ksideras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα στην παρεα θα ηθελα να κανω μια ερωτησει αν αφαιρεσω το windows media center θα εχω καπιο προβλημα στην λειτουργια του λειτουργικου εχω αφαιρεση μεχρι στιγμης τα παιχνιδια για να τα ελαφρινω.. ευχαρηστω για τον χρονο σας
Ziant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Ποια windows έχεις ? Τι πρόβλημα έχεις με τα windows/pc ? Μπορείς να κλείσεις από διαχείριση εργασιών / υπηρεσίες (και από msconfig) ότι δεν θέλεις να δουλεύει από πίσω, δεν χρειάζεται να κάνεις να κάνεις απεγκατάσταση προγραμμάτων/υπηρεσιων των windows. 1
ksideras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 οχι δεν εχω καπιο προβλημα απλα να τα ελαφρυνω θελω να πηγαινουν πιο γρηγορα
Ziant Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Με media center και windows παιχνιδια δεν θα κάνεις τιποτα. Γκούκλαρε να βρεις ενα οδήγο, για να κλείσεις τις υπηρεσίες που δεν σου χρειάζονται. Αρκετές τρέχουν και δεν τις βλέπεις, αν ανοιξεις διαχείρηση εργασιών, όπου βλέπεις svchost.exe, είναι υπηρεσιες τών windows (οχι όλες, άλλες εμφανιζονται με ξεχωριστες ονομασίες), άλλες κλείνουν, άλλες είναι απαραίτητες για το σύστημα και δεν κλείνουν, σε κάθε svchost.exe, βρίσκονται 3-4 υπηρεσίες. Γενικά κλείνεις και οποιο αλλο προγραμμα έχεις εγκαταστησει και δεν χρειάζεται να τρέχει απο πίσω, είτε από ρυθμισεις του προγράματος, είτε από υπηρεσίες, είτε από msconfig (αν δεν κλείνει από αλλού).
ntg1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 "Αφαιρείται" το Windows Media Center? Τουλάχιστον στα Vista και στα 7 ξέρω πως δεν αφαιρείται (είναι όπως ο IE).Στα 8άρια δε ξέρω αν γίνεται, αφού εκεί δεν είναι προεγκατεστημένο.
cabdik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 1 συμφωνω με Ziant. αφαιρωντας προγραμματα - παιχνιδια, δεν ελαφραινεις τα Win, απλως ελαφραινεις το δισκο..!!!!! 2 το media center αφαιρειται.... http://www.wikihow.com/Disable-Windows-Media-Center 3 αν οντως θες να ελαφρυνεις τα WIN και να πηγαινουν πιο γρηγορα, μονο με κλεισιμο οσων διεργασιων εκτελουνται απο πισω, θα μπορεσεις να το κανεις...!! οπως ειπαν και πιο πανω...., msconfig..!! 1
ntg1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αυτό (το δεύτερο βήμα) δεν είναι αφαίρεση, είναι απενεργοποίηση.Πάντως ωραίος τρόπος, thanx 4 the info!
ksideras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 οκ δεν τρεχουν εφαρμογες 3 εφαρμογες τρεχουν εχω ssd επανω kingston hyper x εγω θελω της επιδοσεις να ανεβουν
cabdik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 οκ δεν τρεχουν εφαρμογες 3 εφαρμογες τρεχουν εχω ssd επανω kingston hyper x εγω θελω της επιδοσεις να ανεβουν κατ' αρχας πρεπει να αναφερεις τι συστημα ειναι (τα βασικα τουλαχιστον, cpu-ram-δισκο-win...). το media center ειναι οπως ολα τα υπολοιπα προγραμματα που εγκαθιστας. μπορεις και να το απεγκαταστησεις εντελως, ωστε να μην σου πιανει χωρο, απο τον πινακα ελεγχου. αλλωστε..., media center δεν εχουν ολες οι versions των Windows 7...!!!! http://www.sevenforums.com/tutorials/14422-compare-windows-7-editions.html
ksideras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το συστημα : AMD A10-5800K 3.8 GHz Quad Core Socket FM2 Asrock Socket FM2 FM2A75 Pro4 GLan Audio Raid Kingston Hyper X 4GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (KHX1866C9D3K2/4GX) (Kit 2 x 2048) +8GB Hitachi 500GB Deskstar 7K1000.C HDS721050CLA362 SATA II 7200rpm 16MB + ενας ssd kingston hyper x αυτο ειναι το συστημα μου
cabdik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 αρα εχεις ενα συγχρονο συστημα, το οποιο, με την βοηθεια του SSD, θα πρεπει να πηγαινει σφαιρα..!! εαν δεν πηγαινει η εχεις κολληματακια, τοτε 2 τινα -συνηθως- συμβαινουν..!!! 1 η εχεις γεματο δισκο, ή 2 δεν επαρκει η RAM...!!!! που στην περιπτωση σου το βλεπω δυσκολο με 12GB......!!! αν διαβαζω σωστα..!!!!
ksideras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 σωστα διαβαζεις 12 GB και ελεθεροσ χωρος 75GB απλα ψαχνω το κατι παραπανω σε επειδωσεις οσω γιναιτε βεβαια. εβαλα στο msconfig να ξεκιναει με τους 4 πυρινες και το εβαλα να μη αποθυκευει τπτ στον ssd στης ιδιοτητες συστηματος χωρις αρχεια δελιδοποισης εκαλα καλα η εκανα πατατα?
cabdik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 τρεξε ενα SSD Bench οπως το CrystalDiskMark, να δουμε τι ταχυτητες πιανεις..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα