trilali Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, το iPhone 3Gs (!!), το οποίο μέχρι πριν λίγο καιρό κρατιόταν ακόμα μια χαρά, άρχισε να έχει σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία του, και άρα πάμε επιτέλους για καινούργιο. Θέλω πάνω κάτω τα κλασσικά από ένα smartphone + μια καλή camera γιατί τόσο καιρό μου έλειψε. Σκέφτομαι να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη, αν και με τρομάζει λίγο το πόσο θα με βολεύει τελικά, και σίγουρα θέλω ή iOS ή Android. Δεν έχω πρόβλημα με το budget, αλλά θέλω να πάρω κάτι που θα κρατήσει. Είμαι μεταξύ iPhone 5s, HTC One και Nexus 5, αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς: 1) για το iPhone 5s, δεν ψήνομαι καθόλου να δώσω 600+ και να πάρω ένα κινητό που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με αυτό που έχω 4 χρόνια τώρα. Επίσης, σκέφτομαι ότι σύντομα θα βγεί το 6, το οποίο όντως μπορεί να είναι κάτι καινούργιο. 2)Το HTC One ωραίο, αλλά κοντέυει χρόνο στην αγορά και σε κάνα δίμηνο θα βγεί το επόμενο. 3) Το Nexus φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά δεν με τρελαίνει. Κάτι με χαλάει στο design κυρίως. To iPhone έχει και το "+" ότι θα κρατήσω πολλές εφαρμογές που έχω αγοράσει (κυρίως GPS), αν και έχω και ένα iPad, οπότε δεν πάνε και τελείως χαμένες. Και βέβαια έχει το τεράστιο "-" του iTunes, που ακόμα δεν έχω καταφέρει να περάσω τα mp3 μου όπως θέλω, απλά κάθε φορά τα παρατάω. Επίσης, μου φαίνεται ότι η οθόνη του iPhone 5s είναι αισθητά μικρότερη στην πράξη από αυτή των άλλων 2. Ισχύει: Επίσης, θα δώ σημαντικές διαφορές αν πάω σε Android, που δεν το χω δουλέψει ποτέ μου; Τι λέτε αξίζει κάποιο από αυτά (ή κάποιο άλλο), ή να κάνω λίγη ακόμα υπομονή να βγεί ή το iPhone 6 ή το επόμενο HTC; Ακούω ιδέες! 1
Foxoulhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Lg G2? Samsung Galaxy S4? δν τα εχεις σκεφτει? με το samsung εχεις πολλα app και features του κινητο,με αποτελεσμα να εχεις χαμηλη αντοχη στην μπαταρια.. επισης εχεις μια αριστη καμερα ενα εξαιρατικο smartphone!! Αντιθετα με το Lg εχεις εξαιρατικη αυτονομια στην μπαταρια με εξισου καλα apps και κατα την γνωμη μου και βλεπωντας απο το δικο μου ματι το lg g2 εχει καλυτερη καμερα απο το samsung galaxy s4..και κυριως εχει πολυ καλυτερα hardare specs.. Δεν συνειστω να πας σε iphone νμζω δν αξιζει μπροστα στα 2 παραπανω που ανεφερα
tombraider Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 περιμενε λιγακι http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/mwc-2014-what-to-expect-1204074 εκτος αν βιάζεσαι opote g2, note 3μην κοιτας το s4 γιατι η samy 1 μηνα μετα την εκθεση MWC (το πολύ) θα κυκλοφορησει το s5..η εκθεση ειναι τον φλεβαρη πες μεχρι απρίλη (σου βαζω 2 μηνες) συνηθως ετσι κανει 1
trilali Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πήγα και έριξα μια ματιά σε ένα μαγαζί και διάβασα και λίγο online. Το g2 δεν μου άρεσε καθόλου σαν συσκευή. Μπορεί να διαβάζω τα καλύτερα, αλλά δεν θα το έπαιρνα. Το note3, είναι αρκετά μεγάλο και δεν μου άρεσε καθόλου το δέρμα που έχει από πίσω. Το note2 μου άρεσε πιο πολύ, αλλά είναι και πιο μεγάλο από το ιδανικό και η τιμή του μου φαίνεται υψηλή για παλιό μοντέλο. Οπότε είμαστε και πάλι μεταξύ iPhone5s, HTC One, Nexus 5 και S4. Το HTC One υστερεί σημαντικά έναντι των υπολοίπων λέτε; Επίσης, δεδομένου ότι όπου να ναι βγαίνει άλλο η τιμή του έχει προσαρμοστεί ή ήταν πάντα τόσο;
toumpouss Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα αφου δεν εχεις θεμα budget θα σου προτεινα αυτο να μας πεις και πως ειναι http://www.gsmarena.com/vertu_constellation_2013-5868.php
trilali Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω είτε το note 2 προσωρινά μεταχειρισμένο μέχρι να βγεί κάτι καλό κάπου στα 250-300, ή το note 3 καινούργιο 555 ευρώ. To note 3 είναι προφανώς πιο μόνιμη αγορά, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου λόγω του πλαστικού-δέρματος από πίσω. Το note 2 έχει το καλό ότι θα είναι πιο φτηνό, μπορώ να το ξαναπουλήσω μετά χωρίς να χάσω πολλά λεφτά, και θα δω αν με βολεύει τόσο μεγάλο μέγεθος. Αν δεν με βολέυει, μικρότερο το κακό, το πουλάω και παίρνω κάτι άλλο. Τί λέτε; Το note 2 θα είναι εμφανές στην χρήση ότι είναι πιο παλιό;; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα