Προς το περιεχόμενο

Πολυκατοικία και θόρυβος

Razer_greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι να σου πω, να αρχίσεις να κάνεις φασαρία κι εσύ το έχεις σκεφτεί; 

Μόλις σταματήσει τη σκούπα, βάλε στέρεο λίγο Slayer ή κάτι αντίστοιχο να δεις τι θα κάνει. Και το μεσημέρι...να ακούει καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεις να αναφερεις το προβλημα σου στον διαχειριστη για να της κανει και αυτος συστασεις.

Αφου δεν παιρνει απο λογια και φερεται με αυτον τον τροπο θα μπορουσες να της κανεις για αρχη μια εισαγγελικη παραγγελια που ειναι και δωρεαν(θα την καλεσουν στο ΑΤ της περιοχης σου για συστασεις).Ακομα μπορεις να στειλεις εξωδικο.

Το καλυτερο ειναι να βρεις καποιον δικηγορο για να σε συμβουλεψει.

Προσωπικα πιστευω οτι μια αγωγη θα λυσει το προβλημα.Εκει θα αναφερεις οτι λογο της συνεχους φασαριας σε ωρες κοινης ησυχιας εχει διαταραχθει η ψυχικη σου υγεια και εχει πεσει η αποδοση σου στην δουλεια κτλ κτλ......Θα φοβηθει και θα σταματησει καθως θα πρεπει να βρει δικηγορο και να βαλει το χερι στην τσεπη.

Επισης τωρα ο νομος σχετικα με τη διαδικασια των αγωγων εχει αλλαξει.Πλεον μεσα σε τρεις μηνες απ οταν καταθεσει ο δικηγορος σου την αγωγη θα πρεπει η καθε πλευρα να καταθεσει προτασεις και μετα θα δοθει δικασιμος,οποτε πιστευω θα φοβηθει και θα συμμορφωθει.

Τώρα σωθήκαμε με τον διαχειριστή! Σ'αυτόν είχα απευθυνθεί αρχικά κ μου είπε να τα βρούμε μεταξύ μας ότι αυτός δεν ανακατεύεται!

Πραγματικά είμαι οργισμένος με τον τρόπο που μου απάντησε και με αντιμετώπισε που το σκέφτομαι να κάνω κάτι ειδικά εαν συνεχιστεί. Μια αγωγή κάτι. Η εισαγγελική παραγγελία επίσης δεν είναι τίποτα. Είχε πάει εισαγγελέα ένας θείος μου τον ενοικιαστή του που ενώ είχε φύγει απο το σπίτι του κρατούσε το κλειδί για μήνες και δεν το έδινε. Όλο τον καλούσαν και του έκαναν συστάσεις απλά και έλεγε αυτός "οκ θα το παραδώσω" και όλο τα ίδια... Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη δυστυχώς απο προσωπικές εμπειρίες απο δικαιοσύνη αστυνομία κλπ. Δεν τη βλέπω να έχει ανάγκη απο χρήματα. Πρέπει να έχουν πολλά κ δεν τους νοιάζει τίποτα, ίσα ίσα θα το ευχαριστηθεί να με τρέχει και να τρέχει και αυτή και ας πληρώνει, έτσι την έκοψα.

Θα περιμένω να περάσουν μερικές μέρες να δω εαν όντως το συνεχίσει και θα πράξω αναλόγως. Αυτό που δεν μ'αρέσει είναι πως ήδη το έχουν μάθει όλοι οι ένοικοι και φαίνομαι εγώ ο περίεργος της υπόθεσης.

Ξέρεις πως νιώθω; Σαν να πήγα σε μια πτέρυγα φυλακών, με βιαστές, ληστές, δολοφόνους και να τους είπα "Ρε παιδιά, μην κλέβετε, μη σκοτώνετε και μη βιάζετε ο ένας τον άλλο εκεί μέσα, δεν πρέπει να αντιδρούμε με αυτόν τον τρόπο, ας τα λύνουμε όλα με διάλογο" και να ξεσηκωνόντουσαν όλοι μαζί ότι είμαι περίεργος, πήγα εγώ εκεί να τους αλλάξω τις συνήθειες γιατί τους χαλάω το κλίμα. Έτσι νιώθω! 

τι να σου πω, να αρχίσεις να κάνεις φασαρία κι εσύ το έχεις σκεφτεί; 

Μόλις σταματήσει τη σκούπα, βάλε στέρεο λίγο Slayer ή κάτι αντίστοιχο να δεις τι θα κάνει. Και το μεσημέρι...να ακούει καλά.

Μόνο το έχω σκεφτεί; ΤΟ πρώτο που σκέφτηκα αυτό ήταν. Αλλά σκέφτηκα τους απο κάτω που δεν μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά γιατί θα ενοχλήσω και αυτούς. Σε κάποια φάση όταν κάνανε σαματά απο πάνω χτυπούσα με το σκουπόξυλο αλλά χαμπάρι δεν έπαιρναν. Τι να λέμε τώρα, αφού λέει αυτή δεν τη νοιάζει να κάνω ότι θέλω.

Δυστυχως εχεις μπλεξει με κακο γειτονα.Με την εισαγγελικη και τις συστασεις μπορει μην ησυχασει,απλως θα το εχει ο δικηγορος σου σαν στοιχειο για να το επικαλεστει στην αγωγη.

Αν εισαι ενοικιαστης πετα το μπαλακι στον ιδιοκτητη του διαμερισματος και πες του οτι θα φυγεις αν συνεχιστει η φασαρια.Ο ιδιοκτητης θα μπορεσει  να πιεσει και αυτος με τη σειρα του νομικα με αγωγη(απωλεια ενοικιων,υποβαθμιση ιδιοκτησιας).

Δυστυχως εχεις μπλεξει με κακο γειτονα.Με την εισαγγελικη και τις συστασεις μπορει μην ησυχασει,απλως θα το εχει ο δικηγορος σου σαν στοιχειο για να το επικαλεστει στην αγωγη.

Αν εισαι ενοικιαστης πετα το μπαλακι στον ιδιοκτητη του διαμερισματος και πες του οτι θα φυγεις αν συνεχιστει η φασαρια.Ο ιδιοκτητης θα μπορεσει  να πιεσει και αυτος με τη σειρα του νομικα με αγωγη(απωλεια ενοικιων,υποβαθμιση ιδιοκτησιας).

Συμφωνω σε αυτο.Μιλησε του και εξηγησε του ομορφα οτι δεν ειναι απειλη η κατι τετοιο,απλα οτι δε μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση.Αυτο σκοπευω να κανω και εγω συντομα για την κατασταση στη γειτονια,αλλα επειδη ολοι εδω ειναι φιλοι και γνωστοι,μπας και ηρεμησω το κεφαλακι μου.

• Like 1

Να υποθεσω οτι αυτη ειναι ιδιοκτητης,οχι ενοικιαστης ε?

Ακριβώς! 

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς ζει στο εξωτερικό, με viber επικοινωνουμε μου είπε να τους μιλήσω προσωπικά και θα λυθεί το θέμα και πως είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας, ότι λέω κι εγώ δλδ.  Αλλά αυτό που συνέβη σήμερα δεν το γνωρίζει. Ότι σκέφτομαι να φύγω δεν το ανέφερα καθόλου. Γενικώς είναι κελεπούρι το σπίτι και γινόταν χαμός ποιος θα το πρωτονοικιάσει και ήμουν ο τυχερός αλλά εάν το γνώριζα τι πρόβλημα θα είχα πραγματικά δεν θα το νοίκιαζα!

Ακριβώς! 

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς ζει στο εξωτερικό, με viber επικοινωνουμε μου είπε να τους μιλήσω προσωπικά και θα λυθεί το θέμα και πως είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας, ότι λέω κι εγώ δλδ.  Αλλά αυτό που συνέβη σήμερα δεν το γνωρίζει. Ότι σκέφτομαι να φύγω δεν το ανέφερα καθόλου. Γενικώς είναι κελεπούρι το σπίτι και γινόταν χαμός ποιος θα το πρωτονοικιάσει και ήμουν ο τυχερός αλλά εάν το γνώριζα τι πρόβλημα θα είχα πραγματικά δεν θα το νοίκιαζα!

Ακριβώς! 

Δεν πασαλήβεις την εξώπορτα της με τίποτα σκατά σκύλου;

Άλλος τρόπος είναι να κάνεις το πρόβλημα αυτό, πρόβλημα της πολυκατοικίας, κάνοντας κι εσύ θόρυβο...θα παραπονεθούν οι από κάτω; Ανάγκασέ τους να κάνουν συμβούλιο με θέμα θόρυβος και μην κολώνεις. Όσο κολώνεις δεν θα λυθεί τίποτα.

Βρες το αδύνατο σημείο της, δεν κοιμάται ποτέ η κάργια; Εντομεταξυ ψαχνε για άλλο σπίτι, μόλις βρεις, δώσε πόνο, στο φουλ όλα για 1 βδομάδα.

• Like 1

Πολλα μπορει να κανει,απλα πρεπει να σκεφτει οτι τα οποια αντιποια θα εχουν και..αντιποινα παλι..

Ισως φωναξει τις φιλες τις να μαθουν να χορευουν κλακετες στο σπιτι,μεσημερι και ξημερωμα.

• Like 1

Παιδιά έχω νέα μάλλον ευχάριστα! Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει δε λένε; Ήρθε η θειά μόνη της και μου χτύπησε το κουδούνι. Μου είπε πως θα προσπαθήσει τις ώρες κοινής ησυχίας να μην κάνει θόρυβο! Παρ'ολα αυτά διαπίστωσα πως αυτές τις δύο μέρες πως ο θόρυβος βελτιώθηκε σε τεράστιο βαθμό, όχι μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας! Έχει τόση ησυχία που θα αρχίσω να ανησυχώ! :P Πέρα απο τη πλάκα, ελπίζω να κατάλαβε, ή να συζήτησε με το γιό της και τους υπολοίπους και να της είπαν πως έχει λάθος και θα τραβιέται σε δικαστήρια, ή απλά διαβάζει insomnia και κατάλαβε ποιος είμαι και ότι θα έμπλεκε με αγωγές και δικαστήρια αν το πήγαινε έτσι!

Τελικά μου βγήκε σε καλό το ότι δεν της έβρισα ότι έχει και δεν έχει με τον τρόπο που μου μίλησε ενώ μέσα μου έβραζα και συνέχισα να είμαι κύριος για να μη χάσω το δίκιο μου. Τελικά μάλλον έπιασε. Πάντως συγγνώμη δεν μου ζήτησε για τον τρόπο που μου μίλησε, απλά μου είπε πως νευρίασε επειδή κατάλαβε ότι της είπα λέει να σταματήσει να κάνει δουλειές γενικότερα!

Παίζει να έκαναν προχθες τεστ θορύβου με τη φιλενάδα της απο δίπλα, γιατί τις κατάλαβα όλη μέρα ανεβοκατεβαίνανε η μια στο διαμέρισμα της άλλη και κοπανούσανε στιγμιαία. Επειδή το διαμέρισμα της απο πάνω είναι μεγάλο και πιάνει επιφάνεια και απο το δικό μου αλλά και απο το διπλανό. Παίζει να κατάλαβε ότι ακούγονται τα πάντα και πως ένιωθα τόσο καιρό. 
Είναι νωρίς ακόμη βέβαια μόνο δυο μέρες, να περάσει κανένας μήνας πρώτα και μετά θα φανεί αν είναι μόνιμη η ησυχία!

Στις 1 το βραδυ σκουπα.Λιγα πραγματα ειναι χειροτερα απο μια αγ@μητη, η ανοργασμικη γυναικα.

Μια κακογ@μημένη ίσως;

Καλά τα νέα λοιπόν! Να έχουμε ελπίδες ότι κάποια πράγματα λύνονται με νορμάλ συζητήσεις. Αν έκανες κόντρα με μουσική στο φουλ πιστεύω θα είχε άλλη εξέλιξη η ιστορία...θα μπαίνατε σε μια διαδικασία σπάσιμου νεύρων που θα κρατούσε καιρό και άκρη δεν θα έβγαζες.

• Like 1

Καλά αν σε βρίζει ο άλλος και τον βρίσεις κι εσύ ως αντίδραση σιγά μη χάνεις το δίκιο σου. Άνθρωπος είσαι θα αντιδράσεις ανάλογα. Το δίκιο σου δεν το χάνεις. Αλλά έτσι είναι, ο πρώτος που ξεστομίζει, αν ακούσει κι αυτός καντήλια back και ενώ φταίει, θα νευριάσει περισσότερο...και θα νομίζει οτι κάτι έκανε.

Το αποτέλεσμα μετράει, αν δώσει λύση ή όχι, αν σου λέει ή δε σου λέει καλημέρα, σιγά μη δεν κοιμηθείς το βράδυ...

Καλύτερη είναι η συζήτηση αλλά το "κύριος" δεν πιάνει πάντα ιδίως όταν δεν καταλαβαίνει ο άλλος ή καταλαβαίνει και από εγωισμό λέει "αυτό θα κάνω, εδώ είναι το χωριό μου, εγώ έχω προτεραιότητα".

Αφού έδωσε λύση πάντως, όλα καλά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...