Hamurabi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω την dell u23hm ultrasharp αλλα ελεγα να παω στην 27αρα ultrasharp στα 500ευρω. Την θελω κυριως για δουλεια γραφειου κ προβολη bluray movies. Μηπως να περιμενω μηπως βγουν συντομα 4κ οθονες σε νορμαλ τιμη ή θαργησουν λετε?
Rizas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αργήσουν δεν αργήσουν μην περιμένεις γιατί θα κοστίζουν πολύ...έχει καιρό μπρόστα του το 4Κ για να γίνει mainstream!
Hamurabi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Η καλυτερη 27αρα για ταινιες ποια ει αι παιδια?
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Η καλυτερη 27αρα για ταινιες ποια ει αι παιδια? Για ποιο λογο να δωσεις τοσα πολλα χρηματα μονο και μονο για να βλεπεις ταινιες?? η Dell που εχεις τωρα ειναι παρα πολυ καλη για τον σκοπο που θες,και αν σε νοιαζουν κυριως οι ιντσες τοτε καλυτερα να κοιταξεις για τηλεοραση με τα χρηματα αυτα,καλυτερα θα ευχαριστηθεις τις ταινιες απο οτι αν φυγεις απο την μια Dell των 23, δωσεις 550ευρω για να ανεβεις 4 ιντσες.
ninos30 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε πρώτη φάση θα σου πω κι εγώ να μην αλλάξεις. Απαντώντας όμως στο ερώτημά σου, θα σου πω πως για αναπαραγωγή video, τα καλύτερα panels είναι τα VA (MVA/PVA) αφού το μαύρο τους είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD και συγκρίνεται με αυτά των Plasma. Προσφάτως είχε βγει και αυτή στα 185 (τώρα 210) οπότε με μικρό σχετικά κόστος θα μπορούσες να την πάρεις (και να κρατούσες και την 23αρα;...). Η εν λόγω έχει MVA. ΠΡΟΣΟΧΗ είπες για δουλειά γραφείου. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνεις, αλλά αυτή που σου έβαλα, λόγω ότι εξακολουθεί να έχει 1080P ανάλυση (και όχι 1440 όπως τα καλά monitors) μπορεί να είναι κουραστική στο word processing.
Hamurabi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 nino30, η 27αρα benq που προτεινεις εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας απτην ultrasharp u2312hm Που ηδη εχω;
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 @Hamurabi Μη κοιτάς 1080p 27αρα εφόσον λες οτι θες και δουλειά γραφείου,αυτά δεν πάνε μαζί κατά τη γνώμη μου.
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Η Dell U2713HΜ που πες αρχικά είναι μια καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα