geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Είμαι στην περίοδο αναζήτησης του νέου μου κινητού!είμαι ανάμεσα σε s4 και lg g2 .είμαι πιο κοντά στο s4 επειδή έχω το s3 mini και γιατί δεν είχα ποτέ lg....όποια πληροφορία και συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kataramenos32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πολυ καλες συσκευες και οι 2 με το G2 να εχει το τελευταιο hardware αλλα μεγαλο μειον την ελλειψη SD.
geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Έχεις δουλέψει και τα δυο?
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Έχεις δουλέψει και τα δυο? Tα εχω δει αρκετες φορες απο κοντα.Το s4 το εχω δουλεψει καποιες μερες,το G2 οχι αλλα εχω μια μικρη εμπειρια. Στο μονο που υπερτερει το s4 ειναι στο οτι εχει δυνατοτητα για microsd ενω το G2 oxi Για καποιους ισως υπερτερει και σε οθονη διοτι εχει super amoled καποιοι βλεπουν καλυτερη την lcd. Aπο θεμα specs αυτονομιας και smooth λειτουργιας γενικοτερα νομιζω το G2 ειναι πιο μπροστα.
geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι όντως αυτό με τον αποθηκευτικό χώρο είναι κάπως ένα θέμα.....και συν ότι δεν έχω πάρει ξανά lg..... Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Έχεις δουλέψει και τα δυο? Τα εχω δουλεψει ναι. Προσωπικα θα πηγαινα στο G2 αν εβρισκα 32αρι
GiannisWalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 lg g2 δυνατό κινητό ! πολλά χρήματα για μούρι και μόνο το s4
geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το s4 το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά το g2 όχι....(έχει το s4 όντως τόσα κολλήματα που διαβάζω η απλά υπερβάλουν?) Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το s4 το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά το g2 όχι....(έχει το s4 όντως τόσα κολλήματα που διαβάζω η απλά υπερβάλουν?)<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App Βλακειες Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Όλο μουρη το s4????μάλλον πολλές γνώμες!για να σας δώσω να καταλάβετε και να μην κουράζω!το g2 δεν το κοιτούσα καν μέχρι που άρχισα να διαβάζω εδώ μέσα....πήγαινα ολοταχώς για s4(μπέρδεμα......) Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το εχουμε ξαναπει οτι οποιος δεν ενδιαφερεται για καρτα μνημης παει στο ανωτερο σε specs G2. Τωρα τα κολληματα του s4 που λενε μου θυμιζει τους xboxakides να λενε στους sonakides οτι το κουμπι στο μπουφαν του ηρωα φαινετε καλυτερα σε μενα.Και ο αλλος να λεει ναι αλλα σε μενα πεταει μια τριχα παραπανω στο κεφαλι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
geotrvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι σε αυτό έχεις δίκιο....ελπίζω με όποια επιλογή και αν κάνω να μην το μετανιώσω...! Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
GeorgeHellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν θα το μετανιώσεις και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά... δες τα από κοντά και πάρε αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο
geotrvs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αύριο που θα πάω να το δω από κοντά(lg g2) ελπίζω να αποφασίσω.....αν κάποιος κάτοχος και των δυο μπορέσει να μου πει τι του άρεσε και τι όχι στο κάθε κινητό,θα το εκτιμούσα! Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα