Fotia Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε Οι Φιλιππινέζοι και Κινέζοι γενικά δεν είναι επικίνδυνοι είναι όμως φασαριόζοι και βρωμιάρηδες πολύ. Στη πολυκατοικία που μένει ο αδερφός μου μένουν κάτι Κινέζοι μαζεύονται 7-10 άτομα κάθε μέρα. Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις ,αλλά οι Κινέζοι έχουν βασικό κανόνα εκπαίδευσης την καθαριότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Fotia είπε Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις ,αλλά οι Κινέζοι έχουν βασικό κανόνα εκπαίδευσης την καθαριότητα. Μου θυμισες εκεινη την ιστορια του Λουκυ Λουκ, οπου σε μια πολη με αποκλειστικα κινεζους καπου στη Δυση, οι μισοι κατοικοι ειχαν εστιατορια, οι αλλοι μισοι πλυντηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frapes87 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις Sat May 19 2018 στις 2:13 ΜΜ, HALF EVIL είπε Σίγουρα αυτό είναι το σωστότερο σε πρώτη φάση. Σκέφτομαι όμως τα εξής δυο. Εχεις 2 αγόρια μικρά χωρίς υποχρεώσεις με σχολεία κλπ. Γιατί δεν τα βγάζεις έξω να παίξουν και να ξεδώσουν; Νοικιαζεις το σπίτι κάποιου και το μετατρέπεις σε Σταλινγκραντ μετά τους βομβαρδισμούς των Ναζί. Δεν σκέφτεσαι καθόλου την περιουσία του άλλου ; Στο δικό σου σπίτι θα επέτρεπες να κλωτσάνε τα πάντα έστω και όχι τις ώρες κοινής ησυχίας. Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δίπλα μου 4 παιδιά και πρόσφατα μετακόμισαν άλλα 4 από πάνω φασαρία αρκετή. Οι γονείς δεν πρόκειται αλλά σίγουρα να τους μιλήσεις . Άμα είσαι καιρό στην πολυκατοικία μίλα με τον νοικιαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 On 5/19/2018 at 13:39, AntiCambeR said: Εγώ παθαίνω το εξής όταν έχω κάνει κάποια ξενύχτια απο δουλειά: Θέλω σχετική ηρεμία,όχι νέκρα.Δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες της TV γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ και να χαλαρώσω.Ούτε μουσική λίγο δυνατά.Οταν ακούγεται κάποιος ήχος απότομα ξαφνιάζομαι.Δεν έχω υπομονή και κατεβάζω βρισίδια για να εκτονωθώ. Νομίζω πως είναι φυσιολογικό όταν με βάζει και δουλεύω πχ 5 η 7 συνεχόμενα βράδια.Οταν το ωράριο είναι πιο φυσιολογικό και περιλαμβάνει πρωινά η μεσημέρια είναι καλύτερα.Το ξενύχτι γ@@@ει τον οργανισμό.Καθιστική δουλειά στο 8ωρο,τρώω συνέχεια και αντί να πάρω βάρος χάνω!Γαμώ τον σκατομεταβολισμό μου που καίει σαν Ferrari. Από απλή περιέργεια και μόνο, όσοι θέλετε να κοιμηθείτε και σας ενοχλούν οι θόρυβοι γύρω γύρω, γιατί απλά δεν χρησιμοποιείτε ωτοασπίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ξέρω 'γω, μήπως επειδή αποτελεί ημίμετρο; Μήπως επειδή σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι το παιδί μου που θα θέλει να διαβάσει; Μήπως επειδή δε μιλάμε μόνο για τα βράδια; Μήπως επειδή και να φορέσεις ωτοασπίδες δεν επιτυγχάνεται πλήρης απομόνωση θορύβου; Μήπως επειδή ακόμα και όλοι οι γύρω να καταφέρουν να επιτύχουν πλήρη απομόνωση θορύβου, για ποιο λόγο ν' αφήνεις τα γίδια να οργιάζουν; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Μήπως επειδή και να φορέσεις ωτοασπίδες δεν επιτυγχάνεται πλήρης απομόνωση θορύβου; Πιστευω οτι στη Σελήνη θα μπορουσες να το πετύχεις αυτο! Χωρις πλάκα, πληρη απομονωση πουθενά δε μπορεις να πετυχεις, πόσο μάλλον σε διαμέρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ε ναι, προφανώς δε γίνεται υπό φυσιολογικές συνθήκες, απλά λέω ότι και να τις φορέσεις δε λύνεται 100% το πρόβλημα. Άμα έχεις γατόσκυλα να ουρλιάζουν στα 10 μέτρα, αν περνάει το μαλακιστήρι με τη Sebring μεσημεριάτικα, αν τα παιδιά των από κάτω χαλάνε τον κόσμο, τι να κόψουν οι ωτοασπίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 hour ago, phanispal said: Ξέρω 'γω, μήπως επειδή αποτελεί ημίμετρο; Μήπως επειδή σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι το παιδί μου που θα θέλει να διαβάσει; Μήπως επειδή δε μιλάμε μόνο για τα βράδια; Μήπως επειδή και να φορέσεις ωτοασπίδες δεν επιτυγχάνεται πλήρης απομόνωση θορύβου; Μήπως επειδή ακόμα και όλοι οι γύρω να καταφέρουν να επιτύχουν πλήρη απομόνωση θορύβου, για ποιο λόγο ν' αφήνεις τα γίδια να οργιάζουν; Κατ' αρχάς μίλησα για την πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που κάποιος θέλει να κοιμηθεί και τον ενοχλούν οι θόρυβοι, όχι για την περίπτωση παιδιού που θέλει να διαβάσει. Επίσης, δεν μίλησα ούτε εγώ μόνο για τα βράδια, ο φίλος που παρέθεσα το πρωί θέλει να κοιμάται και τον ενοχλεί ο θόρυβος. Μπορεί οι ωτασπίδες να αποτελούν ημίμετρο, σίγουρα όμως μπορούν να μπλοκάρουν ένα σημαντικό μέρος του θόρυβου, οι καλές μπορούν να μπλοκάρουν μέχρι και το 90% των ήχων. Ναι, σίγουρα δεν μιλάμε για πλήρη απομόνωση θορύβου (δεν επιτυγχάνεται πουθενά στον πλανήτη κάτι τέτοιο), αλλά σίγουρα είναι ένα πιο δυνητικό σχέδιο από το να μάθεις πολιτισμό στους βλάχους που γκαρίζουν, δεν βρίσκεις; Την τελευταία ερώτηση δεν την κατανόησα, το πρόβλημα είναι να μπει μυαλό στα γίδια που οργιάζουν ή να σταματήσει η όχλησή σου από τα γίδια που οργιάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILIAS GR Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Εφόσον έχουμε αποφασίσει να ζούμε σε μια μεγαλούπολη, αυτονόητο είναι να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ούτε τα παιδιά μπορούμε να τα φιμώσουμε ή να τα παλουκώσουμε σε μια καρέκλα για να μη παίζουν, ούτε τους μετανάστες να τους απαγορεύσουμε να προσεύχονται, ούτε να φτιάχνουν τα περίεργα φαγητά τους με τις βαριές μυρουδιές, έχω και γω ένα μ@λ@κ@ από κάτω που ήθελε να μαζέψει υπογραφές για να διώξει κάτι ασιάτες γιατί βρόμαγε όπως έλεγε η πολυκατοικία σκορδίλα. Λες και ήταν ο Διάολος και τον ενοχλούσε το σκόρδο! Αλλά πήρε τα @ρχ@@δι@ και ησύχασε… Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει ένα ήσυχο μέρος (δωμάτιο) να γαληνέψει κάποιος…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Καλές οι ωτοασπίδες,αλλά πρέπει κάποιος να έχει και την αίσθηση του τι γίνεται τριγύρω του. Κάποιο τηλέφωνο να χτυπήσει,ένα ξυπνητήρι που πρέπει να ακουστεί,παιδί που κοιμάται,κάποιον που θα μπουκάρει στο σπίτι... και πολλά άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, ILIAS GR είπε Εφόσον έχουμε αποφασίσει να ζούμε σε μια μεγαλούπολη, αυτονόητο είναι να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ούτε τα παιδιά μπορούμε να τα φιμώσουμε ή να τα παλουκώσουμε σε μια καρέκλα για να μη παίζουν, ούτε τους μετανάστες να τους απαγορεύσουμε να προσεύχονται, ούτε να φτιάχνουν τα περίεργα φαγητά τους με τις βαριές μυρουδιές, έχω και γω ένα μ@λ@κ@ από κάτω που ήθελε να μαζέψει υπογραφές για να διώξει κάτι ασιάτες γιατί βρόμαγε όπως έλεγε η πολυκατοικία σκορδίλα. Λες και ήταν ο Διάολος και τον ενοχλούσε το σκόρδο! Αλλά πήρε τα @ρχ@@δι@ και ησύχασε… Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια μεγαλούπολη πρέπει όλοι να τηρούμε κάποιος κανόνες και να σεβόμαστε τον διπλανό μας. Τα παιδάκια δεν μπορούμε να τα φιμώσουμε αλλά μπορούν τα γίδια οι γονείς τους να τα πηγαίνουν σε κάποια πλατεία να ξεδώσουν ή να τους βρουν μια ήσυχη δραστηριότητα για να περνάνε την ώρα μέσα στο σπίτι (επιτραπέζιο πχ). Ο από πάνω ή ο από κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει ποδοσφαιρικό ντέρμπι από το άλλο διαμέρισμα. Έχει και αυτός δικαίωμα στην ησυχία. Ο Ξένος μπορεί να προσευχηθεί και στο σπίτι του ήσυχα και ωραία. Δεν είναι ανάγκη να μετατρέπονται χώροι πολυκατοικίας σε παράνομους ναούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Από απλή περιέργεια και μόνο, όσοι θέλετε να κοιμηθείτε και σας ενοχλούν οι θόρυβοι γύρω γύρω, γιατί απλά δεν χρησιμοποιείτε ωτοασπίδες; Γιατι πρεπει να εχουμε στο νου μας τι γινεται στο σπιτι μας και στον εξω κοσμο. Φαντασου να μην ακους ενα τηλ,να ξυπνησεις και να βρεις 20 κλησεις απο κατι επειγον,απο δουλεια μεχρι νοσοκομειο. Συν οτι πρεπει να ακους τι γινεται ΜΕΣΑ στο σπιτι σου,απο τα παιδια σου και τα σκυλια σου μεχρι καποιον που μπορει να διαρρηξει το σπιτι. 1 ώρα πριν, dimpa16 είπε Καλές οι ωτοασπίδες,αλλά πρέπει κάποιος να έχει και την αίσθηση του τι γίνεται τριγύρω του. Αυτο. 35 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια μεγαλούπολη πρέπει όλοι να τηρούμε κάποιος κανόνες και να σεβόμαστε τον διπλανό μας. Universal ειναι ο κανονας,δεν εχει να κανει με τη μεγαλουπολη,τι εννοεις με το ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 hour ago, JohnTehGreek said: Επειδή ακριβώς ζούμε σε μια μεγαλούπολη πρέπει όλοι να τηρούμε κάποιος κανόνες και να σεβόμαστε τον διπλανό μας. Κατ' αρχάς επειδή ζούμε παρέα με ανθρώπους πρέπει να σεβόμαστε τον διπλανό μας, δεν έχει σχέση η μεγαλούπολη. Η ευγένεια και ο σεβασμός πρέπει να είναι χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους ανεξάρτητα της τοποθεσίας. Πέρα από αυτό, στα hardcore χωριά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Επειδή έχω σχέσεις τόσο με την ορεινή Αρκαδία, όσο και με τα Ζαγοροχώρια, εκεί να δεις που πάει περίπατο ο σεβασμός στον διπλανό. Τα κοκκόρια ξεκινάνε το κακκάρισμα τα χαράματα, άλλος θα βγάλει τα αμνοερίφια να βοσκήσουν στις 5μιση το πρωί και θα έχεις 50 κουδούνες δίπλα στο παράθυρό σου απλά γιατί μπορεί, άλλος θα χαιρετήσει την παλιοσειρά του στο καφενείο με όλη την ένταση της φωνής του κοκ. Ήταν ένας τύπος στο χωριό που τον είχε παρατήσει η γυναίκα του και είχε πάρει και το παιδί τους μαζί. Ο τύπος κάθε μέρα στις 12 τα μεσάνυχτα έβαζε Καρρά στο τέρμα και έριχνε πυροβολισμούς στον αέρα. Φίνα η φάση, επιστροφή στην ηρεμία του χωριού και τα ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς μίλησα για την πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που κάποιος θέλει να κοιμηθεί και τον ενοχλούν οι θόρυβοι, όχι για την περίπτωση παιδιού που θέλει να διαβάσει. Επίσης, δεν μίλησα ούτε εγώ μόνο για τα βράδια, ο φίλος που παρέθεσα το πρωί θέλει να κοιμάται και τον ενοχλεί ο θόρυβος. Μπορεί οι ωτασπίδες να αποτελούν ημίμετρο, σίγουρα όμως μπορούν να μπλοκάρουν ένα σημαντικό μέρος του θόρυβου, οι καλές μπορούν να μπλοκάρουν μέχρι και το 90% των ήχων. Ναι, σίγουρα δεν μιλάμε για πλήρη απομόνωση θορύβου (δεν επιτυγχάνεται πουθενά στον πλανήτη κάτι τέτοιο), αλλά σίγουρα είναι ένα πιο δυνητικό σχέδιο από το να μάθεις πολιτισμό στους βλάχους που γκαρίζουν, δεν βρίσκεις; Μετά από αυτό το φιλτράρισμα, ναι, οι ωτοασπίδες είναι σχεδόν επιτακτικές. 2 ώρες πριν, Malthador είπε Την τελευταία ερώτηση δεν την κατανόησα, το πρόβλημα είναι να μπει μυαλό στα γίδια που οργιάζουν ή να σταματήσει η όχλησή σου από τα γίδια που οργιάζουν; Ανάλογα τα ζόρια που τραβάω εγώ ή ο καθένας, μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ας πούμε ότι κινούμαι σε στενά (ας πούμε μεσημεριάτικα, αν και δεν έχει και πολλή σημασία όταν τα dB είναι πολλά) και μπροστά μου είναι ένα πιτσιρίκι με sebring στο παπί που ξεσηκώνει τον κόσμο. Το ότι τη δεδομένη στιγμή δε βρισκόμαστε στη γειτονιά μου, σημαίνει ότι είναι κάτι που δε με αφορά καθόλου; Ας κάνει όση φασαρία θέλει, αφού δεν είμαι σπίτι μου ξαπλωμένος να με ξυπνήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talibanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς επειδή ζούμε παρέα με ανθρώπους πρέπει να σεβόμαστε τον διπλανό μας, δεν έχει σχέση η μεγαλούπολη. Νομιζω οτι δεν ηθελε να πει αυτο ακριβως ,του απαντησα και εγω αλλα παραπανω αν διαβασεις ειναι αλλιως τα πραματα. Και δυστυχως δεν ειναι μονο το χωριο ετσι,εγω μενω ας πουμε στα προαστια της Καλαματας,σε εργατικες κατοικιες,με ανυπαρκτη μονωση και μεσοτοιχιες αντι για τοιχους. Τα πραματα εδω ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ,οι ανθρωποι ζουν εδω 30 χρονια και ειναι ολοι ζωα,δεν εχουν ωρες κοινης ησυχιας,αντε να εχουν 12-6 το βραδυ. Τις υπολοιπες ωρες φορτωνουν-ξεφορτωνουν,τρυπανε,καρφωνουν,κοβουν ξυλα,φωναζουν στα σκυλια τους και αλλα πολλα. Τα δε σκυλια ειναι σε καθε δευτερο σπιτι,κυριολεκτικα ζουν στις αυλες και δε βγαινουν ποτε βολτα,γαυγιζουν μερα νυχτα και το ωραιο ειναι οτι δε λεει κανεις τιποτα. Εδω πραγματικα δεν υπαρχει αλλη λυση απο τη μετακομιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις