manolis115 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Να πω και εγώ την εμπειρία μου καθώς στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει αρκετός θόρυβος και από το πάνω και από το κάτω διαμέρισμα. Από κάτω μας μένουν κάποιοι Ρόμα που κατά συνήθεια της φυλής τους φωνάζουν μεταξύ τους για να επικοινωνήσουν αντί να συζητούν δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που τσακώνονται μεταξύ τους, εκεί νομίζεις πως παίζουν ξύλο. Από πάνω μου μένει ένας ηλικιωμένος κύριος που επειδή δεν ακούει καλά βάζει την τηλεόραση στην διαπασών μερικές φορές πολύ νωρίς το πρωί. Δοκίμασα να βάλω κλασσικές ωτοασπίδες αλλά δεν μπορούσα να τις προσαρμόσω στα αυτιά μου, μου έφευγαν. Η λύση που βρήκα εκτός από θωρακισμένη πόρτα εισόδου με ηχομόνωση που έχω, αλουμίνια νέου τύπου όχι τα θερμοδιακοπής και η προσθήκη ρολών αλουμινίου με φυλλαράκια που είναι γεμισμένα με πολυουρεθάνη για επιπλέον ηχομόνωσηείναι κάποια ακουστικά in ear, τα Sony MDR-EX15LP. Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι πολύ φτηνά και προσφέρουν ηχομόνωση, μειώνουν κατά πολύ τους εξωτερικούς θορύβους, είναι μία βολική και φτηνή λύση κατά την γνώμη μου. Αν πάμε σε ακριβότερα ακουστικά με μεγαλύτερο noise cancellation θα είναι ακόμα καλύτερη λύση νομίζω. Πλένεις και τα μαξιλαράκια σιλικόνης των ακουστικών και είσαι οκ από θέμα καθαριότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Περα απο την πλακα να σας πω και εγω το θεμα που υπαρχει στην πολυκατοικια μου στα κατω πατησια . Υπογειο μενουν μαυροι/ες και ειναι συνεχως μαζεμενοι εξω απο την εξωπορτα και μιλανε(κραυγαζουν για την ακριβεια ). 2ος ο ιδιοκτητης το ενοικιαζει σε ΜΚΟ που το γεμιζει με συριους μεταναστες που το μονο δεν εχουν καταφερει ειναι να το γκρεμισουν ( μεχρι μπαλα παιζουν μεσα στο σπιτι ) . ολη μερα και την νυχτα μεχρι τις 2-3 αυτη η δουλεια ..... Ειδοποιουμε αστυνομία οι μαυροι εξαφανιζονται μολις ερθει το περιπολικο αλλα για τους συριους λενε οτι δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα . Ειδοποιουμε την ΜΚΟ αυτοι ομως στα @@ τους ....... Εχει παραγινει το κακο και δεν ξερουμε τι να κανουμε Οι λοιποι ειναι μια χαρα , ισογειο πολωνοι , 1ος αλβανοι & ελληνες , 2ος εχει και ελληνες , 3/4/5ος ελληνες Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά όποιος θέλει βγάζει συμπεράσματα δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Στο σεξ ούτε εγώ ούτε η κοπέλα μου ουρλιάζουμε, με ξενερώνει κιόλας όταν ουρλιάζει λες και τη σφάζω. Το να ουρλιάζεις λες και φωνάζεις βοήθεια να σε σώσουν λες και σε κυνηγάει ο δολοφόνος στη δέκατη εντολή να σε σφάξει δε δείνχει ηδονή, πολύ απλά υποκρίνεται ή νιώθει απίστευτο πόνο. Οι αναστεναγμοί οι πιο διακριτικοί είναι πιο κ@&%*τικοί, βέβαια γούστα είναι αυτά. Κάνε όσο σεξ θέλεις και ούρλιαξε, αλλά όχι 6 και 7 το πρωί! ΜΑ ξέρει ότι όλοι κοιμούνται εκείνη την ώρα ειδικά ΣΚ. Μωρέ θα σας ανέβαζα το βίντεο αλλά μη μας διαβάσει καμια φορά και τα κάνουμε χειρότερα. Λέω να το κρατήσω προς το παρόν γιατί βλέπω να γίνεται viral. Να πάω κάτω να της πω δεν υπάρχει περίπτωση τι να της πω θα ντραπώ κι εγώ και αυτή. Με το αγόρι της μένει οπότε ακόμη πιο δύσκολο, αν ήταν μόνη της κάτι θα της έλεγα με τρόπο. 4 ώρες πριν, tsakonas είπε Βάλε στη διαπασών να παίζει η ηχογράφηση όταν ξεκινά να μαμιεται Μη σου πω αυτή είναι η καλύτερη ιδέα! Αλλά πότε να προλάβω με τη τσίμπλα στο μάτι. Στις 6 το πρωί θα με ξυπνήσει καλά καλά και μόλις θα ξεκινάω να ηχογραφώ θα έχει σταματήσει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από 80s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, 80s είπε Να πάω κάτω να της πω δεν υπάρχει περίπτωση τι να της πω θα ντραπώ κι εγώ και αυτή Σημειωμα και κατω απο την πορτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Τραγικη η κατάσταση αυτές τις ριμαδιασμενες γιορτινες ημερες. Ειναι που ειναι μπαστουνοβλαχοι εδω στη γειτονια,τωρα πηραν και ελευθερας τις τελευταιες μερες και το "γιορταζουν" απο το ξημερωμα εως τα μεσανυχτα.Η σημερινη μερα δε διαφερει απο τη χθεσινη,οι τυποι ξανακανουν πασχα με τα περισευματα απο χθες,μιας και σημερα ειναι παγκοσμιο μερα χθεσινου φαγητου οπως διαβασα καπου Ευτυχως που δε χορευουν κιολας γτ θα εφερνα το δικανο. Στο λαιμο να σας κατσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι απο Μ.Πέμπτη μέχρι Τρίτη μετά το Πάσχα είχα ρεπό. Δεν κατάλαβα τι θα πει ξεκούραση, ξυπνούσα κάθε μέρα απο τις 8:00 με τα πιτσιρίκια απο επάνω που ούρλιαζαν όλη μέρα και χοροπηδούσανε σαν δαιμονισμένα. Δυο βδομάδες που καθόντουσαν ήταν μαρτυρικές για μένα! Ξεκινούσαν 8:00 και σταματούσαν 1:00 το βράδυ! Απορώ 10 χρονών τι σκατά κάνανε 1:00. Και αν πεις τους γονείς σου λένε "παιδιά είναι θα παίξουν". Αν είναι να αρπάξουν και κανένα κουζινομάχαιρο να σας σφάξουν όλους να δούμε θα τους δικαιολογούσανε μετάι "έλα μωρέ παιδάκια είναι με τα μαχαίρια παίζανε". Δεν είναι 3 χρονών αλλά 10 και μπορούνε να καταλάβουν. Αλλά φταίνε οι γονείς, οι απολίτιστοι. Αλλά βέβαια όταν η μάνα χτυπάει την εξώπορτα του διαμερίσματος με όλη τη δύναμη που έχει και τραντάζεται ο τοίχος τα παιδιά απο που θα πάρουν παράδειγμα; Όταν όλες οι πόρτες και τα συρτάρια κοντεύουν να γκρεμίσουν τη πολυκατοικία μετά απορείς γιατί τα παιδιά ουρλιάζουν και κάνουν σαν μαιμούδες! Γλιτώσαμε σήμερα πήγαν σχολείο απο το πρωί, γύρισαν μεσημέρι κουρασμένα και κοιμήθηκαν. Το καλοκαίρι να δω πως θα το αντιμετωπίσουμε που θα είναι όλη μέρα σπίτι. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από Kapou Kapote 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superbat Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια! Εγώ έχω μετακομίσει στην πολυκατοικία απ τον Μάιο, και η απο κατω δεν εχει σταματησει να παραπονιεται. Αρχικά της είχα πει συγγνώμη κανα 2 φορες και γενικα προσπαθω να ειμαι όσο ευγενικός μαζί της και προσπαθούσα να είμαι αθόρυβος αλλα συνέχισε τα παράπονα. Το θέμα είναι πως δεν φωναζω, δε βαζω μουσικές και σπάνια θα αράξουμε σπιτι μου με φίλους.. Ο λόγος που παραπονιέται ειναι τα βήματα, ή ποδοβολιτά όπως τα λέει. Δεν τρεχω, και δεν φοραω παπουτσια εντος σπιτιού έτσι κ αλλιώς, απλα τα πατώματα είναι λεπτα και μη μονομενα και ακουγεται το παραμικρό. Έχει παραπονεθέι στο διαχειριστή ο οποιος μ είπε οτι δε βγαζει ακρη και πως εγώ εχω δίκιο, έχει βγει στο φωταγωγο και στο κλιμακοστάσιο και εχει βρίσει πολλάκις και με έχει απειλήσει με αστυνομία (έχω ρωτήσει φιλο μ αστυνομικό και μ είπε οτι απ τη στιγμη που δεν παραβιάζω τις ΩΚΥ δεν μπορει να μ κάνει κάτι), αλλα εγω περπατάω στο σπίτι και το βράδυ (lol) λόγω αλλου ωραρίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την σταματήσω να μου τα πρίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, superbat είπε Καλησπερα παιδια! Εγώ έχω μετακομίσει στην πολυκατοικία απ τον Μάιο, και η απο κατω δεν εχει σταματησει να παραπονιεται. Αρχικά της είχα πει συγγνώμη κανα 2 φορες και γενικα προσπαθω να ειμαι όσο ευγενικός μαζί της και προσπαθούσα να είμαι αθόρυβος αλλα συνέχισε τα παράπονα. Το θέμα είναι πως δεν φωναζω, δε βαζω μουσικές και σπάνια θα αράξουμε σπιτι μου με φίλους.. Ο λόγος που παραπονιέται ειναι τα βήματα, ή ποδοβολιτά όπως τα λέει. Δεν τρεχω, και δεν φοραω παπουτσια εντος σπιτιού έτσι κ αλλιώς, απλα τα πατώματα είναι λεπτα και μη μονομενα και ακουγεται το παραμικρό. Έχει παραπονεθέι στο διαχειριστή ο οποιος μ είπε οτι δε βγαζει ακρη και πως εγώ εχω δίκιο, έχει βγει στο φωταγωγο και στο κλιμακοστάσιο και εχει βρίσει πολλάκις και με έχει απειλήσει με αστυνομία (έχω ρωτήσει φιλο μ αστυνομικό και μ είπε οτι απ τη στιγμη που δεν παραβιάζω τις ΩΚΥ δεν μπορει να μ κάνει κάτι), αλλα εγω περπατάω στο σπίτι και το βράδυ (lol) λόγω αλλου ωραρίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την σταματήσω να μου τα πρίζει? sex............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, superbat είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να την σταματήσω να μου τα πρίζει? Να της βρεις κάποιον διετεθειμένο να κάνει το "ψυχικό".. Στις 4/16/2018 στις 6:50 ΜΜ, Kapou Kapote είπε Εγώ πάλι απο Μ.Πέμπτη μέχρι Τρίτη μετά το Πάσχα είχα ρεπό. Δεν κατάλαβα τι θα πει ξεκούραση, ξυπνούσα κάθε μέρα απο τις 8:00 με τα πιτσιρίκια απο επάνω που ούρλιαζαν όλη μέρα και χοροπηδούσανε σαν δαιμονισμένα. Δυο βδομάδες που καθόντουσαν ήταν μαρτυρικές για μένα! Ξεκινούσαν 8:00 και σταματούσαν 1:00 το βράδυ! Απορώ 10 χρονών τι σκατά κάνανε 1:00. Και αν πεις τους γονείς σου λένε "παιδιά είναι θα παίξουν". Αν είναι να αρπάξουν και κανένα κουζινομάχαιρο να σας σφάξουν όλους να δούμε θα τους δικαιολογούσανε μετάι "έλα μωρέ παιδάκια είναι με τα μαχαίρια παίζανε". Δεν είναι 3 χρονών αλλά 10 και μπορούνε να καταλάβουν. Αλλά φταίνε οι γονείς, οι απολίτιστοι. Αλλά βέβαια όταν η μάνα χτυπάει την εξώπορτα του διαμερίσματος με όλη τη δύναμη που έχει και τραντάζεται ο τοίχος τα παιδιά απο που θα πάρουν παράδειγμα; Όταν όλες οι πόρτες και τα συρτάρια κοντεύουν να γκρεμίσουν τη πολυκατοικία μετά απορείς γιατί τα παιδιά ουρλιάζουν και κάνουν σαν μαιμούδες! Γλιτώσαμε σήμερα πήγαν σχολείο απο το πρωί, γύρισαν μεσημέρι κουρασμένα και κοιμήθηκαν. Το καλοκαίρι να δω πως θα το αντιμετωπίσουμε που θα είναι όλη μέρα σπίτι. Πήγαινε σε μια σπηλιά καλύτερα να βρεις την ησυχία σου. Με βάση και όσα άλλα έχω διαβάσει που έχεις γράψει, είμαι σίγουρος πως και οι υπόλοιποι θα βρουν την ησυχία τους από άλλον έναν υστερικό. Εναλλακτικά βρες διαμέρισμα με καλύτερη ηχομόνωση ή πήγαινε νοικίασε σε μονοκατοικία και σταμάτα να γκρινιάζεις για τις επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, l337 είπε Πήγαινε σε μια σπηλιά καλύτερα να βρεις την ησυχία σου. Με βάση και όσα άλλα έχω διαβάσει που έχεις γράψει, είμαι σίγουρος πως και οι υπόλοιποι θα βρουν την ησυχία τους από άλλον έναν υστερικό. Εναλλακτικά βρες διαμέρισμα με καλύτερη ηχομόνωση ή πήγαινε νοικίασε σε μονοκατοικία και σταμάτα να γκρινιάζεις για τις επιλογές σου. Σε σπηλιά να πας εσύ και οι όμοιοί σου που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ζήσε με τα άγρια ζώα και τους λύκους και ούρλιαζε όλη μέρα. Πολιτισμός σημαίνει σεβασμός. Εμείς που σεβόμαστε το ότι συνυπάρχουμε με άλλους ανθρώπους πρέπει να ζούμε σε πολυκατοικίες. Αντιθέτως κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα πρέπει να πάτε σε χωριά και σε σπηλιές να είστε απομονωμένοι για΄τι είστε επικίνδυνοι για τον πολιτισμό! Δεν είστε άξιοι να ζείτε σε πολυκατοικία και δεν μπορείτε να σεβαστείτε τους γείτονές σας. Σε σπηλιά λοιπόν, ή σε κανένα απομονωμένο χωριό και γρήγορα! Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Kapou Kapote 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 η χειρότερη ράτσα τα ζώα που ζουν σε πολυκατοικίες. κανένας σεβασμός για τον συνάνθρωπο. μογγόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εγω θα δωσω δικιο στον ανθρωπο. Προσωπικα και αστυνομια εχω καλεσει και μεχρι να ερθει η φασαρια ειχε τελειωσει , αναγκαστικα να του ηχογραφησω και να φαινομαι εγω ο κομπλεξικος οταν ξανακαλεσα την αστυνομια η οποια ερχεται μετα απο 1 -2 ωρες. Ειναι εφιαλτης να δουλευεις πρωι και να σε ξυπνανε καθε τρεις και λιγο. Ακομα χειροτερα καλοκαιρι που η πολυκατοικια χωρις ηχομονοση συνηθος δεν εχει ουτε θερμομονοση οποτε αφηνουν τα παραθυρα ολα ανοιχτα και ειναι λες και γινετε παζαρι στις 2 το πρωι. Ετσι λοιπον και φω πηγα μια δυο εξι δεκα δεν θυμαμαι και γω ποσες καλεσα αστυνομια τιποτα και ετσι αρχησα τα μπινελικια.Ουτε αυτα δουλεψαν οποτε αυτο που δουλεψε ειναι απλα να δωσω μια σφαλιαρα στο κακομαθημενο και να φυγει εντως κατι ημερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατ΄αρχην 8-1 το βράδυ δεν υπάρχει παιδί που να τρέχει συνεχόμενα και να κάνει φασαρία. Ειδικά τα σημερινά παιδιά που τις 6 απ τις 12 ωρες που είναι ξυπνια, βρισκονται στη τηλεόραση ή στο τάμπλετ. Κάτι δε πάει καλά σε αυτό που γράφεις. Αυτό που καταλαβαίνω εγω είναι ότι είσαι και εσυ σε αυτές τις πολυκατοικίες με μηδέν ηχομόνωση, οποτε τωρα που τα παιδιά δεν έχουν σχολείο τα πρωινά, ακους τα πάντα. Δεν φταίνε ουτε αυτά, ούτε οι γονείς τους, ούτε φυσικά εσυ. Το να τρέχουν στην 1 το βράδυ είναι σοβαρό προβλημα, αλλά δε παίζει να είναι καθημερινο. Το πιθανότερο είναι να ακους και το περπάτημα, πράγμα συνηθες σε νεότερες κατασκευές. Κανεις δε μπορει να κάνει τιποτε στη περίπτωση αυτή. Έχουμε διαβάσει διάφορα σε αυτό το τοπικ τυπου «μη περπατάτε με τις φτέρνες», τα οποία είναι αστεία και μονο στη σκέψη. Ναι σε ωρες κοινης ησυχίας μπορεις να παραπονεθείς και άμα λάχει να καλέσεις και αστυνομία. Αλλά και η αστυνομία αν πάει επάνω και δει μεσημέρι 2 πιτσιρίκια απλά να παίζουν (όχι να κάνουν πατινι μέσα στο σπιτι), ούτε επίπληξη δε θα κάνει. Προσθέτω πως και εγω εργάζομαι, είχα την ατυχία σε οσα σπιτια έχω πάει να έχω παιδιά απο πάνω, σε 2 πολυκατοικίες η ηχομονωση ηταν μηδαμινη και ακουγα μεχρι και το κατουρημα. Ε σε αυτη τη περιπτωση απλώς καταλάβαινα. Δε μπορω ουτε να κάνω παράπονα επιπέδου "γιατι περπτατάει το παιδί σου ή γιατι τρέχει" ούτε βέβαια να ανεχτω κομπρεσέρ μεσημεριάτικο. Ξεχωριστε τα ζώα, από τους ανθρώπους. Έχετε ανάγει σε κακους γειτονες οσους εχουν παιδια ή ζώα. Ε δεν ειναι κακοι γειτονες, ουτε μπορουν να δεσουν τα παιδιά τους, επειδη η πολυκατοικία που ζειτε εχει λανθασμένη κατασκευη. Σαφως και δε θα τα αφηνουν να ουρλιάζουν στη 1 το βράδυ, αλλά μεταξυ μας, τέτοια γαιδουρια δεν ειναι η πλειονοτητα. Οι υπερβολικοι ομως έχουν γινει μάστιγα πλέον. @Kapou Kapote τωρα προσεξα οτι εισαι ο ιδιος άνθρωπος που τον Γενάρη οι απο πάνω βάραγαν συνέχεια πορτες και υπεφερες και σκεπτοσουν μετακομιση. Μετακομισες και πηγες πάλι σε διαμέρισμα που ακουγονται ολα? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από pontez2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλά, εσύ προτιμάς το λουζερούτσο, οπότε η άποψη που κατέθεσες από πάνω έχει την ανάλογη βαρύτητα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Καλά, εσύ προτιμάς το λουζερούτσο, οπότε η άποψη που κατέθεσες από πάνω έχει την ανάλογη βαρύτητα :Ρ Μίλησε ο άνθρωπος που υποστηρίζει Ροδάνθη Αι κρύψου λεμενς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις