pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Απ όσο ξέρω, το ξύλο, προσφέρει θεμρμομόνωση. Το αν ακούγεται ομως το παππούτσι σου στον απο κάτω, εξαρτάται καθαρά από τα υλικά που έχουν μπει κάτω από το ξύλο. Εννοείται πως το ζητημα που ανέφερε ο φιλος παραπάνω τυπου "περπατάω με τις μυτες για να μην ενοχλω τους απο κάτω", ειναι υπερβολή και ειναι αποτέλεσμα καθαρά προβληματικής κατασκευής πολυκατοικίας με μηδαμινη ηχομόνωση. Και γενικότερα, όσοι έχετε σοβαρά προβλήματα με τον θόρυβο και έχετε την ατυχία να κατοικείται σε πολυκατοικίες με μηδαμινή ηχοαπορρόφιση, καλό ειναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε με τους γείτονές σας ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΣ. Ούτε να απαιτήσετε να περπατάει ο άλλος στις μυτες μπορείτε, ούτε να δέσει το παιδί του, ούτε να μη τραβάει καζανάκι, ούτε να μη μαγειρεύει, ειδικά τις ωρες μη κοινης ησυχίας. Οι μυνήσεις και τα ασφαλιστικά μέτρα, μονο προβλήματα δημιουργουν. Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν μας ενδιαφέρει να "αλλάξουμε τον κόσμο" που έλεγε ένας τυπος εδω, αν θέλουμε να ειμαστε ευεργέτες των δικηγόρων (γενικά οι Έλληνες ειμαστε πολύ υπερ της μυνησης για ψιλου πήδημα) ή σωστοί άνθρωποι. Καλέστε τον φασαριόζο γείτονα σπιτι, πείτε του πως έχουν τα πράγματα, κεράστε τον ένα καφέ/ποτό και πιστεύω οτι στο 90% των περιπτώσεων ο γείτονας θα ειναι πιο προσεκτικός. Εμένα αν ερχόταν ο απο κάτω με τσαμπουκά να μου πει οτι τον ενοχλεί το περπάτημά μου με το καλτσοπάντοφλο, το πιθανότερο θα ηταν να τον έγραφα κανονικότατα. Θέλει τροπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Καλά και εγώ εικάζω ότι ακούγεται καθώς δεν μου έχει παραπονεθεί κάποιος πχ απλά όσο να ναι όταν πατάς τρίζει, κουνιέται κλπ... καμία σχέση με άλλα μέρη του σπιτιού που είναι κάτι πιο στέρεο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το παρκέ έχει το πολλαπλάσιο κόστος σε σχέση με τα πλακάκια (ειδικά αυτά που χρησιμοποιούν σωρηδόν στις οικοδομές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παπούτσι σε παρκέ και δεν τρώτε παντόφλα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 και επίσης κλείνουν τις πόρτες σαν να θέλουν να γκρεμίσουν και τον τοίχο μαζί. Αυτό πού το πας; Είναι κάτι τύποι που έρχονται επίσκεψη στο σπίτι και είτε επειδή τυχαίνει, είτε λόγω οικειότητας, κλείνουν εκείνοι την πόρτα (ασφαλείας) τόσο δυνατά που κάθε φορά αναρωτιέμαι πότε θα ξηλωθεί. Ποιος ξέρει σε τι στάβλους μεγάλωσαν και θεωρούν ότι χρειάζεται δύναμη για να κλείσει μια πόρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παπούτσι σε παρκέ και δεν τρώτε παντόφλα? Ας ερθει να πει τιποτα και θα της σπασω τα μουτρα. Το αφηνω 5 λεπτα και το κανω edit παιδια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ακούς τις φτερνες της ενώ μένει από κάτω ; τι φάση. Μας τρολλαρεις; νταξ αυτό δεν γίνεται κι ας είναι το σπίτι και του 1800 Μακάρι να σας τρόλλαρα! Κι όμως είναι 100% σίγουρο πως προέρχεται απο τους κάτω! Τακούνια, περπάτημα με τις φτέρνες, ντουλάπια συρτάρια! Δεν το φανταζόμουνα ποτέ μου! @kapoukapote πηγαινε απλα να τους μιλησεις,μηπως και μειωθει λιγο ο θορυβος. Εαν ειναι συζητησιμοι ισως να δεις καποια καλυτερευση. ΤΙ να πω, δε μου μιλάνε οι πάνω και οι δίπλα επειδή ευγενέστατα τους; είπα να προσέχουν τις ώρες κοινής ησυχίας. Τώρα αν είναι τίποτα περίεργοι και οι απο κάτω. Σ'αυτή τη περίπτωση φταίει καθαρά η φθηνιάρικη και τελείως ανύπαρκτη ηχομόνωση, αυτοί απο κάτω ούτε που φαντάζονται ότι ακούγονται! Πάντως οι δίπλα και οι πάνω, περίεργοι περίεργοι αλλά τουλάχιστον κατάλαβαν και σταμάτησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μακάρι να σας τρόλλαρα! Κι όμως είναι 100% σίγουρο πως προέρχεται απο τους κάτω! Τακούνια, περπάτημα με τις φτέρνες, ντουλάπια συρτάρια! Δεν το φανταζόμουνα ποτέ μου! ΤΙ να πω, δε μου μιλάνε οι πάνω και οι δίπλα επειδή ευγενέστατα τους; είπα να προσέχουν τις ώρες κοινής ησυχίας. Τώρα αν είναι τίποτα περίεργοι και οι απο κάτω. Σ'αυτή τη περίπτωση φταίει καθαρά η φθηνιάρικη και τελείως ανύπαρκτη ηχομόνωση, αυτοί απο κάτω ούτε που φαντάζονται ότι ακούγονται! Πάντως οι δίπλα και οι πάνω, περίεργοι περίεργοι αλλά τουλάχιστον κατάλαβαν και σταμάτησαν! φύγε να βρεις την υγεία σου. δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ το θέμα αυτό. οι άλλοι απλα ζουν την καθημερινότητα τους κι εσύ ακούς τα πάντα. δεν είναι κι ότι καλύτερο η μετακόμιση αλλα λύση άλλη δεν υπάρχει. Όταν μπορέσεις φύγε κι αυτήν την φορά ψάξε πιο προσεκτικά και προτίμησε ρετιρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Μπουρδέλο πολυκατοικία φίλε, Συμβαίνουν αυτά. Άστο και μετακόμισε. Αλλά τελικά την γριούλα τζάμπα την ξέχεσες; Δεν την έκανε αυτή την φασαρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εχω στον πανω οροφο ζευγαρι υπερηλικων που περπατανε και σερνουνε τα επιπλα ολη μερα και απεναντι μου γεροντοκορη 60αρα με ψυχασθενικο σκυλι που κυριολεκτικα λυσαει αν κινηθει κατι στην γειτονια, για τους απο πανω τι να πω μεγαλοι ανθρωποι ειναι για την απεναντι τι να κανω ειμαι φιλοζωος πηρα λοιπον ενα ωραιο 2.1 συστηματακι της logitech με 200 watt rms και ακουω πλεον αυτα που θελω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Φιλος μπατσος μου ειπε τις προαλλες την παρακατω ιστορια:Λαμβανανε συνεχεια σημα για ηχορυπανση απο μια συγκεκριμενη συνοικια.Πανε στη διευθυνση,αλλα επειδη υπαρχει ενας δρομος για να φτασεις εκει τους ειδαν και εκλεισαν τη μουσικη. Φτανουν και τι να δουν;Ενα ηχειο απο αυτα που εχουν στις συναυλιες,να καθεται σε μια αυλη μονο του. Οπως αποδειχθηκε,ο τυπας ηταν ενας σαν και εμας που απλα τρελαθηκε μια μερα και αποφασισε να γ@μησει οσους εκαναν φασαρια. Η ιδια ιστορια εγινε πολλα βραδια,καλουσαν οι αλλοι αστυνομια,μεχρι να φτασουν ο τυπας εκλεινε τη μουσικη και δε μπορουσαν να βεβαιωσουν παραβαση.Φαντασου τι ειχε περασει ο αλλος για να φτασει σε αυτο το σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 φύγε να βρεις την υγεία σου. δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ το θέμα αυτό. οι άλλοι απλα ζουν την καθημερινότητα τους κι εσύ ακούς τα πάντα. δεν είναι κι ότι καλύτερο η μετακόμιση αλλα λύση άλλη δεν υπάρχει. Όταν μπορέσεις φύγε κι αυτήν την φορά ψάξε πιο προσεκτικά και προτίμησε ρετιρέ. Το λέτε και το ξαναλέτε. Πόσο προσεκτικά να ψάξει; Να πιάσει τη γειτονιά έναν-έναν και να τους ρωτήσει ανοιχτά αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα φασαρίας ή/και αν κάνουν οι ίδιοι φασαρία; Μου θυμίζετε εκείνους που όταν κάποιος ρωτάει για αγορά στρώματος, του λένε να πάει να ξαπλώσει να «τα δοκιμάσει». Αν ο ενδιαφερόμενος δεν κάτσει κανά μήνα να δει τι παίζει, σιγά μη βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Αυτά απλά δε γίνονται. Κι εδώ που τα λέμε, αν γινόταν ένα γκάλοπ, εγώ σου λέω ότι θα έδειχνε ότι στην πλειοψηφία των γειτονιών υπάρχουν τέτοια προβλήματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το λέτε και το ξαναλέτε. Πόσο προσεκτικά να ψάξει; Να πιάσει τη γειτονιά έναν-έναν και να τους ρωτήσει ανοιχτά αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα φασαρίας ή/και αν κάνουν οι ίδιοι φασαρία; Μου θυμίζετε εκείνους που όταν κάποιος ρωτάει για αγορά στρώματος, του λένε να πάει να ξαπλώσει να «τα δοκιμάσει». Αν ο ενδιαφερόμενος δεν κάτσει κανά μήνα να δει τι παίζει, σιγά μη βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Αυτά απλά δε γίνονται. Κι εδώ που τα λέμε, αν γινόταν ένα γκάλοπ, εγώ σου λέω ότι θα έδειχνε ότι στην πλειοψηφία των γειτονιών υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Συμφωνω σε αυτο.Και στην τελικη ποιον θα ρωτησεις; Αυτον που κανει τη φασαρια,που θα σου πει οτι η γειτονια ειναι ησυχη,η τη θεια απεναντι που ακουει και τα περιστερια που περπατανε στην σκεπη;Eγω οταν ρωτησα τη σπιτονοικοκυρα αν εχει φασαρια μου ειπε: Θα νομιζεις οτι μενεις μονος σου στη γειτονια. Αν μπορουσα να αλλαξω τωρα σπιτι θα το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το λέτε και το ξαναλέτε. Πόσο προσεκτικά να ψάξει; Να πιάσει τη γειτονιά έναν-έναν και να τους ρωτήσει ανοιχτά αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα φασαρίας ή/και αν κάνουν οι ίδιοι φασαρία; Μου θυμίζετε εκείνους που όταν κάποιος ρωτάει για αγορά στρώματος, του λένε να πάει να ξαπλώσει να «τα δοκιμάσει». Αν ο ενδιαφερόμενος δεν κάτσει κανά μήνα να δει τι παίζει, σιγά μη βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Αυτά απλά δε γίνονται. Κι εδώ που τα λέμε, αν γινόταν ένα γκάλοπ, εγώ σου λέω ότι θα έδειχνε ότι στην πλειοψηφία των γειτονιών υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Αρχικά ψάχνει για ήσυχες περιοχές και όχι μπουρδελότοπους και πριν μπει μέσα πάει 2-3 φορές Πρωι - Μεσημέρι και Βράδυ για να κόψει τι γίνεται από φασαρία. Έτσι οι πιθανότητες του να πέσει πάλι στο ίδιο πρόβλημα μειώνονται δραστικά. Και επίσης κοιτάει την ηχομόνωση πριν μπει. Και το λέμε και το ξαναλέμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει, φαίνεται ότι ο εργολάβος ήταν στόκος και η οικοδομή έχει μηδέν ηχομόνωση. Εκτός αν δεσει όλους τους άλλους ενοίκους σε καρέκλες όλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ενταξει καλο ειναι να υπαρχει ηχομονωση αλλα αν εχεις τον αλλον απο πανω 130 κιλα και να περπαταει με τις φτερνες σαν τον τυραννοσαυρο rex δεν σου κανει τιποτα οι κρουστικοι ηχοι ειναι οι χειροτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις