Superuser Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι ότι σε κρίνουν πίσω από την ανωνυμία του κομπιούτερα live,ίσως κ να σε γουστάρανε με το κατάλληλο κλείσιμο του ματιού.. Είναι ψιλοvoice η κατάσταση Ρε μην πειράζετε το κορίτσι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τρόπος γραφής λέει. Άκουσε με λάιβ να σου χυθεί το τσαγάκι στο Hilfiger πρώτα, και μετά λέγε μεγάλα λόγια.. Είμαι πολύ κακή στο να συνεννοούμαι με χαρισματικά & έξυπνα άτομα. Αλλά θα το κοιτάξω. Θα γίνω κυριλέ. Μετά το στρατό. Θα κόψω τις περισσότερες ασχολίες μου. Θα βάλω πρωταρχικά ένα Nova. Θα πω το horror θρίλλερ. Θα ρολλάρει ο καιρός. Με την τριβή θα έρθει μια μέρα που θα μπορώ να μιλήσω και με τη Τασούλα.. ..και με το Σπυράκο.. ..και με το Φώτη.. ..με ΟΛΟΥΣ ρε.. Απλά δώσε μου λίγο χρόνο και μην με κρίνεις έως ότου έρθει η στιγμή που θα λάμψω και εγώ σαν και εσένα και τον νεμεσκίπ. Υπάνθρωπος σε άνθρωπο ξηγιέμαι. Mπραβο κοριτσι. Πραγματικο ραπισμα ο λογος σου στην ξυλινη γλωσσα που χρησιμοποιει μια μεριδα του ismomniaκου κοινου.Ο δε αυτοσαρκασμος σου τους αποδιοργανωσε τελειως , θελουν τουλαχιστον 500 ποστ προετοιμασιας για να χαραξουν τωρα νεα στρατηγικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Επαναφέρω το θέμα. Ή εγώ είμαι υπερβολικός ή απλά άτυχος. Μένω ισόγειο, με γκαραζόπορτα κάτω από το υπνοδωμάτιο και την εξόπορτα της πολυκατοικίας στην άλλη άκρη του σπιτιού Αναφέρω τους ήχους που με ενοχλούν. Παιδιά που ποδοβολούν από πάνω το πάτωμα συνέχεια Γείτονας που κοπαναει την πόρτα του γιατί δε κλείνει (στην ίδια πολυκατοικία) Το μηχανισμό της γκαραζόπορτας (ευτυχώς είναι αραιά και που) Γείντονες (σε διπλανό σπίτι) που η μεταλλική εξώπορτά τους είναι στην πλευρά που είναι το προσκεφάλι μου. Την κοπανάνε και όσο να ναι ταράζομαι. Δίκτυο νερού, ακούγεται απίστευτα η βρύση της διπλανής (το είχα και σε νεόδμητο που έμενα αυτό και δε το περίμενα). Είμαι υπερβολικός ή απλά δε μπορώ να συνηθίσω τους θορύβους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Να φανταστώ πως εγώ στην πολυκατοικία που μένω είμαι από τους τυχερούς επειδή δεν έχω περίεργους γείτονες. λοιπον ολοι ξερουμε τι θα αποφανθει η στατιστικη για την περιπτωση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επαναφέρω το θέμα. Ή εγώ είμαι υπερβολικός ή απλά άτυχος. Μένω ισόγειο, με γκαραζόπορτα κάτω από το υπνοδωμάτιο και την εξόπορτα της πολυκατοικίας στην άλλη άκρη του σπιτιού Αναφέρω τους ήχους που με ενοχλούν. Παιδιά που ποδοβολούν από πάνω το πάτωμα συνέχεια Γείτονας που κοπαναει την πόρτα του γιατί δε κλείνει (στην ίδια πολυκατοικία) Το μηχανισμό της γκαραζόπορτας (ευτυχώς είναι αραιά και που) Γείντονες (σε διπλανό σπίτι) που η μεταλλική εξώπορτά τους είναι στην πλευρά που είναι το προσκεφάλι μου. Την κοπανάνε και όσο να ναι ταράζομαι. Δίκτυο νερού, ακούγεται απίστευτα η βρύση της διπλανής (το είχα και σε νεόδμητο που έμενα αυτό και δε το περίμενα). Είμαι υπερβολικός ή απλά δε μπορώ να συνηθίσω τους θορύβους; Καθόλου υπερβολικός και εμένα θα με ενοχλούσαν όλα αυτά που λες. Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για κανένα από αυτά (άντε το πολύ πολύ να πεις στον γείτονα να φτιάξει την πόρτα για να μην χρειάζεται να την κοπανάει). Άρα εγώ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις να νοικιάσεις αλλού, εκτός αν μπορείς να συνηθίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Καθόλου υπερβολικός και εμένα θα με ενοχλούσαν όλα αυτά που λες. Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για κανένα από αυτά (άντε το πολύ πολύ να πεις στον γείτονα να φτιάξει την πόρτα για να μην χρειάζεται να την κοπανάει). Άρα εγώ θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις να νοικιάσεις αλλού, εκτός αν μπορείς να συνηθίσεις Τη λύση της ενοικίασης προφανώς και τη σκέφτηκα. Αλλά μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο, πρέπει να μάθω να το ανέχομαι. Έχω μιλήσει στους περισσότερους αλλά δυστυχώς οι λεπτοί τοίχοι κάνουν το πρόβλημα χειρότερο Θα ήθελα να δω κ άλλο κόσμο που να περνάει αντίστοιχο πρόβλημα, πως το αντιμετωπίζει (αν το αντιμετωπίζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επαναφέρω το θέμα. Ή εγώ είμαι υπερβολικός ή απλά άτυχος. Μένω ισόγειο, με γκαραζόπορτα κάτω από το υπνοδωμάτιο και την εξόπορτα της πολυκατοικίας στην άλλη άκρη του σπιτιού Αναφέρω τους ήχους που με ενοχλούν. Παιδιά που ποδοβολούν από πάνω το πάτωμα συνέχεια. Κάνεις σύσταση για τις ώρες κοινής ησυχίας τουλάχιστον Γείτονας που κοπαναει την πόρτα του γιατί δε κλείνει (στην ίδια πολυκατοικία) - Εγώ θα πήγαινα και θα του την έφτιαχνα. Συνήθως είναι κάτι απλό. Το μηχανισμό της γκαραζόπορτας (ευτυχώς είναι αραιά και που) - Τον λιπαίνεις μπας και είναι πιο ήσυχη (για αυτό όποιον τον ενοχλούν οι θόρυβοι επιλέγει απο 3ο+ πάνω) Γείντονες (σε διπλανό σπίτι) που η μεταλλική εξώπορτά τους είναι στην πλευρά που είναι το προσκεφάλι μου. Την κοπανάνε και όσο να ναι ταράζομαι.- Άφησε σημείωμα να μην την κοπανάνε. Κόλα και μερικά τσοχάκια στην ένωση να μην ακούγεται το χτύπημα Δίκτυο νερού, ακούγεται απίστευτα η βρύση της διπλανής (το είχα και σε νεόδμητο που έμενα αυτό και δε το περίμενα). Δεν φταίει το δίκτυο , φταίνε οι βρύσες. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα βρύσες και όλα πλέον είναι απόλυτα ήσυχα. Μερικές κάνουν χάλια μίξη και κάνουν θόρυβο (συνήθως αυτές με μείκτη). Είμαι υπερβολικός ή απλά δε μπορώ να συνηθίσω τους θορύβους; Και εγώ τα ίδια προβλήματα είχα σε σπίτι που αγόρασα και μάλιστα καινούργιο. Απο τότε με ενοχλούν τα πάντα γιατί τράβηξα μεγάλο ζόρι 1-2 χρόνια. Μετά ευτυχώς σηκώθηκα και έφυγα (ναι απο το δικό μου, πληρωμένο, ολοκαίνουργιο σπίτι που ελπίζω να μην μείνω ξανά). Και προσθέτω μια σημείωση. ΠΟΤΕ δεν με ενοχλούσε τίποτα απολύτως στη ζωή μου μέχρι που μετακόμισα στο σπίτι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Επαναφέρω το θέμα. Ή εγώ είμαι υπερβολικός ή απλά άτυχος. Μένω ισόγειο, με γκαραζόπορτα κάτω από το υπνοδωμάτιο και την εξόπορτα της πολυκατοικίας στην άλλη άκρη του σπιτιού Αναφέρω τους ήχους που με ενοχλούν. Παιδιά που ποδοβολούν από πάνω το πάτωμα συνέχεια. Κάνεις σύσταση για τις ώρες κοινής ησυχίας τουλάχιστον Γείτονας που κοπαναει την πόρτα του γιατί δε κλείνει (στην ίδια πολυκατοικία) - Εγώ θα πήγαινα και θα του την έφτιαχνα. Συνήθως είναι κάτι απλό. Το μηχανισμό της γκαραζόπορτας (ευτυχώς είναι αραιά και που) - Τον λιπαίνεις μπας και είναι πιο ήσυχη (για αυτό όποιον τον ενοχλούν οι θόρυβοι επιλέγει απο 3ο+ πάνω) Γείντονες (σε διπλανό σπίτι) που η μεταλλική εξώπορτά τους είναι στην πλευρά που είναι το προσκεφάλι μου. Την κοπανάνε και όσο να ναι ταράζομαι.- Άφησε σημείωμα να μην την κοπανάνε. Κόλα και μερικά τσοχάκια στην ένωση να μην ακούγεται το χτύπημα Δίκτυο νερού, ακούγεται απίστευτα η βρύση της διπλανής (το είχα και σε νεόδμητο που έμενα αυτό και δε το περίμενα). Δεν φταίει το δίκτυο , φταίνε οι βρύσες. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Άλλαξα βρύσες και όλα πλέον είναι απόλυτα ήσυχα. Μερικές κάνουν χάλια μίξη και κάνουν θόρυβο (συνήθως αυτές με μείκτη). Είμαι υπερβολικός ή απλά δε μπορώ να συνηθίσω τους θορύβους; Και εγώ τα ίδια προβλήματα είχα σε σπίτι που αγόρασα και μάλιστα καινούργιο. Απο τότε με ενοχλούν τα πάντα γιατί τράβηξα μεγάλο ζόρι 1-2 χρόνια. Μετά ευτυχώς σηκώθηκα και έφυγα (ναι απο το δικό μου, πληρωμένο, ολοκαίνουργιο σπίτι που ελπίζω να μην μείνω ξανά). Και προσθέτω μια σημείωση. ΠΟΤΕ δεν με ενοχλούσε τίποτα απολύτως στη ζωή μου μέχρι που μετακόμισα στο σπίτι αυτό. Ευχαριστώ για τις συμβουλές Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν είναι τα καλύτερα συν ότι τέτοια εποχή δύσκολα υπάρχουν σπίτια. Δε περίμενα ότι θα είχα τόσους πολλούς θορύβους σπίτι (συν το πρόβλημα της ιδιωτικότητας που έχει το ισόγειο). Θα πρέπει να το ανεκτώ. Απλά ρωτάω τρόπους πως μπορώ να το κάνω αυτό. Έχω ενημερώσει τους περισσότερους για τους θορύβους που κάνουν αλλά λογικό είναι αυτοί να γίνονται-ειδικά σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Όσο για την εξώπορτα των διπλανών, τους έχω ενημερώσει Πως αντιμετώπισες τους θορύβους τόσα χρόνια; Συνηθίζονται; Εγώ είμαι εδώ ένα χρόνο και δυσκολεύομαι. Βέβαια πρόσφατα πήρα το θάρρος και ενημέρωσα όλους τους εμπλεκόμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν συνηθίσα. Αντιθέτως μου έγιναν εμμονικα ενοχλητικοί. Και επαναλαμβάνω, δεν με ενοχλούσε απολύτως τίποτα και ποτέ μέχρι τότε. Αφού έκανα τα παντα για να μην πηγαίνω σπίτι μου. Προφανώς είναι θέμα οργανισμού. Κάποιοι αντέχουν κάποιοι όχι.αν δεν αντέχεις, να φύγεις. Θα έρθει κάποιος που δεν θα τον ενοχλεί τίποτα. Βρες κάποιο φθηνό διαμέρισμα με καλούς γείτονες σε ψηλό όροφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasdim1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δοκιμασες να βαλεις το subwoofer στο τερμα και μπασα, ή μηπως ειναι 2.0 τα ηχεια σου? Κι εγω θυμαμαι πριν λιγα χρονια -ηταν 23:10 η ωρα- εκει που εβλεπα ενα μουσικο βιντεο στο youtube ξαφνικα νιωθω απο κατω μου μια δονηση και ενα ντουκ ντουκ ντουκ, βαραγε με το σκουποξυλο το ταβανι ο απο κατω μου, και ο φουστης σημαδευε ακριβως κατω απ τη καρεκλα μου Ο Φαφαδόπουλος ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Είχαμε μι συζήτηση στο άλλο θέμα "φασαρίες τις ώρες μη κοινής ησυχίας" αλλά δεν ξέρω γιατί σήμερα ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να γράψω. Λοιπόν έχω πολύ άσχημα νέα. Επειδή η απο πάνω δεν ηρεμούσε ποτέ και έκανε δουλειές μέχρι και τα ξημερώματα έβαζε σκούπα 1:00 το βράδυ, δεν άντεξα και πήγα και είπα την ίδια. Με ευγενέστατο τρόπο πάντα, με το χαμόγελο "Σας παρακαλώ πολύ εαν μπορείτε, επειδή εργάζομαι με βάρδιες και δεν υπάρχει καθόλου ηχομόνωση ακούγοναι τα πάντα, αν μπορείτε τις ώρες κοινής ησυχίας απλά λίγη προσοχή". ΚΑι αρχίζει να φωνάζει ¨ότι ώρες γουστάρω θα κάνω φασαρία, δε θα μου πεις εσυ πότε θα κάνω δουλειές, εγώ τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα, να βρεις αλλού σπίτι και να φύγεις αν δε μπορείς!!!" Μόλις το ακούω αυτό μένω άφωνος, δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση! ΚΑλά της λέω πως μιλάτε με αυτόν το τρόπο; Εγώ ήρθα να σας κάνω μια θερμή παράκληση.. Ααα ουυυ δεν άκουγε τίποτα και λέει θα το σκεφτεί αν θαα κάνει ησυχία τις ώρες κοινής ησυχίας. Της απαντάω ωραία αφού έχεις τέτοια συμπεριφορά κι εγώ όλη μέρα θα χτυπάω και θα βάζω μουσική όταν θα πέφτεις για ύπνο! ΚΑι απαντάει "κάνε ότι θέλεις δεν με ενοχλεί"! Και μου κλείνει τη πόρτα στα μούτρα!Όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησε ένας άγριος πόλεμος και δεν ξέρω που θα φτάσει! Με το που πήγε 15:00 η ώρα άρχισε να τραβάει τραπέζια καρέκλες και να χοροπηδάει επίτηδες. Επίσης φόρεσε κάτι τακούνια και άρχισε να πηγαίνει πέρα δώθε μέχρι και αυτή την ώρα 16:30 την ακούω! ΚΑι επειδή έχει σχέσεις φιλικές και με την δίπλα παίζει να μιλήσανε και άρχισε και η διπλανή να χτυπάει συνέχεια και να κάνει φασαρία! Τόσο διαβολική σύμπτωση ή μου κάνουν επίθεση;Το πάει εκδικητικά, δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Όσο για την αστυνομία, αφήστε το, έχω συγγενικό μου πρόσωπο αστυνομικό κ ρώτησα! Ποτέ ποτέ μα ποτέ δεν έχει δικαστεί κάποιος για τέτοιο θέμα! Τσάμπα θα φωνάζω την αστυνομία, θα κάνει απλά συστάσεις και αυτό είναι όλο! Θα έρχονται και θα φεύγουν, θα μου λένε απλά "κάνε μήνυση". Να δώσω εγώ για αρχή 150€, και να δίνω και κανα 500άρι μετά για δικηγόρους και στο τέλος να μπει η υπόθεση στο αρχείο και να μην εκδικαστεί ποτέ γιατί μετά απο 5 χρόνια νομίζω παραγράφεται! Έτσι έχει γίνει και με άλλους. Δυστυχώς ο νόμος δεν μας καλύπτει ακόμη και αν έχουμε δίκαιο! Σιγά μην δικαστούνε για τέτοιο θέμα, σιγά μη βάλουν μυαλό! Εδώ σκοτώνουν άνθρωπο και δεν τους βάζουν φυλακή, 3 χρόνια με αναστολή σου λέει και πλήρωσε και 3000€ πρόστιμο και είναι κύριος ο άλλος με φόνο! Δεν υπάρχει δυστυχώς η λύση της αστυνομίας και όσους ρώτησα μου είπαν πως δεν βρήκαν άκρη. Είμαι σίγουρος και να φωνάξω αστυνομία θα έρθει απλά για σύσταση και μόλις φύγει θα αρχίσει η γειτόνισσα πάλι.Έμπλεξα με παλιανθρώπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ο νόμος σε καλύπτει αν ασχοληθείς. Βρες τον κανονισμό της πολυκατοικίας (αναφέρουν ώρες κοινής ησυχίας πέρα από τους γνωστούς νόμους), βρες κι ένα φίλο σου δικηγόρο και πες του να τους τρίξει τα δόντια. Στην ανάγκη πλήρωσε κι ένα να τους φοβερίξει και γραπτώς αν δεν σέβονται τα αυτονόητα. Είναι πιο φτηνό από τις μηνύσεις και έχει αποτέλεσμα. Ακόμα και σε ώρες μη κοινής ησυχίας, απαγορεύεται να γκρεμίζεις το σπίτι συστηματικά όταν ενοχλείς... καλά κι αυτή κάθε βράδυ βάζει σκούπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ΤΟ θέμα είναι πως πρέπει να το έχω στο κεφάλι μου αυτό το θέμα συνέχεια, είτε ασχοληθώ νομικά είτε όχι. Δυστυχώς φίλο δικηγόρο δεν έχω, ούτε γνωστό. Μια φορά θυμάμαι που πήγα να κάνω απλά μια ερώτηση για άλλο θέμα μου πήρε 40€ για 3 λεπτά επίσκεψη.Και γυρνάει και λέει η ανεκδιήγητη πως εγώ έχω το πρόβλημα απο τότε που ήρθα! Όχι ότι οι άλλοι είναι μπ...λο, που ζητάω τα αυτονόητα και δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε τίποτα! ΝΑ έλεγε ότι ήρθα και τους έφερα αναστάτωση να το καταλάβω! Μα να λένε ήρθα και προσπαθώ να τους ηρεμίσω; Επειδή οι άλλοι είναι φασριόζοι και δεν σέβονται τίποτα, είμαι εγώ ο περίεργος επειδή είμαι αθόρυβος και ζητάω τα αυτονόητα;Εϊναι παστρικιά υποχόνδρια! Ναι, αυτό απορώ κι εγώ, έβαλε Σάββατο απόγευμα, μετά πρωί Κυριακής και Δευτέρα μεσάνυχτα! Κάθε μέρα σκούπα. Σ¨ημερα απορώ πως δεν έβαλε, περιμένει να πάει 00:00 μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεις να αναφερεις το προβλημα σου στον διαχειριστη για να της κανει και αυτος συστασεις. Αφου δεν παιρνει απο λογια και φερεται με αυτον τον τροπο θα μπορουσες να της κανεις για αρχη μια εισαγγελικη παραγγελια που ειναι και δωρεαν(θα την καλεσουν στο ΑΤ της περιοχης σου για συστασεις).Ακομα μπορεις να στειλεις εξωδικο. Το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον δικηγορο για να σε συμβουλεψει. Προσωπικα πιστευω οτι μια αγωγη θα λυσει το προβλημα.Εκει θα αναφερεις οτι λογο της συνεχους φασαριας σε ωρες κοινης ησυχιας εχει διαταραχθει η ψυχικη σου υγεια και εχει πεσει η αποδοση σου στην δουλεια κτλ κτλ......Θα φοβηθει και θα σταματησει καθως θα πρεπει να βρει δικηγορο και να βαλει το χερι στην τσεπη. Επισης τωρα ο νομος σχετικα με τη διαδικασια των αγωγων εχει αλλαξει.Πλεον μεσα σε τρεις μηνες απ οταν καταθεσει ο δικηγορος σου την αγωγη θα πρεπει η καθε πλευρα να καταθεσει προτασεις και μετα θα δοθει δικασιμος,οποτε πιστευω θα φοβηθει και θα συμμορφωθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις