geotrvs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω....ακόμα ψάχνω! Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
geotrvs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τελικά επέλεξα s4.....ελπίζω να μην μετανιώσω για την αγορά μου.... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Τελικά επέλεξα s4.....ελπίζω να μην μετανιώσω για την αγορά μου.... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Γιατι να μετανιωσεις,μια χαρα κινηταρα ειναι
geotrvs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Επειδη ολοι εχουν βαλθει να το βγαλουν αχρηστο σε σχεση με το lg g2..... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
nafths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως έχω το lg και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Αλλά δεν μπορώ να κάνω σύγκριση γιατί δεν τα δούλεψα και τα δύο!
geotrvs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Αυτό βεβαία είναι καθαρά γούστο.ένας μονάχα λόγος που με κράτησε μακριά το lg ήταν ο χώρος αποθήκευσης.μετά από θέματα επιδοσεις αν το ένα είναι λίγο πιο γρήγορο δεν με απασχολεί γιατί είναι ελάχιστη διαφορά σε τέτοιου είδους κινητά.αν σύγκρινα κινητά που δεν ήταν ιδιας δυναμικότητας τότε σίγουρα θα φαινόταν στην χρήση η διαφορά!σε αυτά τα δυο λοιπόν δεν βλέπω διαφορές τουλάχιστον αντιληπτές.σίγουρα είναι πολύ γρήγορα με απίστευτες οθόνες και πολύ καλή φωτογραφική για κινητές συσκευές!<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα