billiboo Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς επειδή ζούμε παρέα με ανθρώπους πρέπει να σεβόμαστε τον διπλανό μας, δεν έχει σχέση η μεγαλούπολη. Η ευγένεια και ο σεβασμός πρέπει να είναι χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους ανεξάρτητα της τοποθεσίας. Πέρα από αυτό, στα hardcore χωριά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Επειδή έχω σχέσεις τόσο με την ορεινή Αρκαδία, όσο και με τα Ζαγοροχώρια, εκεί να δεις που πάει περίπατο ο σεβασμός στον διπλανό. Τα κοκκόρια ξεκινάνε το κακκάρισμα τα χαράματα, άλλος θα βγάλει τα αμνοερίφια να βοσκήσουν στις 5μιση το πρωί και θα έχεις 50 κουδούνες δίπλα στο παράθυρό σου απλά γιατί μπορεί, άλλος θα χαιρετήσει την παλιοσειρά του στο καφενείο με όλη την ένταση της φωνής του κοκ. Ήταν ένας τύπος στο χωριό που τον είχε παρατήσει η γυναίκα του και είχε πάρει και το παιδί τους μαζί. Ο τύπος κάθε μέρα στις 12 τα μεσάνυχτα έβαζε Καρρά στο τέρμα και έριχνε πυροβολισμούς στον αέρα. Φίνα η φάση, επιστροφή στην ηρεμία του χωριού και τα ρέστα. καλά τα κοκκάρια κακαρίζουν το χάραμα εδώ και 1000δες χρόνια τι να κάνουμε δλδ? και ο άλλος με τα αμνοερίφια δεν τα βγάζει απτής 5μιση έτσι γιατί είναι βιτσιόζος και θέλει να ξυπνάει αξημέρωτα,είναι κάποιες δουλείες που πρέπει να γίνουν συγκεκριμένη ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια μεγαλούπολη πρέπει όλοι να τηρούμε κάποιος κανόνες και να σεβόμαστε τον διπλανό μας. Τα παιδάκια δεν μπορούμε να τα φιμώσουμε αλλά μπορούν τα γίδια οι γονείς τους να τα πηγαίνουν σε κάποια πλατεία να ξεδώσουν ή να τους βρουν μια ήσυχη δραστηριότητα για να περνάνε την ώρα μέσα στο σπίτι (επιτραπέζιο πχ). Ο από πάνω ή ο από κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει ποδοσφαιρικό ντέρμπι από το άλλο διαμέρισμα. Έχει και αυτός δικαίωμα στην ησυχία. Ο Ξένος μπορεί να προσευχηθεί και στο σπίτι του ήσυχα και ωραία. Δεν είναι ανάγκη να μετατρέπονται χώροι πολυκατοικίας σε παράνομους ναούς. Ωραία ! ναι και γω μαζί σου…. Και πες πως συμμορφώθηκαν με τις απαιτήσεις σου, παιδιά δε κλαίνε, δε παίζουν, γίδια γονείς δε ανασαίνουν, σκυλιά δε γαβγίζουν, τομάρια φίλαθλοι το ρίχνουν στο πλέξιμο κ.λ. όλα μέσα στην πολυκατοικία άκρα του τάφου σιωπή… με τους έξω τι κάνεις; Με τα ασθενοφόρα; (πίπα-πίπα-πίπα), τις καμπάνες (ΝΤΑΝ_ΝΤΑΝ_ΝΤΑΝ) σα να χτυπάμε μες στο κεφάλι σου. Αμ το ελικόπτερο; (ντουρ-ντουρ-ντουρ) που το πας; Ας το να πάει στο Διάολο… αλλού είναι το πρόβλημα!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Καθισα και διάβασα τα σχόλια και έχω να συμπληρώσω. Φοράω ωτοασπίδες απο τότε που ήρθα σ'αυτό εδώ το κωλόσπιτο που μένω τώρα. Δοκίμασα σφουγγαράκια, ερεθίστηκαν τ'αφτιά μου αν και τα άλλαζα συνέχεια, και πάλι άκουγα τους κρότους των ούγκανων τα ξημερώματα που ζούνε στη πολυκατοικία. Δοκίμασα σιλικόνης, κάνουν καλύτερη δουλειά, αλλά με έπιασε φαγούρα στ'αφτιά και έβγαλα ΄'εκζεμα. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα να ζεις μονίμως με ωτοασπίδες. Αυτές είναι για κάποιες ειθδικές περιπτώσεις, γιορτάζει ένας γείτονας, γίνεται ένας γάμος, καθημερινά και συνέχεια δεν παλεύεται. Επίσης αν έχεις μικρό παιδί κλαίει και παίζει να πάθει και τίποτα γιατί πολύ απλά δεν το ακούς. Η γυναίκα σου ο άντρας σου να πάθει κάτι στον ύπνο δεν θα πάθεις χαμπάρι. Και όσο για τα παιδιά εσείς που λέτε ότι δεν μπορούν να παλουκωθούν, ρωτήστε τους παιδοψυχολόγους όταν τα πάνε οι γοενςί τους τι τους λένε και τι συμβουλή δίνουν σχετικά με τα παιδιά! Δεν επιτρέπεται να πεις "έλα παιδί είναι άστο να κάνει ότι θέλει". Επιβάλλεται να τους μαθαίνεις τον σεβασμό απο τα 3-4 τους έτη κανονικότατα. Αν δεν τα μάθεις απο μικρά τότε θα κάνουν ότι θέλουν και όταν έρθει η ηλικία των 15-16 θα ζητάς τον σεβασμό και θα σου λένε "άσε με ρε μάνα τώρα θυμήθηκες εγώ έτσι έμαθα, είμαι παιδί και κάνω ότι γουστάρω". Το 5χρονο κάθεται στα νήπια σούζα μπροστά στη δασκάλα στο καρεκλάκι του και βγαίνει μόνο στο διάλειμα, εκεί πως παλουκώνεταοι και στο σπίτι η μάνα και ο πατέρας δεν μπορεί; Αφήστε αυτές τις δικαιολογίες με τα παιδιά. Φταίνε οι γονείς που απλά δεν ασχολούνται. Δεν επιτρέπεται να παίζεις μπάλα και να κάνεις πατίνι μέσα στο σπίτι, πήγαινε το παιδί στη παιδική χαρά, πήγαινε στη πλατεία. Πάρ'του τη μπάλα και το πατίνι, αν είχε έναν αναπτήρα ή ένα μαχαίρι δεν θα του το έπαιρνες; Δηλαδή εκεί πως επιβάλλεσαι στο παιδί και στο πατίνι ή τη μπάλα δεν μπορείς; Εδώ σκυλάκι έχεις και πρέπει να το βγάζεις κάθε μέρα να κάνει τη βόλτα του να τρέχει και να ξεδίνει, όχι το παιδί να το έχεις κλειδωμένο μέσα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τον τελευταίο χρόνο φοράω ωτοασπίδες σε καθημερινή βάση, κάθε βράδυ, επειδή είμαι δύσκολος στον ύπνο, και η αλήθεια είναι ότι έχω δει σαφέστατη βελτίωση. Ο λόγος που τις φοράω όμως, δεν είναι γείτονες που κάνουν φασαρία ή άλλες πηγές θορύβου, αλλά η δική μου ευαισθησία στον παραμικρό θόρυβο που δε μου επιτρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να κοιμηθώ (π.χ. συστολές-διαστολές του κλιματιστικού, ο δευτερολεπτοδείκτης ενός ρολογιού, το ελαφρύ ροχαλητό της γυναίκας κ.λπ.). Η διαφορά είναι ότι αυτούς τους θορύβους τους έχω αποδεχτεί (αν και βασικά ρολόι στο δικό μου σπίτι δεν υπάρχει και δε θα υπάρξει ποτέ). Τον ούγκανο γείτονα όμως, το πιτσιρίκι με το μπρίκι, ακόμα και τα γατόσκυλα, δε γουστάρω να τα αποδεχτώ, και γι' αυτό δε θα ήθελα να πω σε κάποιον να δοκιμάσει ωτοασπίδες. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην πηγή του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Είχα ακούσει ότι δεν κάνει να φοράς ωτοασπιδες για πολλές ώρες..για ψαξτο λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 7 hours ago, phanispal said: Ανάλογα τα ζόρια που τραβάω εγώ ή ο καθένας, μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ας πούμε ότι κινούμαι σε στενά (ας πούμε μεσημεριάτικα, αν και δεν έχει και πολλή σημασία όταν τα dB είναι πολλά) και μπροστά μου είναι ένα πιτσιρίκι με sebring στο παπί που ξεσηκώνει τον κόσμο. Το ότι τη δεδομένη στιγμή δε βρισκόμαστε στη γειτονιά μου, σημαίνει ότι είναι κάτι που δε με αφορά καθόλου; Ας κάνει όση φασαρία θέλει, αφού δεν είμαι σπίτι μου ξαπλωμένος να με ξυπνήσει; Φυσικά και πρέπει να σε αφορά, ακόμα κι αν δεν σε ενοχλεί per se. Πες όμως ότι είμαστε σε έναν ιδεατό κόσμο όπου μπορούσες να του βάλεις την εξάτμιση στον πάτο, χωρίς να σε κυνηγήσουν οι μπάτσοι. Πιστεύεις ότι θα είχε αποτέλεσμα; Πιστεύεις ότι την επόμενη μέρα δεν θα έκανε ακριβώς το ίδιο ο κάγκουρας; Αυτό το point ήθελα να κάνω περισσότερο, ότι είναι πιο πρακτικό να λύσεις το πρόβλημα επιφανειακά, παρά να περιμένεις να γίνουν άνθρωποι οι μπαμπουίνοι. 7 hours ago, billiboo said: καλά τα κοκκάρια κακαρίζουν το χάραμα εδώ και 1000δες χρόνια τι να κάνουμε δλδ? και ο άλλος με τα αμνοερίφια δεν τα βγάζει απτής 5μιση έτσι γιατί είναι βιτσιόζος και θέλει να ξυπνάει αξημέρωτα,είναι κάποιες δουλείες που πρέπει να γίνουν συγκεκριμένη ώρα. Ε και τα νήπια τσιρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και οι άνθρωποι στο από πάνω διαμέρισμα συνηθίζεται να περπατάνε, όχι να αιωρούνται. Ελαφρώς ειρωνικός το ξέρω, αλλά το point το πιάνεις ελπίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, ILIAS GR είπε Ωραία ! ναι και γω μαζί σου…. Και πες πως συμμορφώθηκαν με τις απαιτήσεις σου, παιδιά δε κλαίνε, δε παίζουν, γίδια γονείς δε ανασαίνουν, σκυλιά δε γαβγίζουν, τομάρια φίλαθλοι το ρίχνουν στο πλέξιμο κ.λ. όλα μέσα στην πολυκατοικία άκρα του τάφου σιωπή… με τους έξω τι κάνεις; Με τα ασθενοφόρα; (πίπα-πίπα-πίπα), τις καμπάνες (ΝΤΑΝ_ΝΤΑΝ_ΝΤΑΝ) σα να χτυπάμε μες στο κεφάλι σου. Αμ το ελικόπτερο; (ντουρ-ντουρ-ντουρ) που το πας; Ας το να πάει στο Διάολο… αλλού είναι το πρόβλημα!... Σε έχασα. Το ελικόπτερο και το ασθενοφόρο που περνάνε σπανίως και ο θόρυβος κρατάει μερικά δευτερόλεπτα τι σχέσει έχουν με τα προβλήματα που ανέφερες και εσύ και εγώ στην αρχή που είναι διαρκείας και δεν σταματάνε; Όσο για την εκκλησία αν είναι Νορμαλ χτυπάει σε καμία γιορτή ή σε κάποιο γεγονός γενικά. Αν χτυπάει διαρκώς (με την ώρα ας πούμε σαν ρολόι που συμβαίνει καμία φορά) μπορούν οι κάτοικοι να κινηθούν νομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Τα τελευταια 10 χρονια εχω αλλαξει 5 σπιτια για διαφορους λογους.Ησυχια ειχε σε 1.Η πιθανοτητα να μενεις σε πολη και να εχεις ησυχια (σχετικη παντα) ειναι το πολυ 20%. Αρα θελει φαρδος. Τωρα,τι κανουμε... Η καλυτερη και πιο σιγουρη λυση ειναι λος πουλος αγορα μονοκατοικιας εκτος αστικου κεντρου αλλα αυτο μπορουν να το κανουν μονο πολυ φραγκατοι τυποι. Η δευτερη καλυτερη ειναι να ενημερωσεις αυτους που κανουν τη φασαρια οτι ενοχλουν.Την πρωτη φορα ευγενικα τη δευτερη (ναι θα υπαρξει δευτερη) οχι ευγενικα.Αυτη η δευτερη...επαφη ειναι η πιο σημαντικη και πρεπει να καταλαβει ο αλλος οτι θα πεσει ξυλο.(ναι αυτο ειναι το επιπεδο μονο ετσι κανεις δουλεια με τα γιδια). Ωτοασπιδες κλπ δεν ειναι λυση οταν το προβλημα ειναι μονιμο ειναι αστειο και να το συζηταμε. Σε καθε γειτονια υπαρχουν 3 κατηγοριες ανθρωπων. Αυτοι που δημιουργουν προβληματα. Αυτοι που τους κοιτανε. Αυτοι που αντιδρουν. Η χειροτερη κατηγορια ειναι η δευτερη γιατι αν σε καθε μαλακα που σπαει πιατα στις 2 το πρωι εβγαινε ολη η γειτονια να κραξει αυτοματα θα τελειωνε και φασαρια για παντα.Με αυτους θυμωνω πιο πολυ εγω.Αυτους που λενε ασε μωρε...θα βγει καποιος αλλος να φωναξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Είχα βάλει ωτοασπίδες σιλικόνης αλλά δεν βολεύουν όταν ακουμπάω το κεφάλι στο μαξιλάρι.Επίσης θέλω να αντιληφθώ αν κάτι γίνει μέσα η κάτω απο το σπίτι που έχω το αμάξι,έχει τύχει να μου το κοπανήσουν.Νιώθω κάποια ανασφάλεια γενικά στην ιδέα οτι δεν θα αντιληφθώ κάτι. Είμαι σε φάση να τις ξαναβάλω...Δεν υπάρχει άλλη λύση.Πάντως μειώνουν αρκετά τον θόρυβο αν εφαρμοστούν καλά. Εχω σκεφτεί να την κάνω κάπου ήσυχα,πχ επαρχία αλλά δεν υπάρχουν δουλειές.Ισως σε κανά νησί. Κανονικά τον μήνα κάνω κάπου 10 ξενύχτια,αλλά τον τελευταίο μήνα έχω κάνει 25+ 12ωρα ξενύχτι,οσο και να κοιμηθώ την ημέρα δεν είναι το ίδιο.Σε 4-5 ημέρες ξεμπερδεύω με τα ξενύχτια και ελπίζω να μπω σε κανονικό πρόγραμμα με απογευματινά και πρωινά.Η που δεν θα τα βρώ με τον εργοδότη γιατί θα με στείλει όπου αυτός έχει ανάγκη και θα μείνω πάλι άνεργος.Εχε χάρη που έχω ανάγκη και είχα φρικάρει χωρίς χρήματα,με είχε πάρει απο κάτω σχεδόν 1 χρόνο άνεργος χωρίς ταμείο ανεργίας.Τουλάχιστον πληρώθηκα μετά απο τόσο καιρό και ανέβηκα λίγο ψυχολογικά,προσπαθώ να καλύψω οικονομικά κενά.Τα ψυχολογικά κενά είναι το δύσκολο,προσωπική ζωή σκατά τα τελευταία χρόνια χωρίς "στήριγμα" και 1 απο τους λόγους ειναι η κωλοδουλειά,προσπάθησα να βρω κάτι καλύτερο αλλά δεν βρήκα. Η μα@@@ία είναι οτι "ανεβαίνω" απότομα αλλά και "κατεβαίνω" επίσης απότομα ψυχολογικά.Επίσης αγχώνομαι αρκετά και τότε μπλοκάρω και ξεχνώ πχ που έβαλα τα κλειδιά πριν 1 λεπτό.Οταν είμαι καλά,λειτουργώ,κινούμαι και καταφέρνω πολλά συν οτι είμαι πάντα επικοινωνιακός. Πρέπει να βρω τρόπους να ηρεμήσω γιατί νιώθω οτι τα ψυχικά αποθέματα τελειώνουν.Θα παίρνω το αμάξι και θα εξαφανίζομαι σε καμιά παραλία με τις ώρες,μέσα στην πόλη είναι τρέλα,θα ξεσπάσω σε κανέναν και θα μπλέξω νομικά η μη. ΥΓ:Με συγχωρείτε αν σας κούρασα.Τουλάχιστον είμαι στην δουλειά τώρα μόνος μου και ηρεμώ,δεν με πρήζει κανείς και δεν ακούω θορύβους.Το καλό της νύχτας.Μοναξιά αλλά ησυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Καλό το αυτοδιοίκητο (καταστατικό) της πολυκατοικίας, αλλά μόνο όταν οι ένοικοι είναι ώριμοι στον εγκέφαλο. Θα έπρεπε να υπάρχει και ένα νομικό πλαίσιο που να ορίζει πέντε βασικούς κανόνες σχετικά με τις πολυκατοικίες. Ώστε να μπορεί κάποιος να έχει το φόβο μιας αντίστοιχης τιμωρίας, πέρα από τις "συστάσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Eιχα κάποτε έναν γειτονα με παρόμοιες ευαισθησίες στα αυτιά. Τον ενοχλουσαν τα πάντα, έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομια για λόγους επιπέδου "περπατάει δυνατά ο απο πάνω και με ενοχλει" κτλ κτλ. Πλεον απο πάνω του και δίπλα του, κατοικουν οικονομικοι μετανάστες, με παιδιά, σκυλια κτλ...Δεν παραπονιέται πλέον. Εννοειται οτι η φασαρία ειναι 10πλάσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Σα το ανέκδοτο…. Κάποτε λέει πάνω από μια γριά γεροντοκόρη πιάνει ένα διαμέρισμα κάποιος νεαρός. Σα νέος που ήταν έκανε και αρκετή φασαρία. Τη γιαγιά την ενοχλούσε ότι κι αν έκανε ο νεαρός ή η τηλεόραση ήταν δυνατά, ή η μουσική από το στέρεο, ακόμα την ενοχλούσε το καζανάκι ή η βρύση που έκανε μπάνιο, η γριά με ένα μακρύ κοντάρι του χτύπαγε το ταβάνι και…. -Σκάσε παλιοτόμαρο να ησυχάσω!!! Με το παραμικρό αυτό γινόταν. Ένα βράδυ ο φίλος μας (μάλλον ξημερώματα ) και λίγο ζαλισμένος από τα ποτάκια μπαίνει στο σπίτι του, βγάζει την αρβύλα του και την πετάει στο πάτωμα. Αμάν λέει την πο@τ$!σ@ τώρα ποιος ακούει τη γριά!!! Βγάζει την άλλη σιγά – σιγά και την αφήνει πολύ προσεκτικά κάτω και πέφτει για ύπνο. Μετά από μισή ώρα περίπου…. Η γριά από κάτω ντουκ – ντουκ – ντουκ με το κοντάρι! -Άντε ρε λεχρίτη, πότε θα πετάξεις και την άλλη να κοιμηθώ…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 hour ago, ILIAS GR said: Μετά από μισή ώρα περίπου…. Η γριά από κάτω ντουκ – ντουκ – ντουκ με το κοντάρι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Ήθελα λίγο να μάθω πως ορίζεται το "ώρες κοινής ησυχίας" και να χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα για το πώς δεν σε καλύπτει ο νόμος εκτός αυτών των ορών. Ας πούμε ότι οι ώρες κοινής ησυχίας βάσει νόμου είναι 15:00 έως τις 17:30 και από τις 23:00 έως τις 07:00 το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι από τις 7:01 το πρωί έως τις 14:59 και από τις 17:31 έως και τις 22:59 μπορώ να φέρνω την μπάντα σπίτι μου και να παίζω metal "όλη" μέρα; Πρακτικά δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Φανταστείτε το όμως... Εν τω μεταξύ αυτό το "έως τις 07:00" είναι επίσης τραγικό. Ακόμα και 9 να δουλεύεις (αν είσαι δημόσιος/ιδιωτικός υπάλληλος μαγαζιού ή εταιρείας) σίγουρα δεν θες 2 ώρες για να πας στη δουλειά σου. Ειδικά εγώ που δουλεύω και κοντά στο σπίτι μου μπορώ να ξυπνήσω και 8:20 για να μαι στη δουλειά στις 9. Ο άλλος, όμως, μπορεί να βάλει τρυπάνι στις 7:01 και να με ξυπνήσει 1,5 ώρα πριν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εμείς πάντως στην πολυκατοικία παλιότερα που ήμασταν πολλά πιτσιρίκια είχε πιο θόρυβο πλέον η πολυκατοικία έχει πιτσιρίκια μόνο κάτι γύφτοι που μένουν οι οποίοι οφείλω να πω δεν κάνουν καμία τρομερή φασαρία αν εξαιρέσεις τα μικρά που έχουν και παίζουν ότι ώρα ναναι κυρίως μεσημέρι Οι ίδιοι δεν έχουν ενοχλήσει ελάχιστες φορές εκτός της προηγουμένης γενιάς που γινόταν της τρελής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις