killer76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Έχω το παρακάτω λαπτοπ HP G62 Family 103C_5335KV Memory 5883 MB Total, 3623 MB Free AMD Athlon™ II P340 Dual-Core Processor Cpu Socket Socket S1 (638) Max CPU Speed 2200MHz Property Value DESKTOP (Hewlett-Packard HP G62 Notebook PC) AMD High Definition Audio Device Realtek High Definition Audio Video Adapter AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 Device Name ATI Mobility Radeon HD 5470 (έχει διπλη κάρτα γραφικών) Με original windows 7 με ολες τις ενημερώσεις, ενημερωμενα driver κλπ. Χωρις να φορτώνει σαβουρα στο boot, με κρεμαει αρκετες φορες το traktor που παίζω μουσική. (version 2.6.3 original. αγορασμενο και κατεβασμενο απο το site τους). Δηλαδή εκεί που δουλεύει, μου πετάει σφάλμα και κόβεται ο ήχος. Καποιες φορες κολλάει και στο ιντερνετ αλλα πολυ σπάνια. Σε συζητηση με ένα φίλο μου είπε οτι ο επεξεργαστης και το λαπτοπ είναι για πέταμα για αυτο και κολλαει. "πετα το στα σκουπιδια" ή αλλιώς παιξε με virual dj (που δεν εχω ποτέ πρόβλημα). Εντάξει ξέρω οτι δεν είναι και κανα i7 αλλά είναι τοσο χάλια? Τι να κάνω?
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 το λαπτοπ σου ειναι οντως αργό αλλα δε πιστευω οτι ειναι θέμα hardware το προβλημα που περιγραφεις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα