AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Είμαι σε φάση που χρειάζομαι ηρεμία για να ξεκουραστώ κυρίως ψυχολογικά και μετά σωματικά.Μακάρι να μπορούσα να νοικιάσω ένα δυαράκι κάπου ήσυχα.Δύσκολο στις περιοχές της Αθήνας.Οπου είναι ήσυχα σημεία είτε είναι ακριβά,η δεν υπάρχει κάτι.Μετά σου λένε οτι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία.Δεν στοχεύω σε αυτήν,είναι μάλλον υποκειμενική,όπως η τελειότητα που δεν υφίσταται.Ηρεμία θα ήθελα και λίγο καλύτερο βιοτικό επίπεδο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, bakalex είπε Αυτά τα γίδια είμαστε και άμα δεν ξυπνήσουμε ποτέ,καλά μας κάνουν όσοι μας πατάνε τον λαιμό. +1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε Σχετικά με τις πολυκατοικίες που ανέφεραν πιο πίσω ότι μόνο στις παλιές δεν υπάρχει ηχομόνωση. Μένω σε 12ετίας πολυκατοικία και είναι απο χαρτόνι. Χειρότερη απο του 75' που έμενα παλαιότερα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και φανταστείτε έμενε απο πάνω οικογένεια με παιδιά και τη γιαγιά. 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Όταν λες "ανάμεσα"? Τι έτη? Δεκαετία 90' μέχρι και 00' ήταν οι καλύτερες κατασκευές. Σίγουρα υπήρχαν και χάλια κατασκευές αλλά σε ποσοστό εκείνη τη δεκαετία χτίστηκαν οι καλύτερες πιο γερές και με ηχομόνωση πολυκατοικίες. Θέλετε η άνθιση της οικοδομής; Η εποχή των παχέων αγελάδων; Που είμασταν χουβαρντάδες και ανεμίζαμε τα πεντοχίλιαρα και τα κάναμε βεντάλια; Δεν ξέρω γιατί απλά εικασίες κάνω. Επειδή είμαι σε φάση ψαξίματος, ελέγχω πατώματα σε όσα σπίτια πηγαίνω, φίλων συγγενών κλπ. 90' με 00' είναι συμπαγή τα πατώματα και αν χτυπήσεις με το χέρι σου δεν ακούγεται καν τοκ τοκ. Εϊναι γεμάτο τσιμέντο και φελιζόλ. Σε πολυκατοικίες πιο παλιές και πιο καινούριες χτυπάς και είναι σαν να χτυπάς ξύλινη πόρτα. Είναι τελείως κούφιο, όπως και το δικό μου που είναι και καλά στα καινούρια. 5 ώρες πριν, jennyV είπε Και να διευκρινησω πως δεν είμαι υστερική. Έχουμε φτάσει σε σημείο να απολογούμαστε επειδή έχουμε δίκαιο. Σαν να μην κλέβω και να απολογούμαι γιατί δεν έκλεψα! Απλά οι υπόλοιποι είναι τελείως αναίσθητοι και δεν σέβονται τίποτα. 4 ώρες πριν, bakalex είπε Σοβαρό πρόβλημα είναι οτι ο κόσμος εχει αποχαυνωθεί τελείως και ανέχεται τα πάντα.Ουρλιάζουν παιδιά και δεν βγαίνει κανείς να κάνει παρατήρηση για να μην τον πουν παράξενο.Ουρλιάζουν σκυλιά και δεν παραπονιέται κανείς γιατί τα σκυλιά ειναι σκυλιά και γαυγίζουν.Κανει ο διπλανός νυχτέρια με ανοικτά παράθυρα και δεν μιλάει κανείς μην τον πουν ακοινώνητο και μίζερο που τους χαλάει το νταχτιρντί.Πέφτει το ρεύμα στην περιοχή και δεν πάιρνει κανένας την ΔΕΗ να το αναφέρει,περιμένουν να πάρει άλλος η να φτιάξει μόνο του. Αυτά τα γίδια είμαστε και άμα δεν ξυπνήσουμε ποτέ,καλά μας κάνουν όσοι μας πατάνε τον λαιμό. Συμφωνώ με όλα όσα λες. Αυτός ο ωχαδερφισμός του Έλληνα για όλα. Κλέβει ο διπλανός σου αλλά δεν μιλάς για να μη σε πούνε περίεργο ή ρουφιάνο. Κακοποιεί ο γείτονας τα παιδιά του δεν μιλάει κανείς για να μην μας πούνε περίεργους. Παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ Ελληναράδες που βαριούνται να κουνήσουν τα βρωμοπόδαρά τους αλλά δεν μιλάει κανείς για να μην πας πούνε περίεργους. Για σκεφτείτε λιγάκι, τελικά ποιος είναι ο περίεργος; Μάθαμε να ζούμε τόσο λάθος και απάνθρωπα που κάθε τι φυσιολογικό το θεωρούμε περίεργο! Μα βέβαια! Αφού δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ, περίεργο θα μας φανεί! ΝΑ καθίσει ο καθένας να κάνει αυτοκριτική! Ο γείτονας που του είπα πως έχει τέρμα την τηλεόραση 4 τα ξημερώματα και με έβρισε επειδή λέει δεν τόλμησε ποτέ του να του κάνει κανένας παρατήρηση είμαι εγώ ο περίεργος! Έμαθε να ζει έτσι και τώρα θα ξεβολευτεί ξαφνικά; Έμαθε να σέρνει καναπέδες τα ξημερώματα και δεν του μιλούσε κανείς. Του φαίνομαι περίεργος επειδή ζητάω το αυτονόητο. Τον σεβασμό τις ώρες που ο κόσμος κοιμάται! Κάθισε ποτέ του να σκεφτεί αν είναι σωστό αυτό που κάνει; Αν είναι σωστός ο τρόπος που με αντιμετώπισε; Αν το έκαναν στον ίδιο πως θα ένιωθε; Αλλά όταν του έκανα αντίποινα μια μέρα βάζοντας τέρμα τη τηλεόραση την ώρα που κοιμόταν και έσερνα καρέκλες μου φώναζε "εεε σκάσε ρε"... Ναι λοιπόν, βλέπετε είμαστε πολύ περίεργοι, οι υπόλοιποι που έμαθαν να ζούνε έτσι είναι απολύτως φυσιολογικοί. Να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να μιλάει κανείς. Και αν μιλήσουμε; Εϊμαστε περίεργοι. Αν κάνουμε τα ίδια σ'άυτούς, και πάλι είμαστε περίεργοι! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Είσαι περίεργος, τι δεν καταλαβαίνεις; Πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μην ενοχλείται από θορύβους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, 80s είπε που κάθε τι φυσιολογικό το θεωρούμε περίεργο! Σωστά έχει γραφτει παραπάνω οτι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Η φωνές, τα σφυριά, η δυνατη μουσική ειναι φασαρία και τις ωρες κοινης ησυχίας διωκεται ποινικά. Ακομα και αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχίας δε μπορεις να γκαρίζεις συνέχεια. Το παραπάνω ομως έχει τεράστια διαφορά με ανθρωπους που λένε οτι τους ενοχλουν τα βηματα του απο πάνω που περπατάει με κάλτσα και προτεινουν ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ να περπατάμε με τον τάδε τρόπο και λοιπές ασυναρτησίες που τα διαβάζεις και λες ¨"δεν ειναι δυνατον". Ναι το μπαινεις με τακουνι και τσοκαρο στο σπιτι σου στην 1 το βράδυ ειναι προβλημα. Το να σε ενοχλει ο βηματισμος μου ομως, ειναι σοβαρη ασθένεια και χρειάζεται ψυχίατρο η μετακομιση σε μονοκατοικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 2:12 ΜΜ, Kapou Kapote είπε Καλησπέρα. Ξανα επανέρχομαι στο θέμα καθώς δυστυχώς ο κόσμος νομίζει πως ζει σε στάνες ή είναι χωρίς άλλους ανθρώπους! Οι πάνω και οι κάτω μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα πια! Αν γεννηθείς και μεγαλώσεις σαν τσοπάνος, δεν αλλάζεις καμια φορά! Πάλι πόρτες θα κοπανάς, πάλι ντουλάπια και συρτάρια, πάλι θα βάζεις σκούπες μεσημεριάτικα ή 1 το βράδυ! Επίσης όταν ανοίγουν οι κάτω τη μπανιέρα και μπαίνουν για μπάνιο ακούγεται ένα φύσημα σε όλο το σπίτι, σαλόνι δωμάτιο. ΤΟ ακούγαμε απο την αρχή αλλά λέμε πόσες φορές να κάνουν μπάνιο Πόσες;; Έκαναν μια φορά τη μέρα το απόγευμα τη παλεύαμε! Τώρα κάνουν βράδια, ξημερώματα, μπορεί να γυρίζουν απ'εξω απο τη δουλειά και μας ξυπνάνε. Λοιπόν απο σήμερα αποφασίσαμε να αλλάξουμε ξανά σπίτι! Δεν έχουμε ούτε δύο μήνες, ακόμη τακτοποιούμε πράγματα. Ψάχναμε εν τω μεταξύ για κάποια καλή ευκαιρία αλλά δυστυχώς ειναι και χειμώνας και δεν υπάρχει τίποτα μέχρι στιγμής! Κάναμε συμβόλαιο για δυο χρόνια αυτό καλύπτει τον ενοικιαστή νομίζω έτσι; Μπορώ να φύγω και ειδικά όταν πρόκειται για λόγο υποβάθμισης της ζωής μας και την ψυχική μας ηρεμία; Την αντίποινα αφήστε την παιδιά. Πήγα να την κάνω μου χτυπούσαν και αυτοί ρυθμικά! Δεν τους νοιάζει τίποτα και ξέρουν πως η αστυνομία είναι ανύπαρκτη σε τέτοια θέματα. Υπομονή φίλε μου μέχρι να λήξει το συμβόλαιο. Αν είναι πολύ δράμα, βρείτε αλλού και σπάστε το συμβόλαιο. Καλύτερα να έχεις τη ψυχική σου υγεία παρά να κρατιέσαι μες τη τρέλα για ένα συμβόλαιο. Την επόμενη φορά ψάξτε για σπίτι στους τελευταίους ορόφους. Έχουν μειονεκτήματα όσον αφορά θερμοκρασία κλπ, αλλά από ηρεμία τίποτ' άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, spectaculator είπε Την επόμενη φορά ψάξτε για σπίτι στους τελευταίους ορόφους. Έχουν μειονεκτήματα όσον αφορά θερμοκρασία κλπ, αλλά από ηρεμία τίποτ' άλλο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Τα τελευταία 10 χρόνια μένω σε ένα μικρό ρετιρέ. Τα τελευταία τέσσερα μένω και με τη κοπέλα μου. Μπορεί να είναι μικρό (46τμ) και να ζοριζόμαστε στη τακτοποίηση (από την άλλη διευκολύνει που δε μαζεύεις πολλά) αλλά την ησυχία, τη βεράντα και το ότι βγαίνω έξω και βλέπω ουρανό δεν τα ανταλλάσω με τίποτα άλλο απολύτως. Έχω βρει την υγειά μου πραγματικά. Αν και είμαι σε τουριστική περιοχή και έχω κι άλλο σπίτι διπλάσιο όπου θα μπορούσα και όλοι μου λένε τούτο εδώ να το νοικιάσω σε στυλ airbnb και να βγάζω χοντρά... δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα. Δε χαρίζεται η υγειά του ανθρώπου για χρήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Είσαι περίεργος, τι δεν καταλαβαίνεις; Πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μην ενοχλείται από θορύβους. Πες μου ότι τρολάρεις τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν το λες σοβαρά ή ειρωνικά. Πάντως αν το λες σοβαρά,αν σε δείρει κανένας μην ενοχληθείς, πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μην ενοχλείται απο το ξύλο. Κάτσε και συνήθισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Προφανώς και το λέω ειρωνικά, αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες και προηγούμενα θέματα θα το καταλάβεις. Είναι η κλασική λύση που προτείνουν κάποιοι σε όλα τα θέματα παρόμοιας φύσεως: Σε ενοχλεί κάτι/κάποιος και έχεις το δίκιο με το μέρος σου; Δείξε τον πολιτισμό που σε διακατέχει αλλάζοντας εσύ συνήθειες/μετακομίζοντας και άσε τον παράλογο/παράνομο/πίθηκο να συνεχίσει τη ζωούλα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) H απλώς αναλογίσου αν οντως ο απο πάνω κάνει κάτι παράνομο. Λυσεις υπάρχουν. Καλεις την αστυνομία και κρινει η ίδια. Αν ο άλλος κάνει οντως φασαρία θα υπάρξει προειδοποίηση, ίσως και προστιμο. Το θέμα ειναι τι θα συμβει αν το πρόβλημα ειναι καθαρά δικό σου, οπως συμβαινει στο 50% των περιπτώσεων πλεον (βλέπε παραπάνω περπάτημα με φτέρνα ή με πέλματα και ανάλυση για το τι πρέπει να φοράς και πως να περπατάς στο σπιτι σου ) Kαι έχε πάντα στο νου σου, οτι αν εισαι οντως υπερβολικος σε αυτά που κατηγορείς τον άλλο, να εισαι 100% σιγουρος οτι ο άλλος θα σε κατηγορίσει συντομα για συνήθειες που έχεις και δε θα φανταζοσουν ποτέ οτι ενοχλουν. Ειδικά σε κατοικίες με σοβαρά προβληματα μονωσης Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από gas7777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Για να το λήξουμε το θέμα της βάδισης, ναι, όταν περπατάς με τη φτέρνα παράγεις θόρυβο. Σε ένα βαθμό ευθύνεται και η μόνωση, αλλά αυτό αλλάζει πιο δύσκολα από τη συνήθεια να περπατάς με τις φτέρνες. Σου ακούγεται παράλογο να λέει κάποιος περπάτα λίγο πιο διακριτικά, αλλά δε σου φαίνεται παράλογο να προτείνεις εσύ ο ίδιος σε κάποιον άλλο να μάθει να ανέχεται τους θορύβους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, gas7777 είπε Αν ο άλλος κάνει οντως φασαρία θα υπάρξει προειδοποίηση, ίσως και προστιμο. Το θέμα ειναι τι θα συμβει αν το πρόβλημα ειναι καθαρά δικό σου, οπως συμβαινει στο 50% των περιπτώσεων πλεον (βλέπε παραπάνω περπάτημα με φτέρνα ή με πέλματα και ανάλυση για το τι πρέπει να φοράς και πως να περπατάς στο σπιτι σου ) Πρέπει να υπάρχουν τρεις παραβάσεις δηλ να έρθει τρεις φορές και να βεβαιώσει παράβαση η ασυνομία και μετά κόβει πρόστιμο και άμα θέλει. Όσο για τα πέλματα, ότι και να λες, όταν χτυπάς τη φτέρνα με όλη σου τη δύναμη είναι σαν να χτυπάς με σφυρί. Φαντάσου ένα σφυρί να χτυπάει όλη μέρα. Γιατί το σφυροκόπημα δηλαδή να σε ενοχλεί και το ποδοβολητό όχι; Επειδή το ένα είναι πόδι και το άλλο εργαλείο; Η ενόχληση ίδια είναι. Χτύπημα το ένα χτύπημα και το άλλο. ΚΙ εγώ έτσι έλεγα όσους έλεγαν ότι τους ενοχλεί το περπάτημα με τη φτέρνα. Το ανέφερα πιο πίσω, μου είχαν κάνει παρατήρηση 10 χρόνια πριν απο κάτω, σε άλλη πολυκατοικία που έμενα και τον έλεγα περίεργο και σπαστικό! ΣΟυ μιλάω εςιλικρινά! Αλλά ήρθε η στιγμή που ενοχλήθηκα κι εγώ απο τους πάνω και τώρα κατάλαβα ότι όταν το ακούς όταν κοιμάσαι μεσημέρι ή ξημερώματα πόσο ενοχλητικό είναι να χτυπάει. Τελικά όλα μας γυρίζουν μπούμερανγκ, γι'αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί μπορεί να έρθουμε κάποια στιγμή στην ίδια θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Από πάνω μου μένουν παιδιά... Η πολυκατοικία δεν έχει ηχομόνωση. Ξέρω καλά πως είναι τα ποδοβολητα και δε θα τα συγκρινα ποτέ με σφυρί. Ουδέποτε με ενόχλησε το περπάτημα του από πάνω ίσως επειδή το συνήθισα η ίσως επειδή δεν είναι φασαρία. Ίσως επειδή όλοι στη πολυκατοικία έχουν παιδιά (εκτός απ τον από κάτω μου που ούτως ή αλλιώς έχει χάσει το οποίο δίκιο ήθελε να έχει) Αυτό που δε θα συνηθίσω ποτέ είναι τα κομπρεσέρ, η δυνατή μουσική, οι γκαριδες και οι πειραγμένες εξατμίσεις. Όλα τα άλλα τα θεωρώ υπερβολες. Παρεμπιπτόντως θέλει προσπάθεια να περπατάς με φτέρνα. Κουραστικό πολύ. Επίσης κουραστικό είναι να περπατάει κανείς με τις μύτες. Τα από πάνω που τα χω δει πως τρέχουν και περπατάνε και ακούγονται, περπατάνε φυσιολογικά Αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα μόνωσης οπότε η θα το δεχτώ η θα μετακομίσω. Όπως είπες κ εσύ ο νόμος δεν είναι καν με το μέρος μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gas7777 είπε Από πάνω μου μένουν παιδιά... Η πολυκατοικία δεν έχει ηχομόνωση. Ξέρω καλά πως είναι τα ποδοβολητα και δε θα τα συγκρινα ποτέ με σφυρί. Ουδέποτε με ενόχλησε το περπάτημα του από πάνω ίσως επειδή το συνήθισα η ίσως επειδή δεν είναι φασαρία. Ίσως επειδή όλοι στη πολυκατοικία έχουν παιδιά (εκτός απ τον από κάτω μου που ούτως ή αλλιώς έχει χάσει το οποίο δίκιο ήθελε να έχει) Αυτό που δε θα συνηθίσω ποτέ είναι τα κομπρεσέρ, η δυνατή μουσική, οι γκαριδες και οι πειραγμένες εξατμίσεις. Όλα τα άλλα τα θεωρώ υπερβολες. Παρεμπιπτόντως θέλει προσπάθεια να περπατάς με φτέρνα. Κουραστικό πολύ. Επίσης κουραστικό είναι να περπατάει κανείς με τις μύτες. Τα από πάνω που τα χω δει πως τρέχουν και περπατάνε και ακούγονται, περπατάνε φυσιολογικά Αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα μόνωσης οπότε η θα το δεχτώ η θα μετακομίσω. Όπως είπες κ εσύ ο νόμος δεν είναι καν με το μέρος μου. Τελικά το θέμα περίεργος και υπερβολικός είναι υποκειμενικό! Επειδή φοράω ωτοασπίδες σε πληροφορώ πως καμία δεν σταματάει τον ήχο του ποδοβολητού το οποίο είναι προσωπικά απο τα πιο ενοχλητικά. Τη μουσική τις τσιρίδες φωνές γέλια κλπ, τα απορροφάει μια χαρά! Επίσης η μουσική δεν με ενοχλεί, μουσική είναι, κάποια στιγμή θα σταματήσει, ή θα κάνει μέρες να ξανα βάλει μουσική ο άλλος. ενώ τα μπαμ μπου μπαμ μπουμ μπαμ μπουμ όλη μέρα μου τη δίνουν άγρια στο Κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι κάτι που το ακούς θες δε θες ακόμη και στις 4 το ξημέρωμα! Επίσης πιο λογικό θα ήταν να συνηθίσεις τις εξατμίσεις τα αυτοκίνητα και γενικά τη φασαρία του δρόμου, όπου δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα και εκεί πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό απο τη στιγμή που ζεις στη πόλη. Αλλά το ποδοβολητό είναι κάτι που μπορείς να το σταματήσεις άμεσα, αρκεί να το θέλεις. Τα χιλιάδες οχήματα που περνάνε καθημερινά έξω απο το σπίτι σου πρέπει να τα ανεχτείς, όπως κι εγώ συνήθισα να ζω με θορύβους του δρόμου και ζω με αυτούς γιατί δεν γίνεται να πείσεις χιλιάδες, να μην μαρσάρουν, κορνάρουν ή να μην περνάνε κάτω απο το σπίτι σου! Έτσι είναι η πόλη! Επίσης και τη μουσική θα την ανεχτώ. Όπως και τις γκαρίδες που λες, αν βάλεις μουσικούλα ή την τηλεόραση δεν ακούς, τα καλύπτεις όλα. (δεν μιλάω για ώρες κοινής ησυχίας). Ενώ αυτό το κοπάνημα του ποδοβολητού που νιώθω να τρίζει τι πάτωμα και τους τοίχους μου, νιώθω να με χτυπάει μέσα στο στέρνο και ξέρω ότι δεν μπορώ να το ακούω με τίποτα όλη μέρα. Μιλάω για το δικό μου σπίτι που δονούνται τα πάντα απο τα ποδοβολητά. Δεν θέλει καθόλου προσπάθεια, βηματισμός με φτέρνα πάει αυτόματα αν περπατήσεις ξυπόλητος. Για το κομπρεσέρ δεν το συζητάω, δεν μπορεί να το αντέξει για ώρα ένας άνθρωπος και τους ενοχλεί όλους. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από 80s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, gas7777 είπε Το να σε ενοχλει ο βηματισμος μου ομως, ειναι σοβαρη ασθένεια και χρειάζεται ψυχίατρο η μετακομιση σε μονοκατοικία. Μην το λες. Αναλογα το σπιτι. Υπαρχουν σπιτια που ο βηματισμος ακουγεται σαν βομβαρδισμος! (χωρις καμια υπερβολη). Ακομη κι αν ο αλλος περπατα ξυπολητος. Βεβαια ειναι τρελο να ζητησεις απο καποιον να περπατα με συγκεκριμενο τροπο (απο τη στιγμη που δεν περπατα με παπουτσια) μεσα στο σπιτι του. Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν ειναι ενοχλητικο! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από livefreeordie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις