Προς το περιεχόμενο

Πολυκατοικία και θόρυβος

Razer_greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα το βάλω τέρμα τα γκάζια στις 5 τα ξημερώματα για να δω τί επιρροή έχει στους ζωντανούς οργανισμούς

Αν το κορίτσι μπορεί να χόρεψει με τη μουσική που ακούει που είναι φτιαγμένη για Jumpstyle εγώ παραδέχομαι. Γιατί χρειάζεται δύναμη στα πόδια και ένα άλφα επίπεδο ενέργειας. Το οποίο δεν παρέχει μακροπρόθεσμα κανένα χαζοναρκωτικό.

http://www.youtube.com/watch?v=2avgPfJkLbA

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^ Αυτός είσαι.

Το να σηκώνεις το βάρος του σώματος είναι μεγάλο θέμα, και στο αποδεικνύει και μια απλή ανηφόρα.

Η Jumpstyle είναι για πολύ ιδρώτα, και μετά από 30-45 λεπτά συνεχούς attach/detach από τη Γη βάσει Bass.. είσαι κατευθείαν για καναπέ. Δεν ξέρω αν συνιστάται για γυμναστική (μιας και ναι μεν μπορεί να είσαι χοντρός και θες να χάσεις κιλά, παρόλα αυτά δεν μπορείς όμως να αποχωριστείς καν το έδαφος), αλλά πρέπει να είναι σχετικά επίπονο με τα κόκαλα/γόνατα αν γίνεται σε καθημερινή βάση.

Αν είσαι γενικά υγιείς, φιτ και πίνεις το γάλα σου, μια φορά στο τόσο (νυχτερινό κλαμπ που φέρνει ανάλογους Dj / πάρκα / μαζώξεις με μεγάλα χωλ) είναι ότι πρέπει.

Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση. Τα περισσότερα είδη EDM έχουν τον χορό τους.. Από Shuffle/Jumpstyle/TCK/X-Step, η TCK είναι η μόνη που δεν έχω ασχοληθεί.

Για την από επάνω, δεν έχω δει πιο δυσνόητο τρόπο γραφής.

Κάνω φιλοτιμες προσπάθειες να καταλάβω τι γράφεις, αλλά δεν. Να το κοιτάξεις.

• Like 6

Που να νιωσεις ρε γατακι τι εννοει;Φυσιολογικο ειναι οταν γραφει μεσα απο την μαστουρα της.Ειναι πολυ ψηλα για εσενα.

Εχμμ,οκ....

• Like 1

Πρόσεχε τι γράφεις ο ίδιος γιατί άμα σε βρεί irl την έβαψες... Δεν αστιεύεται το κορίτσι...

• Like 1

^ Αυτός είσαι.

Το να σηκώνεις το βάρος του σώματος είναι μεγάλο θέμα, και στο αποδεικνύει και μια απλή ανηφόρα.

Η Jumpstyle είναι για πολύ ιδρώτα, και μετά από 30-45 λεπτά συνεχούς attach/detach από τη Γη βάσει Bass.. είσαι κατευθείαν για καναπέ. Δεν ξέρω αν συνιστάται για γυμναστική (μιας και ναι μεν μπορεί να είσαι χοντρός και θες να χάσεις κιλά, παρόλα αυτά δεν μπορείς όμως να αποχωριστείς καν το έδαφος), αλλά πρέπει να είναι σχετικά επίπονο με τα κόκαλα/γόνατα αν γίνεται σε καθημερινή βάση.

Αν είσαι γενικά υγιείς, φιτ και πίνεις το γάλα σου, μια φορά στο τόσο (νυχτερινό κλαμπ που φέρνει ανάλογους Dj / πάρκα / μαζώξεις με μεγάλα χωλ) είναι ότι πρέπει.

Και για να σου απαντήσω στην ερώτηση. Τα περισσότερα είδη EDM έχουν τον χορό τους.. Από Shuffle/Jumpstyle/TCK/X-Step, η TCK είναι η μόνη που δεν έχω ασχοληθεί.

Εκτιμώ το jumpstyle γιατί είναι ιδιαίτερα ενεργητική κίνηση και το shuffle επειδή απλά μ'αρέσει αλλά και τα άλλα είδη είναι απόλαυση όταν τα χορεύει κάποιος με κατάρτιση. Συμφωνώ για το jump ότι δε μπορεί να το κάνει ο καθένας, αν κάνεις και μισάωρο καλά είσαι σε σχέση με το μέσο όρο, αν και οι αθλητικές ικανότητες κάποιων μπορούν να ξεφύγουν πολύ περισσότερο. Η EDM είναι για κινείσαι στο ρυθμό της, όχι για να πουλάς σταρχιδισμό στους γείτονες. :-)

• Like 1

Τρόπος γραφής λέει. Άκουσε με λάιβ να σου χυθεί το τσαγάκι στο Hilfiger πρώτα, και μετά λέγε μεγάλα λόγια..

Είμαι πολύ κακή στο να συνεννοούμαι με χαρισματικά & έξυπνα άτομα.

Αλλά θα το κοιτάξω. Θα γίνω κυριλέ. Μετά το στρατό.

Θα κόψω τις περισσότερες ασχολίες μου.

Θα βάλω πρωταρχικά ένα Nova.

Θα πω το horror θρίλλερ.

Θα ρολλάρει ο καιρός.

Με την τριβή θα έρθει μια μέρα που θα μπορώ να μιλήσω και με τη Τασούλα..

..και με το Σπυράκο..

..και με το Φώτη..

..με ΟΛΟΥΣ ρε..

Απλά δώσε μου λίγο χρόνο και μην με κρίνεις έως ότου έρθει η στιγμή που θα λάμψω και εγώ σαν και εσένα και τον νεμεσκίπ. Υπάνθρωπος σε άνθρωπο ξηγιέμαι. 

• Like 1

Τρόπος γραφής λέει. Άκουσε με λάιβ να σου χυθεί το τσαγάκι στο Hilfiger πρώτα, και μετά λέγε μεγάλα λόγια..

Είμαι πολύ κακή στο να συνεννοούμαι με χαρισματικά & έξυπνα άτομα.

Αλλά θα το κοιτάξω. Θα γίνω κυριλέ. Μετά το στρατό.

Θα κόψω τις περισσότερες ασχολίες μου.

Θα βάλω πρωταρχικά ένα Nova.

Θα πω το horror θρίλλερ.

Θα ρολλάρει ο καιρός.

Με την τριβή θα έρθει μια μέρα που θα μπορώ να μιλήσω και με τη Τασούλα..

..και με το Σπυράκο..

..και με το Φώτη..

..με ΟΛΟΥΣ ρε..

Απλά δώσε μου λίγο χρόνο και μην με κρίνεις έως ότου έρθει η στιγμή που θα λάμψω και εγώ σαν και εσένα και τον νεμεσκίπ. Υπάνθρωπος σε άνθρωπο ξηγιέμαι. 

dafuq did i just read

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...