Προς το περιεχόμενο

αφαιρεση windows media center

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου εχεις 7-64μπιτ, εχουν ενα προγραμματακι που λεγετε "εργαλειο αποκομματων". με αυτο θα παρεις την εικονα του crystaldiskmark.  αφου παρεις την εικονα, επειτα την ανεβαζεις εδω. 

αν θες περισσοτερες λεπτομερειες, πες μου.

https://www.youtube.com/watch?v=Ji5wBNzM47Y

Δημοσ.

εβγαλα το αρχειο σελιδοποισεις και εβαλα την δειαχειρησει χωρου απο το συστημα και εβαλα να κανει μετρησει στα 50μβ και εγραψε read 490 και 200 write εχω καπιο προβλημα? μπορω να κανω κατι αλλο να διαπιστωσο αν εχω θεμα με της ταχυτητες? η ειμαι μια χαρα?

και να κανω μια αλλη ερωτησει αν κανουμε ανασυγκρωτησει στους σσδ υπαρχει προβλημα γιατι εκανα μια αναλυση δισκου και μου βγαζει 6% ανασυγκροτησει..

Δημοσ.

το media center ειναι οπως ολα τα υπολοιπα προγραμματα που εγκαθιστας. μπορεις και να το απεγκαταστησεις εντελως, ωστε να μην σου πιανει χωρο, απο τον πινακα ελεγχου. αλλωστε..., media center δεν εχουν ολες οι versions  των Windows 7...!!!!  

http://www.sevenforums.com/tutorials/14422-compare-windows-7-editions.html

Mε ποιον τρόπο μπορείς να κάνεις πλήρη "απεγκατάσταση" (κι όχι "απενεργοποίηση") του Windows Media Center απ'τα Windows 7?

Ο τρόπος που δείχνεις πιο πάνω, αφορά τη πλήρη απενεργοποίηση του, αλλά συνεχίζει να υφίσταται μέσα στα windows, κι ας μην λειτουργεί. Βρίσκω παντού πληροφορίες για enable & disable, αλλά όχι remove!

Δημοσ.

1 δεν καταλαβαινω γιατι ασχολεισαι με την απεγκατασταση του Μedia Center, αφου ουτε τεραστιο χωρο πιανει, και απενεργοποιειται..!

2 ποιον δισκο Kingston ΑΚΡΙΒΩΣ εχεις?  

V300 - HyperX 3K- KC300.......???

Δημοσ.

1 δεν καταλαβαινω γιατι ασχολεισαι με την απεγκατασταση του Μedia Center, αφου ουτε τεραστιο χωρο πιανει, και απενεργοποιειται..!

Δεν ασχολούμαι εγώ με τον media center! Άλλος έκανε την ερώτηση και απάντησες πως γίνεται απεγκατάσταση και σε ρωτάω "πως"!

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι εγώ με τον media center! Άλλος έκανε την ερώτηση και απάντησες πως γίνεται απεγκατάσταση και σε ρωτάω "πως"!

ok. anyway, δεν ειναι σοβαρος λογος να ασχολουμαστε με το Media Center.  χανουμε το χρονο μας αδικα..! 

@ksideras,  ο συγκεκριμενος στα τεχνικα του χαρακτηριστικα, αποδιδει  READ  540MB/s  -  WRITE  450MB/s. 

στο τεστ που εκανες, στο Crystl DiskMark, μπορω να πω οτι, ενω το Read δεν απεχει τρομερα, διοτι εξαρταται και απο το εκαστοτε συστημα που ειναι τοποθετημενος ο δισκος,  το Write απεχει πολυ..!!

ενω στο ATTO, βλεπω οτι ειναι κοντα στις προδιαγραφες του...!!!! 

διαβασε εδω  http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/  και ακολουθησε τις οδηγιες, να δεις αν εχεις κανει ολα τα βηματα σωστης εγκαταστασης του SSD.  γιατι ο SSD θελει καποια "τρυκ" για να δουλεψει εντελως σωστα..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...