ανάλογα θα πράξουμε μετά.. το θέμα δεν τέλειωσε εδώ
Angeldust Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ θα είχα ανοίξει ήδη dispute στο paypal. 2
jimis888 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μιλησε καποιος μαζι του και ειπε οτι ξερει οτι εστειλε και 16αρια και 32αρια; αρα ηξερε οτι εστειλε και 16αρια (αν εστειλε και 32αρια...) γιατι τα εστειλε; δεν μου φαινεται απιθανο να μην το προσεξε στο κουτι αλλα τοτε δεν θα το ηξερε και θα ελεγε οτι ηταν 32αρια σε αυτον που μιλησε μαζι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις