Dim(debian.gr) Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σιγά μη περπατάω και σα γάτα βρε Φάνη. Όπως περπατάει όλος ο κόσμος περπατάω. Θα προσέχουμε και το βάδισμά μας στο ίδιο μας το σπίτι τωρα επειδη η πολυκατοικίες ειναι φτιαγμένες από χαρτί? Απορω που το συζητάμε κιόλας. Δηλαδή αν ειχα παιδί και έτρεχε (οτι πιο φυσιολογικό), τι θα γινόταν? Που να καλέσω και κόσμο δηλαδή τι θα γίνει. Δε συζητάμε για πάρτυ. Αυτά ειναι απαγορευμένα Η διαφορά του τότε με του τώρα ειναι η υπερβολή όπως αυτο που αναφέρω παραπάνω. Aν ο κόσμος ηταν παράξενος κάποτε, τωρα ειναι έτοιμος να πιαστεί στα χέρια με το παραμικρό. Του φταίνε τα πάντα. Γενικά ψάχνουμε για αφορμη να τσακωθουμε. Λύσεις υπάρχουν. Ακους τα καζανάκια το βράδυ? Ακους βάδισμα και βρυση να ανοιγει απ τον απο πάνω? Τον ακους ακομα και να κατουράει? ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ. Το διαμέρισμα που μπηκες δεν έχει ηχομόνωση. Ειναι τόσο απλό. Άσε αυτά τα σπίτια για όσους μπορουν να αντέξουν τέτοιους θορύβους και μη ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. ειναι υποχρεωση σου οταν εχεις παιδι μικρο να μη το αφηνεις να νομιζει οτι ειναι σε αλανα και να τρεχει και να ενοχλει τους απο κατω . σε διαμερισμα εισαι οχι σε γηπεδο , δε μενεις μονος σου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Καινουργιοι γειτονες απεναντι,εχουν μπει 2 ωρες και ηδη ξεσηκωσαν τη γειτονια στο ποδι χωρις λογο. Κλειστηκε ενας απ'εξω,μεσα κοιμοταν καποιος και δεν τον ακουγαν,φωναζε ποση ωρα και οταν του ανοιξαν συνεχιζε να φωναζει για κανα 5λεπτο.Και κουβαλησαν και καποιο σκυλι..Παλι καλα γιατι δεν εχει η γειτονια αρκετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GregoryHouse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ένα λέω: στο ημιυπογειο της διπλανης πολυκατοικίας μένουν γυφτοι...Ότι και να ξερετε απο θόρυβο είναι λίγο. Δε μιλάω καν για τα γλέντια τους (που ευτυχώς είναι σπάνια) για τα οποία χρησιμοποιούν επαγγελματικά ηχεία και τη μουσικη δεν την καλύπτουν ούτε οι κλειστές πόρτες. Μιλάω για τα 7 παιδιά τους (τα περισσότερα κάτω των 10) που δεν πάνε σχολείο κι είναι όλη μέρα αμολημένα να ουρλιάζουν , ενίοτε παρέα και με άλλα γυφτακια, τα σαραβαλα που έχουν για να κουβαλουν την πραμάτεια τους που κάνουν απίστευτο θόρυβο, τα οποία χαλάνε συνέχεια και τα φτιάχνουν και γενικά το γεγονός πως ο δρόμος είναι προέκταση του σπιτιού τους και περνάνε τον περισσότερο καιρό εξω. Και δε μιλάμε για κάποια παρηκμασμένη γειτονια. Απλα κάποιες πολυκατοικιες είναι παλιές και με ημιυπόγειο και το ένα απο αυτά νοικιάστηκε σε γυφτους. Εχουν τρία χρόνια εδώ και με έκαναν να μην μπορώ να ζω στο σπίτι μου. Το οποίο λόγω κακής κατασκευής έχει ούτως ή άλλως τεράστιο θέμα με την ηχομόνωση (π.χ. τώρα ακούω τη μουσική που έχει βάλει ο γείτονας 2 ορόφους κάτω , και δεν την έχει και τοσο δυνατα πια). Την οικογένεια ακριβώς απο κάτω την ακούω σα να είναι μέσα στο σπίτι ενίοτε, ειδικά στην κρεβατοκαμαρα. Όχι οτι φυσικά οι γείτονες μου κάνουν ησυχία.Ο νεαρός στη διπλανή πολυκατοικια ανταγωνίζεται σε ένταση μουσικής με τη μητερα του τα απογεύματα (αυτή βάζει Παντελίδη πολύ δυνατα και μόλις τον κλείσει βάζει ο μικρός STAN). Οι ίδιοι επίσης λύνουν όλα τα οικογενειακά τους θέματα με ανοικτές τις πόρτες και φωνάζοντας δίπλα στο μπαλκόνι- το καλοκαιρι ήταν ένα συνεχές επεισόδιο από τις "οικογενειακές ιστορίες" . Δεν μπορώ να αναλύσω όλους τις πηγές φασαρίας είναι άπειρες. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω μάθει να είμαι προσεκτική και να σεβομαι την ησυχία του άλλου γενικά (όχι μόνο συγκεκριμένες ώρες) , μάλλον όμως τσάμπα πιέζομαι.Δε νομίζω ότι θα είχε καποιος θέμα αν έκανα φασαρία, οι ίδιοι κάνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Σ'αγαπαω! Kουραγιο... Σε νιωθω, εχω υπαρξει στην θεση σου για αρκετα χρονια. Όπως το ειπες, "Οικογενειακες ιστορίες"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapou Kapote Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ΕΛΕΟΣ!!! Αυτό που συμβαίνει δεν το φανταζόμουν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου! Όπως είχα γράψει παλαιότερα για την γρια και την υστερικιά γειτόνισσα πάνω και δίπλα μου, ενώ σταμάτησαν απο τότε τη φασαρία (ενίοτε κοπανάνε), ή νόμιζα κοπανούσανε! ΆΚουγα συνέχεια ένα δυνατό γκντουπ που τράνταζε το πάτωμά μου τους τοίχους τους καναπέδες τα πάντα σε σημείο που με ξυπνούσε κιόλας! Σήμερα λοιπόν Κυριακή, έφυγαν όλοι απο τα σπίτια τους! Και οι απο πάνω και οι απο δίπλα, τους είδα την ώρα που έφευγαν! ΟΙ δίπλα για έξοδο και οι πάνω οικογενειακώς στο χωριό με το αυτοκίνητο!Λέω τι καλά θα ηρεμίσω 100% σήμερα! Κι εκεί που έχω ένα χαζό χαμόγελο, μια ανάσα ανακούφισης και κάθομαι καναπέ χαλαρά να παρακολουθήσω τηλεόραση ακούω ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΓΚΡΡΡ ΦΣΣΣΣΣ..... Τινάζομαι! ΜΕ λούζει κρύος ιδρώτας ΓΑΜΩ ΤΗ Π*%#ΝΑ ΜΟΥ! ΟΧΙ! Δε νομίζω να είναι αυτό που σκέφτομαι; Κι όμως! Ήταν απο τους κάτω!!!ΑΝ είναι δυνατόν γαμώ τον εργολάβο που έφτιαξε αυτή τη χάρτινη πολυκατοικία και έπρεπε να τον κλείσουν φυλακή! 2005 πολυκατοικία με τέτοια ηχομόνωση δεν υπάρχει! Σήμερα συνειδητοποίησα πως αρκετοί απο τους θόρυβους που συνέχιζα να ακούω νομίζοντας πως είναι απο δίπλα και πάνω με αυτούς δλδ που έχω μαλώσει ήταν απο κάτω! ΑΠο κάτω;;; Ούτε που μου πήγε το μυαλό! Σε πολυκατοικία του 1970 που είχα μείνει δεν ακουγόταν τίποτα απο τους κάτω ούτε καν απο πάνω!Έχω ταραχευτεί πάλι σήμερα! Μάλωσα στις αρχές με τους δίπλα και τους πάνω και νόμιζα βρήκα την ησυχία μου! Έκαναν όντως πολύ σαματά ο οποίος διορθώθηκε μετά τις παρατηρήσεις μου! ΤΑ υπολείμματα θορύβων που άκουγα μέχρι και σήμερα και νόμιζα ότι τα έκαναν ακόμη αυτοί, τελικά ήταν απο τους κάτω!!Ναι σήμερα που έλειπαν όλη μέρα οι γείτονες και ήταν οι απο κάτω σπίτι διαπίστωσα πως μόνο απο τους απο κάτω ήταν το αμάξι στο πάρκινγκ και είχαν αναμμένα τα φώτα!Ακούω μονίμως αυτή να γελάει σαν τη Βογιατζάκη ένα πράγμα.. ΑΚούω τα τακούνια της όταν γυρνάει απ'εξω, ακούω τις φτέρνες της όταν περπατάει ξυπόλητη, ακούω το ντιβάνι που νόμιζα είναι απο δίπλα! ΚΑι τι να τους πω; Ζευγαράκι είναι.ΝΑ πω ότι φταίνε αυτοί επειδή ακούγονται τα τακούνια, τα γέλια και τα κοπανήματα των απο κάτω σε εμένα;;; Ν¨ομιζα ότι ήταν απο πάνω τόσο καιρό ρε φούστη μου!Όλη μέρα σήμερα έβριζα τον μηχανικό και τον εργολάβο που έφτιαξε αυτή τη πολυκατοικία! Που έβαλε ένα χαρτόνι για πάτωμα και απο πάνω έβαλε πλακάκι! Είμαι στα όρια να σηκωθώ να φύγω απο το κωλόσπιτο!Σκέφτομαι να βάλω αγγελία ανταλλαγή με μονοκατοικία! Το σπίτι μου είναι μοναδικό και ήταν τρελή σύμπτωση και ευκαιρία! Απεριόριστη θέα, κοντά στο κέντρο, 2005 κατασκευή, πάρκινγκ αποθήκη, φυσικό αέριο, πολύ ζεστό, οικονομικό βεραντάρα που παίζεις 5x5, είναι το σπίτι που ο καθένας ονειρεύεται κι έτσι ονειρευόμουν κι εγώ! Ένιωθα τόσο τυχερός! ΠΛέον νιώθω τόσο άτυχος πραγματικά! Μου λένε ότι θα συνηθίσω! Δε συνηθίζεται αυτό το πράγμα ρε παιδιά. Κλάνουν και ακούγεται, δεν κάνω πλάκα, στο μπάνιο όταν πάνε ακούγονται όλα! Των απο κάτω!! Τι σκατά μόνωση είναι αυτή! Είμαι τόσο νευριασμένος απο όλη αυτή τη κατάσταση που θέλω να ψάξω ποιος ήταν ο μηχανικός που έχτισε αυτό το χάρτινο κουκλόσπιτο και να τον τρέχω στα δικαστήρια και να μη φτάνει! Δεν θέλω να τους τη πω και τους απο κάτω, που λογικά δεν θα φαντάζονται ότι ακούγονται ακόμη και οι ομιλίες τους, τουλάχιστον να τους ενημερώσω ότι ακούμε τα πάντα! Κάποια στιγμή αργότερα σκεφτόμουν για να πάρω σπίτι αλλα διαμέρισμα! Τώρα; Μακριά!!! Μονοκατοικία και να μην έχει κολλητά δίπλα άλλα σπίτια! Στη χειρότερη περίπτωση ρετιρέ χωρίς άλλον δίπλα, και μόνο αν έχει επαρκή μόνωση για να μην ακούγονται οι απο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ακούς τις φτερνες της ενώ μένει από κάτω ; τι φάση. Μας τρολλαρεις; νταξ αυτό δεν γίνεται κι ας είναι το σπίτι και του 1800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ακούς τις φτερνες της ενώ μένει από κάτω ; τι φάση. Μας τρολλαρεις; νταξ αυτό δεν γίνεται κι ας είναι το σπίτι και του 1800 Αν και ακούγεται κουφό, μην το λες. Στο διαμερίσμα που μέναμε το 90 (κατασκευής 88), υπήρχε ένα διάστημα που ακουγόντουσαν κάτι περπατητά λες και περπατούσαν στην ταράτσα μας, επειδή όμως ήμασταν τελευταίο πάτωμα και μια φορά που το άκουσα βγήκα ταράτσα να δω μήπως είχε μπει κανένας κλέφτης, δεν υπήρχε κανείς. Μια φορά έλλειπαν οι διπλανοί μας και τότε σίγουρα διαπίστωσα οτι ο θόρυβος ερχόταν από κάτω. Δεν ξέρω πόσο δυνατά περπατούσαν, τότε είχανε και δύο μικρά παιδάκια, ο θόρυβος πάντα βραδυνές ώρες. Τώρα κάποιο φαινόμενο επικρατεί και ακούγεται ο θόρυβος προς τα επάνω, αυτά τα γνωρίζει καλύτερα κάποιος μηχανικός. Πιθανόν μετάδοση θορύβου από το πάτωμα στους τοίχους και μετά στην οροφή (δικό μας δάπεδο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ακούς τις φτερνες της ενώ μένει από κάτω ; τι φάση. Μας τρολλαρεις; νταξ αυτό δεν γίνεται κι ας είναι το σπίτι και του 1800 Και ομως το ιδιο και εδω πολυκατοικια του 90. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 τι στο καλό ρε παιδιά χαχα να και κάτι που δεν μου έχει τύχει (γιατί μου έχουν τύχει σχεδόν ολα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 ειναι υποχρεωση σου οταν εχεις παιδι μικρο να μη το αφηνεις να νομιζει οτι ειναι σε αλανα και να τρεχει και να ενοχλει τους απο κατω . σε διαμερισμα εισαι οχι σε γηπεδο , δε μενεις μονος σου Ειναι υποχρέωσή σου όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μένεις σε πολυκατοικία, να ξέρεις οτι ο εκάστοτε μπορει να έχει μικρό παιδί, το οποίο έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τρέξει μέσα στο σπίτι του, τις ωρες που δεν ανηκουν στη κοινη ησυχία, όπως έχεις κι εσυ κάθε δικαίωμα να πάρεις ένα σφυρί και να καρφώνεις πρόκες στον τοίχο εφόσον χρειαστεί, να καλέσεις κόσμο και να κάνεις ένα πάρτυ, να χορέψεις, να μιλήσεις δυνατά, να βάλεις ηλεκτρική σκούπα, να μαγειρέψεις, να να να να. Για αυτό υπάρχουν οι ώρες κοινής ησυχίας. Εκεί ναι. Ειναι υποχρέωση του γονιού να κρατάει τα παιδιά, σκυλιά σε ηρεμία. Θα το πω για χιλιοστή φορά. Οσοι επιλέγεται να μένετε σε καινούργιες πολυκατοικίες, τσεκάρετε πρώτα το θέμα του θορύβου. Πολλές πολυκατοικίες μετά το 95 έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα ηχομονωσης και δεν έχουν καμια σχέση με αυτές του 70-80 που αυτός που θα ενοχλουσε θα ηταν μονο οποιος έκανε πάρτυ μετά τις 12 και απο πάνω γκάριζαν 50 άτομα (γιατι ακομα και τα χοροπηδητά τους, δύσκολα τα άκουγες) O απο κάτω μου υποφέρει όταν εγω βάζω πλυντήριο. Και ειναι νέο και αθόρυβο. Και όμως ακουει το βουητό. Αναγκάζομαι να μην εκμεταλεύομαι το βραδυνο τιμολογιο της ΔΕΗ για να μη τον ενοχλώ. Ειμαι υποχρεωμένος να το κάνω αυτό ή απλά το κάνω απ τη καλή μου τη καρδιά???? Εδω σας θέλω που λογω μιας κακης κατασκευής, εμπλέκεται και οικονομικό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι υποχρέωσή σου όταν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μένεις σε πολυκατοικία, να ξέρεις οτι ο εκάστοτε μπορει να έχει μικρό παιδί, το οποίο έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τρέξει μέσα στο σπίτι του, τις ωρες που δεν ανηκουν στη κοινη ησυχία, όπως έχεις κι εσυ κάθε δικαίωμα να πάρεις ένα σφυρί και να καρφώνεις πρόκες στον τοίχο εφόσον χρειαστεί, να καλέσεις κόσμο και να κάνεις ένα πάρτυ, να χορέψεις, να μιλήσεις δυνατά, να βάλεις ηλεκτρική σκούπα, να μαγειρέψεις, να να να να. Για αυτό υπάρχουν οι ώρες κοινής ησυχίας. Εκεί ναι. Ειναι υποχρέωση του γονιού να κρατάει τα παιδιά, σκυλιά σε ηρεμία. Θα το πω για χιλιοστή φορά. Οσοι επιλέγεται να μένετε σε καινούργιες πολυκατοικίες, τσεκάρετε πρώτα το θέμα του θορύβου. Πολλές πολυκατοικίες μετά το 95 έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα ηχομονωσης και δεν έχουν καμια σχέση με αυτές του 70-80 που αυτός που θα ενοχλουσε θα ηταν μονο οποιος έκανε πάρτυ μετά τις 12 και απο πάνω γκάριζαν 50 άτομα (γιατι ακομα και τα χοροπηδητά τους, δύσκολα τα άκουγες) O απο κάτω μου υποφέρει όταν εγω βάζω πλυντήριο. Και ειναι νέο και αθόρυβο. Και όμως ακουει το βουητό. Αναγκάζομαι να μην εκμεταλεύομαι το βραδυνο τιμολογιο της ΔΕΗ για να μη τον ενοχλώ. Ειμαι υποχρεωμένος να το κάνω αυτό ή απλά το κάνω απ τη καλή μου τη καρδιά???? Εδω σας θέλω που λογω μιας κακης κατασκευής, εμπλέκεται και οικονομικό κομμάτι. Το να κάνει πολύ φασαρία καθημερινά ένα παιδί, δεν είναι δικαίωμα. Έχει πρόβλημα εκτόνωσης και πρέπει να λυθεί. Οι ώρες κοινής ησυχίας δε σου δίνουν το ελεύθερο να τα κάνεις λίμπα τις υπόλοιπες ώρες... Μιλάμε πάντα για τους συνεχείς και ενοχλητικούς θόρυβους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Το να κάνει πολύ φασαρία καθημερινά ένα παιδί, δεν είναι δικαίωμα. Έχει πρόβλημα εκτόνωσης και πρέπει να λυθεί. Οι ώρες κοινής ησυχίας δε σου δίνουν το ελεύθερο να τα κάνεις λίμπα τις υπόλοιπες ώρες... Μιλάμε πάντα για τους συνεχείς και ενοχλητικούς θόρυβους. Δεν διαφωνω σε αυτό. Άλλο πράγμα ειπα ομως εγω άλλο θέτεις εσυ. Άλλο το να κάνει φασαρία μέρα νυχτα, άλλο να το ακουσεις 3-4 φορές την ημέρα. Το πρωτο δεν ειναι αποδεκτό, το δευτερο ειναι (τουλάχιστον κατά τη γνωμη μου) Φασαρία θα κάνεις κι εσυ ομως, με παραδειγματα που έδωσα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Τί να πούμε και για το άλλο, που μερικοί όταν κυκλοφορούν στους διαδρόμους της πολυκατοικίας γκαρίζουν σαν γαϊδούρια (ό,τι ώρα και νά'ναι) και επίσης κλείνουν τις πόρτες σαν να θέλουν να γκρεμίσουν και τον τοίχο μαζί. Είμαι σίγουρη ότι τέτοια άτομα και παρατήρηση να τους κάνεις δεν παίρνουν από λόγια.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 @kapoukapote πηγαινε απλα να τους μιλησεις,μηπως και μειωθει λιγο ο θορυβος.Εαν ειναι συζητησιμοι ισως να δεις καποια καλυτερευση. Τί να πούμε και για το άλλο, που μερικοί όταν κυκλοφορούν στους διαδρόμους της πολυκατοικίας γκαρίζουν σαν γαϊδούρια (ό,τι ώρα και νά'ναι) και επίσης κλείνουν τις πόρτες σαν να θέλουν να γκρεμίσουν και τον τοίχο μαζί. Είμαι σίγουρη ότι τέτοια άτομα και παρατήρηση να τους κάνεις δεν παίρνουν από λόγια.... Το ιδιο εχω στο σπιτι,καθως ειναι εργατικες κατοικιες και τα σπιτια ειναι ενωμενα μεταξυ τους,το ιδιο και τα καγκελα στις αυλες. Σκανε τα ρεταλια ξημερωματα και ντοοοοουβ,κοπανανε την καγκελοπορτα και κουνιουνται 4 σπιτια μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος ειδικό λόγος που στα υπνοδωμάτια το πάτωμα είναι συνήθως ξύλινο ή είναι απλά θέμα κόστους στη λογική ότι βάλαμε μάρμαρο / μωσαικό κλπ εκεί που φαίνεται στους επισκέπτες και στο υπνοδωμάτιο που δεν φαίνεται βάζουμε κάτι φθηνότερο ; Το λέω γιατί κάθε φορά που μπαίνω από το διάδρομο στο υπνοδωμάτιο λυπάμαι λίγο τον αποκάτω αφού φαντάζομαι θα καταλαβαίνει μέχρι και τι μάρκα παπούτσια φοράω. Εντάξει γενικά τώρα είναι δύσκολο θέμα, η συμβίωση πολλών ατόμων σε πολυκατοικίες. Δεν μπορείς να μην έχεις καθόλου θόρυβο και να περπατάς στις μύτες μέσα στο ίδιο σου το σπίτι ή να μην τραβάς καζανάκι. Σε γνωστή μου της έκαναν παρατήρηση οι από κάτω επειδή έκανε ντους αργά όταν γυρνούσε από τη δουλειά. Δλδ έλεος νοιώθεις ότι δε μπορείς να ζήσεις μέσα στο σπίτι σου. Το θέμα είναι εξάλειψη του θορύβου που είναι αχρείαστος όλες τις ώρες (γκαρίσματα, κοπανήματα σε πόρτες, εκκωφαντική μουσική, σκυλιά κλπ) και επίσης ο σεβασμός των ωρών κοινής ησυχίας ως προς τους θορύβους που είναι αναπόφευκτοι (σκούπες, μαστορέματα κλπ). Τώρα καζανάκι, ντους, κλπ είναι απλά γελοιότητες και άτομα που μάλλον κάθονται με το ποτήρι στο τοίχο και κρυφακούν όλη μέρα και δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν , γιατί αν είσαι απασχολημένος δεν θα ακούσεις το καζανάκι του άλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις