consumer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2018 στις 2:12 ΜΜ, Kapou Kapote είπε Καλησπέρα. Ξανα επανέρχομαι στο θέμα καθώς δυστυχώς ο κόσμος νομίζει πως ζει σε στάνες ή είναι χωρίς άλλους ανθρώπους! Οι πάνω και οι κάτω μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα πια! Αν γεννηθείς και μεγαλώσεις σαν τσοπάνος, δεν αλλάζεις καμια φορά! Πάλι πόρτες θα κοπανάς, πάλι ντουλάπια και συρτάρια, πάλι θα βάζεις σκούπες μεσημεριάτικα ή 1 το βράδυ! Επίσης όταν ανοίγουν οι κάτω τη μπανιέρα και μπαίνουν για μπάνιο ακούγεται ένα φύσημα σε όλο το σπίτι, σαλόνι δωμάτιο. ΤΟ ακούγαμε απο την αρχή αλλά λέμε πόσες φορές να κάνουν μπάνιο Πόσες;; Έκαναν μια φορά τη μέρα το απόγευμα τη παλεύαμε! Τώρα κάνουν βράδια, ξημερώματα, μπορεί να γυρίζουν απ'εξω απο τη δουλειά και μας ξυπνάνε. Λοιπόν απο σήμερα αποφασίσαμε να αλλάξουμε ξανά σπίτι! Δεν έχουμε ούτε δύο μήνες, ακόμη τακτοποιούμε πράγματα. Ψάχναμε εν τω μεταξύ για κάποια καλή ευκαιρία αλλά δυστυχώς ειναι και χειμώνας και δεν υπάρχει τίποτα μέχρι στιγμής! Κάναμε συμβόλαιο για δυο χρόνια αυτό καλύπτει τον ενοικιαστή νομίζω έτσι; Μπορώ να φύγω και ειδικά όταν πρόκειται για λόγο υποβάθμισης της ζωής μας και την ψυχική μας ηρεμία; Την αντίποινα αφήστε την παιδιά. Πήγα να την κάνω μου χτυπούσαν και αυτοί ρυθμικά! Δεν τους νοιάζει τίποτα και ξέρουν πως η αστυνομία είναι ανύπαρκτη σε τέτοια θέματα. Από ό,τι διάβασα πάντως, εκτός και αν μου ξέφυγε κάτι, δεν έκανες καμία προσπάθεια να απευθυνθείς στις αρχές. Βασίστηκες σε αυτά που σου είπε κάποιος τρίτος, ότι είναι ανύπαρκτοι, κλπ. Κάνω λάθος ή δεν πήγες καθόλου στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλεις έγγραφη καταγγελία; Θα ήταν υποχρεωμένοι να έρθουν και να απευθύνουν συστάσεις στους γείτονες. Για θέματα ηχορρύπανσης μου έχουν πει ότι υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν με ντεσιμπελόμετρα (απλά το αναφέρω, δεν ξέρω αν αληθεύει). Συστάσεις όμως κάνουν και δεν ξέρεις αν τυχόν βοηθήσουν...(Το αναφέρει και άλλος). Χώρια που μια γραπτή καταγγελία σε καλύπτει καλύτερα απέναντι στον ιδιοκτήτη, που σίγουρα δεν θα χαρεί που φεύγεις πάνω στο δίμηνο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από consumer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, consumer είπε Από ό,τι διάβασα πάντως, εκτός και αν μου ξέφυγε κάτι, δεν έκανες καμία προσπάθεια να απευθυνθείς στις αρχές. Βασίστηκες σε αυτά που σου είπε κάποιος τρίτος, ότι είναι ανύπαρκτοι, κλπ. Κάνω λάθος ή δεν πήγες καθόλου στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλεις έγγραφη καταγγελία; Θα ήταν υποχρεωμένοι να έρθουν και να απευθύνουν συστάσεις στους γείτονες. Για θέματα ηχορρύπανσης μου έχουν πει ότι υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν με ντεσιμπελόμετρα (απλά το αναφέρω, δεν ξέρω αν αληθεύει). Συστάσεις όμως κάνουν και δεν ξέρεις αν τυχόν βοηθήσουν...(Το αναφέρει και άλλος). Χώρια που μια γραπτή καταγγελία σε καλύπτει καλύτερα απέναντι στον ιδιοκτήτη, που σίγουρα δεν θα χαρεί που φεύγεις πάνω στο δίμηνο. Συγγενής μου φώναξε αστυνομία σε παρόμοια περίπτωση και εκτός του ότι ήρθανε μετά απο πολύ ώρα, είχανε σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Οι αστυνομικοί του είπαν πως δεν μπορούνε να καταγράψουν παράβαση και πρέπει να ακούσουνε τους θορύβους τις ΄ώρες κοινής ησυχίας οπότε και δεν χτύπησαν τη πόρτα του φασαριόζου. Τους παρακάλεσε να καθίσουν μερικά λεπτά που θα ξανα ξεκινούσααν. Του είπαν πως δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, έχουν και άλλες δουλειές και είπαν πως όταν ξανα κάνουν φασαρία να πάρουν ξανά την αστυνομία. Του είπαν επίσης πως για να οδηγηθεί αυτεπάγγελτα σε δίκη πρέπει να γίνει παράβαση πάνω απο 3 φορές, δηλαδή να έρθει η αστυνομία τουλάχιστον τρεις φορές και να καταγράψει παράβαση. Τελικά την επόμενη φορά ξανα πήρε την αστυνομία, ήρθε, διαπίστωσε παράβαση και χτύπησε την πόρτα των φασαριόζων να τους ενημερώσει. Ήταν απο τις περιπτώσεις που σταμάτησαν στη θέα του αστυνομικού μια φορά που ήρθε και δεν χρειάστηκε να την ξαναφωνάξει, απλά απο τότε δεν μιλάνε οι γείτονες για πολλά χρόνια και ο φασαριόζος απο αντίποινα, ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια του τη λέει και δεν τον αφήνει σε ησυχία, μια με το αν τινάζει, μια για το πάρκινγκ μια για το αμάξι. Α όσο για τα ντεσιμπελόμετρα; Δεν ήρθανε με κανένα ντεσιμπελόμετρο. Θα δω τι θα κάνω. Έσχατη λύση πριν φύγω θα φωνάξω και την αστυνομία τι να κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση. Αν φωνάξω αστυνομία για φασαρία που μοιάζει με πραγματικό πόλεμο όμως, όλο το πρωί ειδικά ΣΚ απο τις 7:00 μέχρι τις 14:00, σταματάνε μεσημέρι και ξανα αρχίζουν απόγευμα μέχρι το βράδυ, σε σημείο που δεν μπορείς να ζήσεις, μπορέι να κάνει τίποτα η αστυνομία ή πρέπει να ακούσει τον πόλεμο μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας;;; Στο παρακάτω βίντεο ακούστε τι βιώνω εγώ σχεδόν καθημερινά! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Kapou Kapote 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Kapou Kapote είπε Μια ερώτηση. Αν φωνάξω αστυνομία για φασαρία που μοιάζει με πραγματικό πόλεμο όμως, όλο το πρωί ειδικά ΣΚ απο τις 7:00 μέχρι τις 14:00, σταματάνε μεσημέρι και ξανα αρχίζουν απόγευμα μέχρι το βράδυ, σε σημείο που δεν μπορείς να ζήσεις, μπορέι να κάνει τίποτα η αστυνομία ή πρέπει να ακούσει τον πόλεμο μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας. Στο παρακάτω βίντεο ακούστε τι βιώνω εγώ καθημερινά. Αν υπερβαινει το οριο των επιτρεπομενων db, τοτε μπορεί να επέμβει η αστυνομια ακόμα και σε ωρες μη κοινής ησυχίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ποιό είναι το όριο των ντεσιμπέλ σε οικίες; Να δοκιμάσω καμια εφαρμογή στο κινητό πρόχειρα να δω που κυμαίνονται; Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει δουλειά και αν μετράει σωστά έστω κατα προσέγγιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, Kapou Kapote είπε Ποιό είναι το όριο των ντεσιμπέλ σε οικίες; Να δοκιμάσω καμια εφαρμογή στο κινητό πρόχειρα να δω που κυμαίνονται; Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει δουλειά και αν μετράει σωστά έστω κατα προσέγγιση. Νομίζω 55db.. Ό,τι ξεφεύγει ειναι παράνομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Dimi00 είπε Νομίζω 55db.. Ό,τι ξεφεύγει ειναι παράνομο Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Kapou Kapote είπε Ευχαριστώ Μαλλον πρεπει να φωναξεις εκεινους τους ασβερκους που εχουμε αναφερει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
80s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλη τη παρέα. Θέλω να σας πω κι εγώ ένα θέμα με θορύβους περίεργους. Η απο κάτω όποτε κάνει σεξ ουρλιάζει σαν να τη σφάζουν. Τη πρώτη φορά, γέλασα, δεύτερη πάλι γέλασα, τρίτη το έλεγα σε φίλους και γελούσαμε, τέταρτη το ηχογράφησα και τράβηξα βίντεο και δεν το πίστευαν όσοι τους το έδειχνα. Μετά την έκτη έβδομη φορά άρχισε να χάνει τη πλάκα του και αρχίζει να ενοχλεί πολύ. Βράδυ, ξημερώματα, με ξυπνάνε οι τσιρίδες της. Θέλω να πάω δουλειά απογευμα και να κοιμηθώ λίγο παραπάνω το πρωί και ουρλιάζει στις 8:00 αχ αχ αχ και ναι ναι ναι. Μια φορά κοπάνησα μήπως και καταλάβει και σταματήσει να ουρλιάζει σαν να τη σφάζουν και ότι ενοχλεί σε ώρες ξημερώματα 6 7 και 8 το πρωί αλλά δεν παίρνει χαμπάρι. Κι εμείς κάνουμε σεξ αλλά δεν ουρλιάζουμε. Στις αρχές όταν με ξυπνούσε γελούσα, τώρα νευριάζω γιατι ξέρω πως θα είμαι πάλι άυπνος στη δουλειά. Είναι λίγο περίεργο το θέμα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Είμαστε μόνο 5 διαμερίσματα και γνωριζόμαστε μεταξύ μας οπότε αν γράψω κανένα σημείωμα στο ασανσέρ θα καταλάβει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από 80s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 80s είπε Γειά σε όλη τη παρέα. Θέλω να σας πω κι εγώ ένα θέμα με θορύβους περίεργους. Η απο κάτω όποτε κάνει σεξ ουρλιάζει σαν να τη σφάζουν. Τη πρώτη φορά, γέλασα, δεύτερη πάλι γέλασα, τρίτη το έλεγα σε φίλους και γελούσαμε, τέταρτη το ηχογράφησα και τράβηξα βίντεο και δεν το πίστευαν όσοι τους το έδειχνα. Μετά την έκτη έβδομη φορά άρχισε να χάνει τη πλάκα του και αρχίζει να ενοχλεί πολύ. Βράδυ, ξημερώματα, με ξυπνάνε οι τσιρίδες της. Θέλω να πάω δουλειά απογευμα και να κοιμηθώ λίγο παραπάνω το πρωί και ουρλιάζει στις 8:00 αχ αχ αχ και ναι ναι ναι. Μια φορά κοπάνησα μήπως και καταλάβει και σταματήσει να ουρλιάζει σαν να τη σφάζουν και ότι ενοχλεί σε ώρες ξημερώματα 6 7 και 8 το πρωί αλλά δεν παίρνει χαμπάρι. Κι εμείς κάνουμε σεξ αλλά δεν ουρλιάζουμε. Στις αρχές όταν με ξυπνούσε γελούσα, τώρα νευριάζω γιατι ξέρω πως θα είμαι πάλι άυπνος στη δουλειά. Είναι λίγο περίεργο το θέμα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Είμαστε μόνο 5 διαμερίσματα και γνωριζόμαστε μεταξύ μας οπότε αν γράψω κανένα σημείωμα στο ασανσέρ θα καταλάβει. α) Κάνε κι εσύ σεξ, γιατί αμφιβάλω. β) Αν πάντως κάνετε σεξ (όπως γράφεις) και δεν βγάζετε τσιμουδιά, πάω πάσο. Αλλά να το κοιτάξεις, γιατί μετά θα είναι αργά και θα ανοίγεις άλλο thread. γ) Ξημερώματα..... 8 η ώρα το πρωί (no comments) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Βάλε στη διαπασών να παίζει η ηχογράφηση όταν ξεκινά να μαμιεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Κατεβα και καντης εσυ σεξ να δεις πως ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καταρχας ανεβασε το βιντεο.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, DYEL είπε Καταρχας ανεβασε το βιντεο.. +100000 Και μετα βαλτο παντου , σιγουρα θα αλλαξει σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, villasg είπε +100000 Και μετα βαλτο παντου , σιγουρα θα αλλαξει σπιτι Πουριτανισμος και συντιριτισμος ΠΑΝΤΟΥ. Γιατί να αλλάξει σπίτι η γυναίκα; Πάτε καλά; Άλλο πράγμα να πάει να της μιλήσει διακριτικά (αυτό σημαίνει ιδιωτικά μεταξύ τους με ευγένεια ότι κάποιες φορές κάνει περισσότερο θόρυβο από όσο μπορεί στην πολυκατοικία κατά την διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας) και άλλο πράγμα να προσπαθήσει να την "ξεφτιλισμα" για το γεγονός ότι κάνει σεξ. Ξεφτιλισμα αυτού που το κάνει είναι αυτό. Αλίμονο στα κομοδίνα....(αυτές που δεν ακούγονται καθόλου κατά το σεξ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις