Προς το περιεχόμενο

Πολυκατοικία και θόρυβος

Razer_greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντως ο φιλος μας ειναι πολυ ανεκτικος. Αλλου καποιος πυροβολησε καποιον επειδη τον ενοχλουσε ο ηχος του κινητου που εστελνε sms.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Παντως ο φιλος μας ειναι πολυ ανεκτικος. Αλλου καποιος πυροβολησε καποιον επειδη τον ενοχλουσε ο ηχος του κινητου που εστελνε sms.

Καλα ενταξει εκει στο Αμερικα εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι. Ειπαμε ρε φιλε, θες τεχνολογια? Παρε. Θελεις να επικοινωνεις με τους φιλους σου? Κανε το. Αλλα σεβασου λιγο τον κοσμο που παει να ξεχαστει λιγακι βλεποντας μια ταινια. Αν ημουν Αμερικανος κοινωνιολογος or something χαλαρα θα εκανα ερευνα για την κοινωνικη αποξενωση με συνεπεια την αγενεια που προκαλειται απο την τεχνολογια στη χωρα μου. Αλλα ευτυχως υπαρχει το ελευθερο της οπλοκατοχης για να μην αισθανεσαι ψυχολογικα βιασμενος στον κινηματογραφο.

Οσον αφορα το θεμα παντως, νομιζω πως η σοφοτερη μεθοδος ειναι αυτη που προτεινε ο FilipposMD. Στο κατω κατω ο στοχος ειναι να ειναι χαρουμενοι και οι δυο, οχι δυστυχισμενοι/εκνευρισμενοι και οι δυο με τα αντιποινα ας πουμε.

Επειδη και εγω αντιμετωπιζω καποια προβληματα τα μειωσα συζητωντας μαζι τους...!!!

Η απο πανω καθε μερα κανει καθαριοτητα γιατι εχουν αλλεργιες κ.τ.λ και σερνει επιπλα της ειπα κοιμαμαι μεχρι 10.30 το πρωι και οτι η κρεβ/μα μου ειναι κατω απο αυτο το σημειο του σπιτιου της αν μπορει να το αφηνει τελευταιο οταν καθαριζει κ.τ.λ τελικα τα βρηκαμε μια χαρα(που και που σπανια ξευφευγει αλλα σπανια).

Το χειροτερο στο διπλανο διαμερισμα μενουν αιγυπτιοι και εκει που κοιμαμαι στο κεφαλι ολος ο τοιχος σε αυτους ειναι ντουλαπα ξυλινη που οταν χτυπα το ενα φυλλο το αλλο γινεται χαμος οποτε εφερα τον εναν απο εδω και εβαλα τον αλλον να ανοιγοκλεινει την ντουλαπα και καταλαβε το προβλημα μου του εξηγησα μεχρι 10.30 μετα ας χτυπανε οσο θελουν(ευτυχως ενω τους πολεμησε ολη η πολυκατοικια εγω δεν πηρα θεση οποτε με συμπαθουσαν...καμια φορα και αυτοι ξεφευγουν αλλα κατα 90% εχω ηρεμησει).

Τελος στο χωλ του σπιτιου μου επειδη ειναι μεγαλο εχω το pc ταυτοχρονα ομως ο αλλος γειτονας οταν εκλεινε την πορτα ασφαλειας του(και παιδια πραγματικα το ατομο αυτο πρεπει ναναι ψυχοπαθης μπαινει και βγαινει ισα με 30 φορες την ημερα μπορει να βγει και να μπει 2-3 φορες χωρις να παρει το ασανσερ λες και ξεχασε κατι μιλαμε τρελλοςςςςςςςςςςς ) ηταν λες και γκρεμιζε τον τοιχο του μιλησα ωραια στην αρχη το επαιξε οτι ειμαι λαθος την κλεινει σιγα την πορτα μεχρι που και εγω οταν ηξερα οτι κοιμοταν την βρονταγα και απο τοτε αλλαξε και παλι και αυτος καποιες στιγμες ξευφευγει αλλα και εδω κατα 90% ελυσα το προβλημα.

Παντως το χειροτερο για εμενα ηταν να με ξυπνανε με θορυβο μετα ολη η μερα μου ηταν ΧΑΛΙΑ...!

Συζητησε με τον απο κατω μηπως βρειτε μια λυση αλλιως  φυγε βρες αλλου αλλοιμονο σε οσους ειναι δεσμευμενοι να μενουν ισοβια με τρελλους γειτονες!

Καλα ενταξει εκει στο Αμερικα εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι. Ειπαμε ρε φιλε, θες τεχνολογια? Παρε. Θελεις να επικοινωνεις με τους φιλους σου? Κανε το. Αλλα σεβασου λιγο τον κοσμο που παει να ξεχαστει λιγακι βλεποντας μια ταινια. Αν ημουν Αμερικανος κοινωνιολογος or something χαλαρα θα εκανα ερευνα για την κοινωνικη αποξενωση με συνεπεια την αγενεια που προκαλειται απο την τεχνολογια στη χωρα μου. Αλλα ευτυχως υπαρχει το ελευθερο της οπλοκατοχης για να μην αισθανεσαι ψυχολογικα βιασμενος στον κινηματογραφο.

Ποιος ξεφυγε, ο μακαριτης που εστελνε sms στη νταντα του παιδιου του ή ο παλαβος γερος που τους πυροβολησε?

• Moderators

Ποιος ξεφυγε, ο μακαριτης που εστελνε sms στη νταντα του παιδιου του ή ο παλαβος γερος που τους πυροβολησε?

Σαρκαστικό ηταν το ποστ :)

Θεωρώ πως οι ώρες κοινής ησυχίας είναι μια @@ και μισή. Κανονικά έπρεπε όλο το 24ωρο να υπάρχει ησυχία. Εξηγώ το γιατί.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να έχει το ράδιο ΤΕΡΜΑ και να ακούει Βέμπο κλπ.

Κάνε της δώρο ένα εισιτηρίο για την Μαρινέλλα στο θέατρο Μπάντμιντον. " Η Μαρινέλλα τραγουδάει Βέμπο"

Και απλά πες της ότι μετά την Μαρινέλλα θα εμφανιστεί και η Βέμπο. Θα την χάσεις για λίγες μέρες

• Like 2

Παιδιά Καλημέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και εγώ με τους από πάνω και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Μένει ένα ζευγάρι οι οποίοι έρχονται δυο φορες την εβδομάδα Παρασκευή και Σάββατο αλλά και κάποιες μέρες άσχετες μέσα στην εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι ο φιλος της κοπέλας μιλάει πολύ δυνατά και γελάει δυνατά σαν βλάκας που μου μου τρυπάει το μυαλό! Τα βράδια που πέφτω να κοιμηθώ δεν μπορώ να ηρεμήσω από την ένταση διότι φοβάμαι ότι θα μου χαλάσει την ησυχία μου αυτος ο @αλακας.....Δεν έχει ηχομόνωση το σπίτι και ακούω τα πάντα....Χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου....Συμβαίνει τις βραδυνές ώρες 11 με 1 την νύχτα....τι να κάνω ρε παιδιά Να τους πω κάτι και τι? Δεν τους συναντάω στην είσοδο για να τους πω κάτι αλλά και από την άλλη διστάζω να χτυπήσω την πόρτα...αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνουνε ότι ακούγονται? Ρε παιδιά πείτε μου λίγο την γνώμη σας....Σας ευχαριστώ...

Τελικά οι ενοχλητικοί γείτονες είναι κάτι που υπάρχει παντού! Γιατί δεν τους βάζουν όλους να μεινουν μαζι μπας και νιώσουν?

Για την απο πάνω μου, άφησε ένα ευγενικό χαρτάκι κάτω απο την πόρτα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν νομίζω οτι φταίνε μόνο οι γείτονες που σίγουρα πολλοί είναι περίεργοι. Φταίει και η ηχομόνωση. Στη δική μου πολυκατοικία του 72-74 δεν παίζουν τέτοια προβλήματα. Δεν ακούμε φωνές των από πάνω ή των απο κάτω. Μάλιστα οι αποπάνω παίζουν και πιάνο το οποίο ίσα που ακούγεται και δεν ενοχλεί. Οπότε πιστεύω οτι είναι κυρίως θέμα ηχομόνωσης. Και την παρέα μου φέρνω και γελάμε και δυνατά αλλά ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.

Γι αυτό και όποιος αγοράζει/νοικιάζει νέο διαμέρισμα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να δοκιμάζει την ηχομόνωση της πολυκατοικίας. Όλες αυτές οι καινούργιες είναι για το πέος επιεικώς. Θυμάμαι στη πολυκατοικία της κοπέλας μου που είχα στο 1ο έτος δεν μπορούσαμε να φωνάξουμε ούτε γι αστείο.  :P

Επεξ/σία από Grey Warden
  • Like 2

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά εγώ γιατί σέβομαι και κάποιοι νομίζουνε ότι μένουνε μόνοι τους? Προχθες νευρίασα τοσο πολύ που βαρούσα το ντουβάρι στις μία την νύχτα...Μου έχει γίνει εμμονή αλλά και από την άλλη δεν θέλω να κάνω παρατηρήσεις...ντρέπομαι πολύ και διστάζω...Ε??? Βοήθεια!!!

Senior Member ναι φταίει η ηχομόνωση εννοείται αλλά πιστεύω ότι δεν νοιώθουνε ότι ακούγονται επειδή ειναι τελευταίος όροφος.....απλά δεν ξέρω πως να τους κάνω την παρατήρηση και τι να πω....Θέλω προτάσεις να μου πείτε...το ντουβάρι το άκουσαν μέσα στην νύχτα άραγε??

εγώ πάλι νομίζω πως με τη συζήτηση o ts δε θα καταφέρει απολύτως το οτιδήποτε. όταν κάποιος είναι ζώο ό,τι και να κάνεις , ένα ζώο θα παραμείνει. αυτοί οι άνθρωποι απλώς δε νίωθουνε το περιρρέων χώρο και νομίζουν πως σε ολόκληρη τη γή είναι μονάχα αυτοί και αυτοί κάνουν κουμάντο. η απόδειξη βρίσκεται στα πολιτισμένα παιδιά εδώ μέσα όπου ακόμα και αν ενοχλούνται από κάποιον ντρέπονται και οι ίδιοι να κάνουν παρατήρηση. επομένως πρέπει να είσαι πάρα πολύ ζώο ώστε να πάς στο σπίτι του άλλου και να τον βρίσεις ή απλώς όντως να έχεις τεράστιο πρόβλημα και να έχεις φτάσει στο αμήν. αλλά ακόμα και τότε πάλι θα ντραπείς να χτυπήσεις πόρτα. πόσο μάλλον να τον βρίσεις και να τον απειλήσεις. το χαρτάκι από την άλλη είναι μία πολλή καλή λύση και ήπια.

λύση πιστεύω να δωθεί μέσω μίας σοβαρής πίεσης στο ζώο. δηλαδή να πας στον ιδιοκτήτη και να του πεις πως θα φύγεις εάν συνεχιστεί αυτή η προσβολή. όταν αρχίζουν να πίέζονται οι τσέπες να δεις τί λύσεις βρίσκονται σε όλα. καλή τύχη... 

τα ζώα μια ζωή ζώα θα είναι.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις τον ιδιοκτήτη του. Ίσως βγάλεις μια άκρη. Απο χαρτάκια και κτλ δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη μιας και αφού δεν καταλαβαίνει απο μόνος του το μόνο που θα κάνει είναι να σε γράψει.. 

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά εγώ γιατί σέβομαι και κάποιοι νομίζουνε ότι μένουνε μόνοι τους? Προχθες νευρίασα τοσο πολύ που βαρούσα το ντουβάρι στις μία την νύχτα...Μου έχει γίνει εμμονή αλλά και από την άλλη δεν θέλω να κάνω παρατηρήσεις...ντρέπομαι πολύ και διστάζω...Ε??? Βοήθεια!!!

Senior Member ναι φταίει η ηχομόνωση εννοείται αλλά πιστεύω ότι δεν νοιώθουνε ότι ακούγονται επειδή ειναι τελευταίος όροφος.....απλά δεν ξέρω πως να τους κάνω την παρατήρηση και τι να πω....Θέλω προτάσεις να μου πείτε...το ντουβάρι το άκουσαν μέσα στην νύχτα άραγε??

μπορείς να πεις στο διαχειριστή της πολυκατοικίας να βάλει ανακοίνωση στην εξώπορτα της πολυκατοικίας , κάτι τέτοιο ας πούμε '' λόγω επανειλλημένων παραπόνων από ενοίκους για φασαρία, παρακαλώ να σεβόμαστε όλοι τις ώρες κοινής ησυχίας''. για αρχή είναι κάτι πολύ ήρεμο και όχι κάτι προσβλητικό και για κανέναν.

Gdriver σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου....το θέμα ειναι ότι ναι διστάαζω να κάνω παρατήρηση με αποτέλεσμα να πιέζομαι και να στεναχωριέμαι...πρήζω και τους γύρω μου με το θέμα μου και έγω γίνει γκρινιάρα....ιδιοκτήτρια είμαι όπως και η απο πάνω μου....αυτός που μένει μαζί της πιο πολύ για ΑΜΕΑ μου κάνει έτσι όπως γκαρίζει......απλά φοβαμαι μηπως αν κανω παρατήρηση δεν το παραδεχτούνε και γίει καμιά φασαρία......νυχτιάτικα....τι προτείνετε να κάνω? ειναι καινουργια η πολυκατοικία και μενω λίγα χρόνια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...