zynif Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εγώ είχα μια παλαβόγρια δίπλα μου που άκουγε ταυτόχρονα ζουρνάδες στο ράδιο και τηλεόραση. από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι σχεδόν κάθε μέρα. Και όταν της έλεγα να το χαμηλώσει μου έλεγε ότι δυναμώνει μονάχο του. Ευτυχώς πήρα το πτυχίο μου και βρήκα την ησυχία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Πως στο διάολο έφτασε το θέμα στα ναρκωτικά και πολιτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) να βγει από τη φούσκα που ζει. Μα και εγώ το θέλω. Μετά από το στρατό, θα γίνω σαν τον Σλίπνοτ και όλους εσάς. Θα διαφοροποιηθώ. Eπρεπε να την ειχα εγω στα δικα μου που νοικιαζω θα τις εφευγαν και τα ζορια και ολα . Νοικιάζει αρκετά σπίτια η οικογένεια. Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζεται να κάνω τέτοια κουβέντα με κανέναν άνθρωπα Φώτη. Για την ώρα, ζωή στη φούσκα που λέει και ο Γιώργος (μπράβο Γιώργο που το βρήκες..) και σεβασμός μηδέν. Υ.Γ: Και εγώ θα ήθελα να σε είχα εδώ τριγύρω πάντως αγοράκλα μου. Και εσένα και όλα τα παιδιά δηλαδή. Μπέσα. Ήρεμο και πράο να ειν' το Σάββατο μας. <3 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ έχω βρεθεί στη θέση του από κάτω σου. Δεν έβρισα, άφησα ένα ευγενικό σημειωματάκι και το παλικάρι από δίπλα δεν ξαναβαλε μουσική στις 4 το πρωί. Αλλά είναι γεγονός ότι αν γελάσει με φίλους στο σπίτι του, τον ακούω στην κρεβατοκάμαρά μου και είναι σπαστικό όταν είναι 2 τη νύχτα και θέλω να κοιμηθώ. Προτείνω το εξής. Να πας εσύ, με δική σου πρωτοβουλία, να του χτυπήσεις και να του εξηγήσεις τι συμβαίνει. Ότι είναι χαρτί ο τοίχος και δεν είσαι ο φασαριόζος εσύ. Πάντα υπάρχουν λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Στη δική μου περίπτωση ας πούμε, η κρεβατοκάμαρά μου είναι κολλητή με του γείτονα. Αν λοιπόν ο γείτονας κλείσει την εσωτερική πόρτα ανάμεσα στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι του, ο ήχος από το σαλόνι του φτάνει εξασθενημένος στο δικό μου σπίτι. Οπότε, εγώ θα πήγαινα κάτω να του μιλήσω και θα έλεγα κάτι του στυλ: "κατανοώ ότι σας ενόχλησα, σας ζητώ συγγνώμη, αλλά κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην κάνω φασαρία, για μήνες ολόκληρους δεν έφερνα άνθρωπο στο σπίτι. Επειδή θέλω να είμαι καλός γείτονας, αλλά να έχω και μια στοιχειώδη κοινωνική ζωή, θέλετε να δούμε τι είναι αυτό που κυρίως ενοχλεί, ώστε να το αποφεύγω;" Μπορεί για παράδειγμα το δωμάτιό του να είναι κάτω από τη μια μεριά του σαλονιού σου και να τον ενοχλούν οι καρέκλες ή κλείνοντας μια πόρτα να βελτιώνεται η κατάσταση. Ή αν βάλεις ένα χαλί. Αν δεν είναι τελείως ηλίθιος, θα βρείτε μια λύση. Ακόμα κι αν δεν λυθεί το πρόβλημα της φασαρίας, θα καταλάβει ότι δεν είσαι μαλάκας και θα είναι πιο εύκολο να κάνει υπομονή. Ή μπορείτε να συμφωνήσετε ότι θα σου στέλνει sms αν ακούγεσαι κι έτσι θα ρίχνεις ένταση εσύ χωρίς τσακωμούς. Φίλε TS πραγματικά αν κάνεις κάτι τέτοιο το πιο πιθανο είναι μετα απο λιγο να σου ζητησει να στηθεις στα 4.... Μην ανεχεσαι με τιποτα να σε βριζει απειλησε τον και εσυ αν το ξανακανει.Εχουμε γεμισει τρελαρες και εσεις βλεπετε ως λυση να παει να του πει οτι θελει να εχει κοινωνικη ζωη...Μηπως να παιρνεις αδεια και για να περπατας μες στο σπιτι σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ποιο στρατό, ακόμα λύκειο είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εδώ είστε τέκνα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Εδώ είστε τέκνα μου. Τουλάχιστον τις νυχτερινές ώρες βάζε Frank SInatra. Εάν δεν σου αρέσει ούτε αυτός, τότε προτείνω λιθοβολισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μια που μίλησαν τόσοι πολλοί, να κάνω ένα γενικό σχόλιο. Νομίζω ότι το thread δείχνει πόσο επιθετική, βίαιη και -κατά τη γνώμη μου, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν προσωπικά- απολίτιστη είναι η ελληνική κοινωνία. Η πλειονότητα των σχολίων προτείνουν μπινελίκια, ξύλο, απειλές, αστυνομία και εκδίκηση. Ό,τι βλέπουμε και στην ελληνική κοινωνία δηλαδή, οπότε δεν με εκπλήσσει. Απλώς, δυο κουβέντες για να συνεχίσω αυτό που είπε ο Sellers. Όλοι είμαστε σίγουροι ότι οι άλλοι είναι οι μαλάκες. Ας πούμε, στον από κάτω που ανέβηκε και έβρισε μπήκε απευθείας η ταμπέλα του ζώου, του τρελού, του μαλάκα. Πόσοι σκέφτηκαν ότι ο άνθρωπος μπορεί να ήταν άρρωστος, να είχε πένθος, να ήταν άυπνος γιατί είχε νυχτερινή βάρδια, να έχει ψυχικό νόσημα, να έχει υποφέρει από τον ενοχλητικό γείτονα στο κάτω κάτω; Κακώς έβρισε φυσικά, αλλά αυτό δεν τον κάνει απαραιτήτως ζώο που δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς. Άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά χάνεται η ψυχραιμία. Η πλάκα είναι ότι τον χαρακτηρίζουν ζώο αυτοί ακριβώς που προτείνουν συμπεριφορά σαν τη δική του! Τέλος, αν χρειαζόμαστε νόμους και αστυνομία για να συμβιώσουμε με τους γείτονες, κάτι κάνουμε λάθος. Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων φέρονται όπως τους φέρεσαι. Αν δείχνεις φιλική διάθεση και σεβασμό, το πιθανότερο είναι ότι θα σου επιστραφεί, ακόμα κι αν ξεκίνησε λάθος η σχέση. Σκεφτείτε όταν οδηγείτε. Αν σταματήσει κάποιος στο φανάρι δίπλα σας και σας πει με ήρεμο τόνο "φίλε, έστριψες απότομα πριν. Πρόσεχε γιατί παραλίγο να χτυπήσουμε" θα έχετε την ίδια αντίδραση με το αν σας έλεγε φωνάζοντας "μπιπ το σπίτι σου παλιο μπιπ"; Δε νομίζω! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Καλά σας χώνει το κορίτσι για πιτσί φλώροι, έτσι μόνο ξύλο Και μένα μια φορά μου χτυπούσε ένας την πόρτα(κάνα τέταρτο, δεν άκουγα) για παρατήρηση και επειδή ήμουν λίγο πιώμα του έσπασα τη μύτη και 2 δόντια Δεν ξαναεμφανίστηκε Και να φανταστείτε ότι μένω σε μεζονέτα(όχι σε καμιά τρώγλη για φοιτητάκια) με 10 μέτρα απόσταση από άλλο σπίτι Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή τρώω ντορίτος με το από κάτω να παίζει και περιμένω τον παπά της ενορίας να μου κλάσει Υ.Γ.2 Οδηγάω golf, δεν είναι κάμπριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έχεις λασπώσει νέο. Πάνε στον αφεντικόεφτά να παίξετε με τις ρόγες σας. Τουλάχιστον τις νυχτερινές ώρες βάζε Frank SInatra. Εάν δεν σου αρέσει ούτε αυτός, τότε προτείνω λιθοβολισμό. Το "ούτε αυτός" πες μου από που το έβγαλες, και θα σου στείλω μέσω PayPal 100€ να πας να αγοράσεις έναν ανεμιστήρα καλό. Στο Θεό σου. Μη σκεφτείς, απλά απάντα και κέρδισε. Είναι για μια έρευνα ουμπερλαϊκών και επιφανειακών αυτοδημιούργητων συμπερασμάτων ανλάι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Όταν έγραφε ακόμα σαν afentiko7 εσύ έφευγες για διακοπές διαρκείας μετά από κάτι ανάλογες παραπληγικές κουβέντες που κάναμε, αλλά μάλλον πάλιωσες πολύ και τώρα έχεις Αλτσχάιμερ. Τότε που spammarες καρδούλες, αλλά έγραφες πιο ανθρώπινα. Θέλεις beef; Περιμένουν άλλοι 200. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός;Ε, και αυτός τους ξεχνάει τους κομπάρσους του.Τώρα που το ανέφερες πάντως, θαυματουργά τα τότε συγγράμματα. Μπορεί να μην πίναμε μπακ ντεν, και να μην εκτιμούσαμε αρκετά το afterfarting.. αλλά πίνουμε και εκτιμάμε τώρα. Βράδυ παρά βράδυ. Όσο μου το επιτρέπει ο μεγάλος δηλαδή.Υ.Γ: Ποιο αφεντικόεφτα μωρέ αδερφέ τώρα.. Και αυτό είχα ανησυχία. Γιατί δεν μου σκάνε στο newsfeed τα γεγονότα με τον νέμεσις του Μπάμπη και του Κώστα. Χάλασαν τα newsfeed.Εκατό ταλαίπωρα έτη περάσανε απ' ότι μου λες ρε μαν, και χαμπάρι δεν έχεις πάρει τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Φεύγω, άργησα για πάρτη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Έγινε Βαγγελιώ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το "ούτε αυτός" πες μου από που το έβγαλες, και θα σου στείλω μέσω PayPal 100€ να πας να αγοράσεις έναν ανεμιστήρα καλό. Στο Θεό σου. Μη σκεφτείς, απλά απάντα και κέρδισε. Είναι για μια έρευνα ουμπερλαϊκών και επιφανειακών αυτοδημιούργητων συμπερασμάτων ανλάι. Από το μυαλό μου. Ήμουν στο τσακ να αφαιρέσω το "ούτε" από την πρότασή μου για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, αλλά βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις