Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην περίοδο αναζήτησης του νέου μου κινητού!είμαι ανάμεσα σε s4 και lg g2 .είμαι πιο κοντά στο s4 επειδή έχω το s3 mini και γιατί δεν είχα ποτέ lg....όποια πληροφορία και συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Έχεις δουλέψει και τα δυο?

Tα εχω δει αρκετες φορες απο κοντα.Το s4 το εχω δουλεψει καποιες μερες,το G2 οχι αλλα εχω μια μικρη εμπειρια.

Στο μονο που υπερτερει το s4 ειναι στο οτι εχει δυνατοτητα για microsd ενω το G2 oxi

Για καποιους ισως υπερτερει και σε οθονη διοτι εχει super amoled καποιοι βλεπουν καλυτερη την lcd.

Aπο θεμα specs αυτονομιας και smooth λειτουργιας γενικοτερα νομιζω το G2 ειναι πιο μπροστα.

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό με τον αποθηκευτικό χώρο είναι κάπως ένα θέμα.....και συν ότι δεν έχω πάρει ξανά lg.....

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το s4 το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά το g2 όχι....(έχει το s4 όντως τόσα κολλήματα που διαβάζω η απλά υπερβάλουν?)

Δημοσ.

Το s4 το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά το g2 όχι....(έχει το s4 όντως τόσα κολλήματα που διαβάζω η απλά υπερβάλουν?)<br><br>

Βλακειες :)

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όλο μουρη το s4????μάλλον πολλές γνώμες!για να σας δώσω να καταλάβετε και να μην κουράζω!το g2 δεν το κοιτούσα καν μέχρι που άρχισα να διαβάζω εδώ μέσα....πήγαινα ολοταχώς για s4(μπέρδεμα......)

Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει οτι οποιος δεν ενδιαφερεται για καρτα μνημης παει στο ανωτερο σε specs G2.

Τωρα τα κολληματα του s4 που λενε μου θυμιζει τους xboxakides να λενε στους sonakides οτι το κουμπι στο μπουφαν του ηρωα φαινετε καλυτερα σε μενα.Και ο αλλος να λεει ναι αλλα σε μενα πεταει μια τριχα παραπανω στο κεφαλι.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο....ελπίζω με όποια επιλογή και αν κάνω να μην το μετανιώσω...!

Δημοσ.

δεν θα το μετανιώσεις και τα 2 είναι εξαιρετικά κινητά... :) δες τα από κοντά και πάρε αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο

Δημοσ.

Αύριο που θα πάω να το δω από κοντά(lg g2) ελπίζω να αποφασίσω.....αν κάποιος κάτοχος και των δυο μπορέσει να μου πει τι του άρεσε και τι όχι στο κάθε κινητό,θα το εκτιμούσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...