Προς το περιεχόμενο

crypto modem problem

fratzeskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε πρόβλημα, έχω το Crypto Best II 56K PCI, και το λειτουργούσα με τους drivers τον XP, το έβλεπαν σαν Generic 56K, και δούλευε σχετικά καλά. Είπα λοιπόν να βάλω τους drivers τις crypto για XP για να λειτουργεί καλλίτερα!!!

Τι το ήθελα όμως... λίγο πριν τελειώσει η εγκατάσταση έκανε restart ο υπολογιστής, όταν ξανά άνοιξε υπήρχε το Crypto modem best II πλέον στο device manager, αλλά φυσικά δεν λειτουργούσε καθόλου. Οπότε λεω να το κάνω unistall και να βάλω πάλι τους drivers τον XP. Αλλά σε κάθε προσπάθεια να περάσω πάλι τους drivers ο υπολογιστής έκανε συνέχεια restart... γκρρρρρ....!!!

Όταν ξεκινάει το pc προσπαθούν μόνα τους τα XP να περάσουν τους drivers,αλλά πάλι restart, restart και μόνο restart...

Αν ξέρει κανείς τρόπο για να απαλλαγώ από τα σκουπίδια που μάλλόν άφησε η crypto με τους drivers τις ή έχει καμία άλλη ιδέα ας με βοηθήσει παρακαλώ, όλες οι λύσεις δεκτές εκτός του format!!!

thanks

Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο modem και παίζει μια χαρά με τους drivers της crypto

δοκίμασες να το βάλεις και σε άλλη pci ;

Δημοσ.

έχω τις 5 απο τις 6 PCI γεμάτες και δεν μπορεί να μπεί πουθενά αλλού, μάλλον θα πρεπει να το κάνω τράμπα με άλλη PCI κάρτα.

Και εμένα κάποτε δούλευε με τους drivers της crypto, αλλά είχα κάνει ενα format και μετά δεν ξανα δούλεψε :-(

Δημοσ.
έχω τις 5 απο τις 6 PCI γεμάτες και δεν μπορεί να μπεί πουθενά αλλού, μάλλον θα πρεπει να το κάνω τράμπα με άλλη PCI κάρτα.

Αυτό κάνε ειδικά εαν έχεις Sound Blaster Live! 5.1 ;) ;)

Δημοσ.

Η άλλη περίπτωση είναι να σβήσεις το Inf αρχείο της Crypto και να σβήσεις από την registry και πιθανόν το Control Panel ότι αφορά το crypto. Έτσι θα δουλέψει με το GenericSoft56K ξανά όπως δούλευε πριν, ή αλλιώς κάνε ένα System Restore.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε λύση φίλε για το modem σου;

Πες μου γιατί το ίδιο προβλημα έχει και ένας φίλος μου και ακόμη λύση δεν βρίκαμε...

Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...