-WISE- Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, webparts είπε Αυτο.Εγω το κοβω να τρελαινομαι καποια στιγμη με ολα αυτα. χαχαχαχ! Φίλε συγγνώμη που γελάω αλλά και εγώ είμαι στο ίδιο έργο θεατής. Προς τρέλα με βλέπω να οδεύω. Και καλά τα λέμε εδώ ότι πρέπει να σεβόμαστε τις ώρες και τους γείτονες αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν αλλάζει. Τα παιδιά δεν θα (τα) μάθουμε να συμπεριφέρονται σωστά, ο τρελός ο γείτονας δεν θα σταματήσει να βγαίνει στο μπαλκόνι και να φωνάζει στο τηλέφωνο, το ζευγάρι δεν πρόκειται να σκεφτεί εμένα και εσένα όταν αποφασίσει να τσακωθεί και απλά θα μπαίνουμε εδώ μέσα να δίνουμε συμπαράσταση ο ένας στον άλλον. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από -WISE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Οπως μαθαινει κανεις απο παιδι ετσι συμπεριφερεται και οταν μεγαλωσει και σαφως ετσι θα μαθει και αυτος τα παιδια του.Η μητερα μου με εβαζε τιμωρια οταν εκανα φασαρια σε ωρες κοινης ησυχιας και εγω με τη σειρα μου προχθες που η κορη μου ειχε παρτυ της εξηγησα οτι μουσικη δυνατα θα εχει μεχρι τις 11,απο εκει και περα θα χαμηλωσει ωστε να μην ενοχλει κανενα αλλον.Ακομα και ωρα κοινης ησυχιας να μην ειναι κανεις δεν εχει ορεξη να ακουει τη μουσικη μου.Φασαρια κανω οταν πρεπει να κανω κανενα μαστορεμα,αλλα και τοτε αν ειναι ημερα αργιας περιμενω η ωρα να παει 9-9.30 το πρωι. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Γενικά οποίος έχει παιδιά γελάει με αυτό το "εκπαίδευσε τα να παλουκωνοντε". Δεν υπάρχει πουθενά αυτό και ο γονιός όσο καλός και αν είναι αν το παιδί θέλει να τρέξει, θα τρέξει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όμως στη φασαρία από βάδισμα και στη φασαρία από σφυροκοπιμα, η ποδήλατο μέσα στο σπίτι ή δυνατή μουσική. Εγω έχω παιδί και ο από κάτω μου κάνει παρατηρήσεις ότι το ακούει να βαδίζει όλη μέρα (γενικά ακούει το βάδισμα μας όπως ακούω κι εγώ απ τον από πάνω φυσιολογικά) και όταν τρέχει είναι χειρότερα λέει . Σημειώνω ότι το παιδί φορά μόνιμα καλτσοπαντοφλα και τις ώρες κοινής ησυχίας κοιμάται. Όταν όμως ο κύριος φέρνει τη παρέα του και κάνουν σαν ουγκανοι με τον μπασκετικό παναθηναϊκός κάθε βδομάδα δε τρέχει τίποτα. Δε θα δέσω το παιδί μου επειδή υπάρχουν τέτοιοι ανθρωποι. Ας φέρουν αστυνομία να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα φάει κ μια μύνηση για παρενόχληση και κάπως έτσι ηρεμούν όλοι. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος κύριοι. Και αν κάποιοι έχουν τόσο ευαίσθητο αυτί που τους ενοχλεί το απλό φυσιολογικό βάδισμα η το κατουρημα του από πάνω, ας μετακομίσουν. Η μονοκατοικία είναι λύτρωση. Βέβαια κι εκεί θα τους ενοχλεί το περπάτημα του απ έξω, τα αυτοκίνητα, η συνομιλία από το απέναντι σπίτι. Αν κάποιος είναι υπερβολικος είναι σε όλα. Προς Θεού αναφέρομαι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση διότι ξέρω ότι δεν κάνω φασαρία. Το ότι υπάρχει ασέβεια γενικά είναι γεγονός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, gas7777 είπε Γενικά οποίος έχει παιδιά γελάει με αυτό το "εκπαίδευσε τα να παλουκωνοντε". Μαλλον κανετε εσεις κατι λαθος,γιατι εγω μια χαρα παλουκωνομουνα. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gas7777 είπε Γενικά οποίος έχει παιδιά γελάει με αυτό το "εκπαίδευσε τα να παλουκωνοντε". Δεν υπάρχει πουθενά αυτό και ο γονιός όσο καλός και αν είναι αν το παιδί θέλει να τρέξει, θα τρέξει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όμως στη φασαρία από βάδισμα και στη φασαρία από σφυροκοπιμα, η ποδήλατο μέσα στο σπίτι ή δυνατή μουσική. Εγω έχω παιδί και ο από κάτω μου κάνει παρατηρήσεις ότι το ακούει να βαδίζει όλη μέρα (γενικά ακούει το βάδισμα μας όπως ακούω κι εγώ απ τον από πάνω φυσιολογικά) και όταν τρέχει είναι χειρότερα λέει . Σημειώνω ότι το παιδί φορά μόνιμα καλτσοπαντοφλα και τις ώρες κοινής ησυχίας κοιμάται. Όταν όμως ο κύριος φέρνει τη παρέα του και κάνουν σαν ουγκανοι με τον μπασκετικό παναθηναϊκός κάθε βδομάδα δε τρέχει τίποτα. Δε θα δέσω το παιδί μου επειδή υπάρχουν τέτοιοι ανθρωποι. Ας φέρουν αστυνομία να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Θα φάει κ μια μύνηση για παρενόχληση και κάπως έτσι ηρεμούν όλοι. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος κύριοι. Και αν κάποιοι έχουν τόσο ευαίσθητο αυτί που τους ενοχλεί το απλό φυσιολογικό βάδισμα η το κατουρημα του από πάνω, ας μετακομίσουν. Η μονοκατοικία είναι λύτρωση. Βέβαια κι εκεί θα τους ενοχλεί το περπάτημα του απ έξω, τα αυτοκίνητα, η συνομιλία από το απέναντι σπίτι. Αν κάποιος είναι υπερβολικος είναι σε όλα. Προς Θεού αναφέρομαι μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση διότι ξέρω ότι δεν κάνω φασαρία. Το ότι υπάρχει ασέβεια γενικά είναι γεγονός. Μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας. Όχι για όλη την ημέρα, 3-5.30 το μεσημέρι και μετά τις 12 το βράδυ. Απλά πράγματα. Αν τώρα γίνει μια-δυο φορές δεν τρέχει τίποτα. Όμως αν γίνεται κάθε μέρα τρελαίνεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας. Όχι για όλη την ημέρα, 3-5.30 το μεσημέρι και μετά τις 12 το βράδυ. Απλά πράγματα. Αν τώρα γίνει μια-δυο φορές δεν τρέχει τίποτα. Όμως αν γίνεται κάθε μέρα τρελαίνεσαι. Σιγα μην τους αφησουμε και 1 ωρα παραπανω. 11 ειναι το βραδυ τωρα το καλοκαιρι. Και οχι,δεν κοιμαμαι τοσο νωρις,αλλα εχω δικαιωμα να εχω λιγη ησυχια αυτες τις ωρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αφου τις υπολοιπες ωρες που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας ανεχομαι καθε ειδους φασαρια σε αυτη τη ριμαδογειτονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα παιδιά που λέτε ότι δεν μπορούνε να υπακούσουν τον γονιό αν τους ζητήσει να μην κάνουν φασαρία τουλάχιστον σε ώρες κοινής ησυχίας. Όταν δεν μιλάμε για 4-5 χρονών αλλά για 10-12, δηλαδή στο σχολείο πως κάθονται απο τα 6-7 χρόνια τους σε ένα θρανίο και μόνο όταν χτυπάει κουδούνι σηκώνονται; Πως το ίδιο 12χρονο που στο σπίτι μέσα παίζει μπάλα, κάνει ποδήλατο "είναι παιδί και δεν καταλαβαίνει" και στο σχολείο κάθεται στρατιωτάκι μέσα στο μάθημα; Γιατί δεν παίζει μπάλα και δεν κάνει ποδήλατο μέσα στη τάξη;Δηλαδή εκεί πως ξέρει τα όρια και στο σπίτι του δεν υπάρχουν; Άρα ο γονιός δεν του βάζει όρια, ξέρει ότι στο σπίτι η μαμά με αφήνει να κάνω ότι θέλω όσες ώρες είμαι σπίτι. Αν έρθει το παιδί σας μια μέρα και σας πει "ο δάσκαλος με έβγαλε έξω απο το μάθημα επειδή πήρα τη μπάλα και έπαιζα μέσα στη τάξη ή έκανα ποδήλατο τι θα πάτε να του πείτε του δασκάλου; "παίδί είναι;; Στη τάξη μέσα πως σέβονται; Λοιπόν είναι καθαρά θέμα σεβασμού, παιδείας και κυρίως ανατροφής των γονιών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα παιδιά που λέτε ότι δεν μπορούνε να υπακούσουν τον γονιό αν τους ζητήσει να μην κάνουν φασαρία τουλάχιστον σε ώρες κοινής ησυχίας. Όταν δεν μιλάμε για 4-5 χρονών αλλά για 10-12, δηλαδή στο σχολείο πως κάθονται απο τα 6-7 χρόνια τους σε ένα θρανίο και μόνο όταν χτυπάει κουδούνι σηκώνονται; Πως το ίδιο 12χρονο που στο σπίτι μέσα παίζει μπάλα, κάνει ποδήλατο "είναι παιδί και δεν καταλαβαίνει" και στο σχολείο κάθεται στρατιωτάκι μέσα στο μάθημα; Γιατί δεν παίζει μπάλα και δεν κάνει ποδήλατο μέσα στη τάξη;Δηλαδή εκεί πως ξέρει τα όρια και στο σπίτι του δεν υπάρχουν; Άρα ο γονιός δεν του βάζει όρια, ξέρει ότι στο σπίτι η μαμά με αφήνει να κάνω ότι θέλω όσες ώρες είμαι σπίτι. Αν έρθει το παιδί σας μια μέρα και σας πει "ο δάσκαλος με έβγαλε έξω απο το μάθημα επειδή πήρα τη μπάλα και έπαιζα μέσα στη τάξη ή έκανα ποδήλατο τι θα πάτε να του πείτε του δασκάλου; "παίδί είναι;; Στη τάξη μέσα πως σέβονται; Λοιπόν είναι καθαρά θέμα σεβασμού, παιδείας και κυρίως ανατροφής των γονιών. Εννοείται πως μπορείς ένα παιδί 10-12 χρονών να το έχεις μάθει να μην κάνει φασαρία. Δεν χωράει καν συζήτηση σε αυτό. Καταρχήν είναι πλέον μεγάλο παιδί. Εννοείται επίσης ότι το ίδιο ισχύει και για ένα παιδί 6-7 χρονών, που αναφέρεις. Εκεί που ζορίζει λίγο η κατάσταση είναι όταν το παιδί είναι 2-3 χρόνων (και πάλι εξαρτάται από το παιδί). Το δικό μου τουλάχιστον το είχα μάθει από μικρό πότε το παίρνει και πότε όχι να κάνει φασαρία (σε λογικά πλαίσια πάντα και πάνω στο παιχνίδι, δεν εννοώ να ουρλιάζει). Κάποιες φορές με έγραφε, οπότε τιμωρία κατευθείαν. Μεγαλώνοντας (1-2 χρόνια μετά δηλαδή) άρχισε να καταλαβαίνει και από μόνο του. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από l337 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Εγω ημουν ο χειροτερος "μουλος" που λεγαμε και στο χωριο μου και αργησα πραγματικα πολυ να βαλω μυαλο,αλλα τουλαχιστον τις ωρες κοινης ησυχιας βουλωνα το ριμαδι μου απο πολυ μικρος. Θυμαμαι χαρακτηριστικα απο μικρες ταξεις δημοτικου ποσο ησυχα καθομασταν με την αδερφη μου το μεσημερι. Εσεις για ποιο λογο δε μπορειτε να κοντρολαρετε τα παιδια σας πραγματικα δεν το καταλαβαινω,σιγουρα κατι κανετε λαθος. Και οχι,δε με εδειρε ποτε κανεις,κατι χαστουκια ειχα φαει απο τη μανα μου και απορω γιατι ειχα φαει και τοσα λιγα με τοσες μ@λ@κιες που εχω κανει στη ζωη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, webparts είπε Μαλλον κανετε εσεις κατι λαθος,γιατι εγω μια χαρα παλουκωνομουνα. Ξεκαθάρισα για τις ώρες. Το παιδί κοιμάται αυτές τις ώρες σορρυ αλλά δεν παλουκωνοσουν όπως δε παλουκώνετε κανένα παιδάκι εκτός αν παίζει ξύλο. Θες να μου πεις ότι ως παιδί δεν έτρεξες ποτέ σπίτι σου ή δε περπατησες ποτέ; Σορρυ δε θα βαράω το παιδί επειδή ο από κάτω μας ακούει να περπατάμε σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας. Update :Α δε σε δειρανε αλλά μερικά χαστούκια τα έφαγες. ς :-P Έτσι ήξεραν βέβαια τότε οπότε δε κατηγορούμε κανέναν. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από gas7777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, gas7777 είπε σορρυ αλλά δεν παλουκωνοσουν όπως δε παλουκώνετε κανένα παιδάκι εκτός αν παίζει ξύλο. Θες να μου πεις ότι ως παιδί δεν έτρεξες ποτέ σπίτι σου ή δε περπατησες ποτέ; Σορρυ δε θα βαράω το παιδί επειδή ο από κάτω μας ακούει να περπατάμε σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας. Μια χαρα παλουκωνομουν,ασε να το ξερω εγω καλυτερα. Και δεν ειπε κανεις να το βαρεσεις,ειπα το ακριβως αντιθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas7777 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας. Όχι για όλη την ημέρα, 3-5.30 το μεσημέρι και μετά τις 12 το βράδυ. Απλά πράγματα. Αν τώρα γίνει μια-δυο φορές δεν τρέχει τίποτα. Όμως αν γίνεται κάθε μέρα τρελαίνεσαι. Το Ξεκαθάρισα αυτό. ώρες κοινής ησυχίας θα είναι πιο ήρεμα. Το δικό μου κοιμάται πχ Ε ο από κάτω θα κάνει παράπονα ακόμα και αν κλάσω. 5 λεπτά πριν, webparts είπε Μια χαρα παλουκωνομουν,ασε να το ξερω εγω καλυτερα. Και δεν ειπε κανεις να το βαρεσεις,ειπα το ακριβως αντιθετο. Ο ίδιος λες από πάνω ότι ήσουν άτακτος. Και επαναλαμβάνω εγώ δε δέχομαι παράπονα ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλες τις άλλες για λόγους όπως το περπάτημα. Λέω ότι αν κάποιος είναι ψυχασθενης, υπάρχουν οι γιατροί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 20 hours ago, Liverpool89 said: Τα παιδακια παιζανε, κανανε λιγο φασαρια, ελα που αρχισανε να χανουν τα χερια τους σε μια χλυωδη βλακεια και να ακουγεται σαν να αεριζονται, εδωσα στον εαυτο μου πεντε ευκαιριες να μην γυρισει, την εκτη γυρισα και εκανα παρατηρηση τον αντρα της παρεας και μου απανταει, ε παιδια ειναι τι να τα κανω, παντως του ειπε να μην κανουν αυτη την αηδια γιατι η κοπελα τρωει. Σπανια αντιδρω επιθετικα, αλλα αν το κανω δεν εχει γυρισμο. χαχαχχα με τι επαιζαν; θελω κι εγω On 20/4/2018 at 5:52 ΜΜ, cumulus said: Εγώ να δείτε τι τραβάω που κάθε φορά φυσάει μένουμε ξύπνιοι αφού αυτή που μένει απο πανω δεν πιάνει τις τέντες της να τις στερεώσει. οντως, πολυ εκνευριστικο αυτο 21 hours ago, KilliK said: και οι καινουργιες, και οι καινουργιες... αυτο ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μερικες σκόρπιες σκεψεις κ παρατηρήσεις επι του θεματος: -Τελικα ο σεβασμος κ η λεγόμενη κοινη λογικη δεν ειναι πραγματα αυτονοητα κ μάλλον σπανίζουν, ειδικα οταν μιλαμε για συνυπαρξη σε πολυκατοικιες. -Δυστυχως ειναι τυχερα αυτα, το να πεσεις σε καλους γειτονες (και μιλαω και για τις διπλανες πολυκατοικιες). Και δυστυχως τους κακους γείτονες δεν μπορουμε να τους εκπαιδευσουμε...ο ουγκανος παραμενει ουγκανος κ δινει τετοια πρότυπα κ στα παιδια του :/ -Τωρα που ανοιγει ο καιρος να πω τον πονο μου: η πυλωτή της πισω πολυκατοικίας μετατρέπεται σε παιδοτοπο. Και φυσικα οι γονεις δεν μπαινουν στον κοπο να πουν στα παιδακια τους οτι τα συνεχομενα ουρλιαχτα δεν κανουν το παιχνιδι τους καλυτερο. Ναι ναι μας λετε περιεργους, αλλα εσεις θα θελατε να μην μπορειτε να κατσετε στο μπαλκόνι σας λογω ουρλιαχτων; Φαντάζομαι οπως εμενα με εμαθαν οι γονεις μου να μην γκρεμιζω τον τοπο οταν επαιζα στην γειτονια, ετσι μπορουν να κανουν κι αυτοι εδω οι γονεις κ να μην τα παρατανε τα παιδια ετσι απλα. -Οποια παρατηρηση κ να κανετε καντε την με ηρεμο κ ευγενικο τροπο. Δεν θελετε να γινετε ιδιοι με τους ουγκανους, ετσι χανετε το δικιο σας. Αν τωρα μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις γειτονων που δεν παιρνουν απο λογια, μιλατε με διαχειριστή μπας κ γινει καμια συνελευση που να βρεθει λυση, αλλιως μετα αστυνομια. Κ φυσικα αν δεν λυθει τπτ τοτε δυστυχως ηρθε η ωρα της μετακομισης. Η δικη μας ψυχικη υγεια πανω απ'ολα! -Προσωπικα να ακολουθουμε τους κανονες (κοινης ησυχιας κλπ) και για καλη συνυπαρξη με τους γειτονες αλλα και για να μην εχει κανενας πατημα εναντίον μας (just in case). -Κουραγιο παιδιααααα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε δυστυχως ηρθε η ωρα της μετακομισης Δεν ειναι λυση αυτη,ασε που εχεις πολλες πιθανοτητες να πεσεις παλι σε ιδιους ( και χειροτερους ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις