kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Πριν λιγο ειχα μια ατυχη στιγμη.Καθως ψαχουλευα κατι μεσα στο κουτι και πηγαινα να βγαλω ενα φαν απο μεσα καταλαθος ακουμπησε η ακρη του ανεμιστηρα που εβγαζα, πανω στον Noctua NF-P12 της nh-d14.Ακουστηκε ενα κρακ κοιταω προς τα κατω και βλεπω ενα καφε πτερυγιο.Ξερω οτι αμα το κολλησω με logo θα χαθει το ζυγισμα που ειχε ο ανεμιστηρας.Αξιζει να τον κανω αντικατασταση με εναν νεο που θα μου βγει στα περιπου 25 ευρα απο το να τον κολλησω; Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 κολλησε τον.κριμα ειναι.απλα προσπαθησε να βαλεις το κομματι οσο καλυτεα γινετε στην θεση του. (εχω κολλημενο 14αρι ανεμιστηρα στο case μου απο μαλακια τετοια και υστερα απο προσεχτικο κολλημα,μια χαρα τον βλεπω να δουλευει.και φτανει στις 2200 στροφες ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα και μπορω να πω οτι δεν παρατηρω τριξιμο θορυβο η τιποτα τετοιο! Ευχαριστω φιλε γιατι οντως δεν αξιζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Γραψε μας και με τι το κολλησες για να βοηθησει αργοτερα καποιον με το ιδιο προβλημα. Επισης μετα απο λιγο καιρο επεστρεψε να μας πεις πως παει ο ανεμιστηρας και αν παρατηρεις καποιο θεμα στην λειτουργια του ή οχι Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πλακα πλάκα εκανες καλη δουλεια ουτε καν που φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Logo στιγμης κανει δουλεια, αυτη η μικρουλα, που αν κανεις το λαθος και πεσει στα χερια φευγει μαζι με το δερμα.. Απλα θελει σταθερο χερι... πολυυυ σταθερο χερι! Σε 200αρι σε ενα παλιο thermaltake κουτι που το χα δοκιμασει δεν εκανα δουλεια επειδη δεν εχω πολυ σταθερο χερι, και δεν καθοταν καλα η κολλα.. Ειναι πολυ tricky γιατι ειναι πολυ μικρο το "πατημα".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Λιγο offtopic αλλα προχθες δοκιμασα τη logo στιγμης gel και μου φανηκε εντελως μουφα..Η κλασσικη κυκλοφορει ακομα ή το γυρισαν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Η gel αργεί να στεγνώσει αλλά κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Η κλασσικη logo κυκλοφορει κανονικα απ οσο ξερω στα σουπερ μαρκετ!Εγω ειχα παρει 5 κομματια αλλης μαρκας (super glue) με 1 ευρω απο ενα πανηγυρι.Πολυ δυνατη αλλα η ατιμη πολυ υγρη σε σημειο που γυρνας το στομιο και σταζει απο μονη της..Απλα η λεπιδα με τον τροπο που εσπασε οταν την κολλησα ηρθε και φωλιασε στο σπασιμο ακριβως απο μονη της.Μεχρι τωρα καλα τα παει το φανακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αφου δεν εχει εξφεντονιστεί ακομα μεσα στο κουτι μια χαρα πρεπει να σαι... Απλα προσοχη οταν θα καθαριζεις το εσωτερικο, γιατι το "φτερο" που χεις κολλησει ειναι "αδυναμος κρικος" τωρα και δεν θελει πολλα πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 XAXA η αληθεια Αρη ειναι πως οταν ξαπλωσα χθες να κοιμηθω μου ηρθε στο μυαλο η ιδεεα του ΓΚΡΡΡΡ αμα φυγει κανα κομματι αλλα ολα καλα..Αμα βρω κανεναν μεταχειρισμενο τπτ θα τον αλλαξω αλλιως βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αμα δεν κουνηθει δυνατα απο κανα χερι, κανα πινελο εν ωρα καθαρισμου ή οτιδηποτε αλλο "τριτο" δεν νομιζω να εχεις ποτε θεμα (κραταμε μια πισινη βεβαια), ουτε να χρειαστει αλλαγμα.. Εδω εγω μπαρα σκουλαρικιου ειχα κολλησει με logo στιγμης και δεν εχει κουνησει απο τοτε.. Ολα καλα, μακρυα το αγχος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 είχα κάνει και εγώ την ίδια μαλακία. χάλασε και το ζύγι του ανεμηστίρα και έκανε θόρυβο. οπότε έσπασα άλλο ένα πτερύγιο, ακριβώς κάτω απο το σπασμένο για να ερθει να ισορροπίσει. και πραγματι έφτιαξε μετά. δεν έκανε θόρυβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Με αυτον τον τροπο ομως δεν αχρηστευεις το φαν ; Απο θεμα ροης και πιεσεως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα