Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα Παιδιά,Θα χρειαστώ σε λίγο καιρό ένα Laptop και δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο σε αυτήν την τιμή που αναγράφει και ο τίτλος. Γι' αυτό αποφάσισα να ζητήσω και επισήμως την βοήθειά σας!Φόρμα:Ποσό που διαθέτω: Μέχρι 600€!Χρήση Laptop: Multimedia (Social Media, Youtube, HD Films etc.) και Gaming χρήση. Συγκεκριμένα θέλω να τρέχουν τα ακόλουθα παιχνίδια με καλά σχετικά γραφικά (Med-High) και με ανάλογα FPS (35+): Assassin's Creed II/Brotherhood/Revelations/Black Flag, GTA IV, Hitman Absolution, Tomb Raider, LOTRO, CODWAW και γενικότερα όλα τα σύγχρονα παιχνίδια με καλά settings!Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω: Microsoft Office 2013, Nero Burning ROM 2014, Optimization Tools (CCleaner, Auslogics Registry Cleaner, Auslogics Registry Defrag, Auslogics DiskDefrag), Fraps και GIMP!Τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι: Αθήνα, Αττική!Αν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα και πιο: Windows 7 ή Windows 8.1Extras: Δεν επιθυμώ Laptop με AMD CPU, ή Intel HD Graphics. Για AMD Graphics παίζεται! Και φυσικά όχι μάρκα μ'έκαψες. (Turbo-X, Sony Vaio) Επίσης να μην έχει μεγάλη ανάλυση η οθόνη, 1366x768 μου φτάνουν!Others: Επειδή δεν έχω αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσω τα Windows 7 Ultimate_SP1 x64 που έχω στην κατοχή μου ή θα αγοράσω τα Windows 8.1 για μόλις $45.99, θα προτιμούσα τα Brands που θα υποστηρίζουν τα Windows 7. Μερικά όπως για παράδειγμα τα καινούργια της HP δεν έχουν drivers για 7!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
ramarg Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (Η SONY βαζει drivers για ολα τα λειτουργικά στο σιτε της)Για τη χρηση που θες εισαι μια χαρα,ειδικά για gaming γιατι ολα εχουν ΔΥΟ καρτες γραφικων δυνατες..αψογα..σχεση ποιοτητας-τιμης-χαρακτηριστικωνσου εχω μοντελα κατω και λιγο πανω απο 600...______________________________________________________________________2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ,4αρα RAM,ΣΚΛΗΡΟΣ 500 GB.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ SONY VAIO 15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες)http://www.skroutz.gr/s/3501667/Sony-Vaio-SV-F1521B1E-987-4GB-500GB.html Notebook, Οθόνη: 15.5" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Pentium Dual Core 9871.5 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M / HD Graphics 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD, Windows 8 499 EYΡΩ______________________________________________________________________________________________________2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ, INTEL i3, 4αρα RAM , ΣΚΛΗΡΟΣ 500.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ VAIO 15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες)http://www.skroutz.gr/s/3957069/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521G6E-i3-3217U-4GB-500GB.html?keyphrase=Sony+Vaio+SVF1521G6EWNotebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i3 3217U 1.8 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD Graphics 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος:500 GB HDD, Windows 8550 ΕΥΡΩ______________________________________________________________________________________________________2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (ΙΝΤΕΛ HD 4000, NVIDIA GEFORCE GT740 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ) , Intel core i5 -turbo boost 2,7ghz,8GB RAM (εισαι εξασφαλισμενος για χρονια και ξεμπερδευεις με το θεμα αναβαθμισεων) , 1TerraByte ΣΚΛΗΡΟ,15,6''oθοναρα.οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv, ιντερνετ, απλά games που το θες)http://www.skroutz.gr/s/3950013/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521P6E-i5-3337U-8GB-1TB.htmlNotebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i5 3337U Μνήμη: 8 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος:1 TB HDD, Windows 8100 ευρω παραπανω απο το budget παιρνεις σιγουρο κομματι με τα χαρακτηριστικα που θες και με το παραπανω,είσαι εξασφαλισμένος,και sony.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ,ΜΑΡΚΑΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ 600 ΔΙΝΕΙΣ 730... ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.._______________________________________________________________
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 (Η SONY βαζει drivers για ολα τα λειτουργικά στο σιτε της)Για τη χρηση που θες εισαι μια χαρα,ειδικά για gaming γιατι ολα εχουν ΔΥΟ καρτες γραφικων δυνατες..αψογα..σχεση ποιοτητας-τιμης-χαρακτηριστικων σου εχω μοντελα κατω και λιγο πανω απο 600... ______________________________________________________________________ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ,4αρα RAM,ΣΚΛΗΡΟΣ 500 GB.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ SONY VAIO 15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες) http://www.skroutz.gr/s/3501667/Sony-Vaio-SV-F1521B1E-987-4GB-500GB.html Notebook, Οθόνη: 15.5" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Pentium Dual Core 9871.5 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M / HD Graphics 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος: 500 GB HDD, Windows 8 499 EYΡΩ ______________________________________________________________________________________________________ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΟ, INTEL i3, 4αρα RAM , ΣΚΛΗΡΟΣ 500.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ VAIO 15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv , ιντερνετ, απλά games που το θες) http://www.skroutz.gr/s/3957069/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521G6E-i3-3217U-4GB-500GB.html?keyphrase=Sony+Vaio+SVF1521G6EW Notebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i3 3217U 1.8 GHz, Μνήμη: 4 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD Graphics 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος:500 GB HDD, Windows 8 550 ΕΥΡΩ ______________________________________________________________________________________________________ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (ΙΝΤΕΛ HD 4000, NVIDIA GEFORCE GT740 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ) , Intel core i5 -turbo boost 2,7ghz, 8GB RAM (εισαι εξασφαλισμενος για χρονια και ξεμπερδευεις με το θεμα αναβαθμισεων) , 1TerraByte ΣΚΛΗΡΟ,15,6''oθοναρα. οτι πρέπει για ( Office, σχεδιο αλλά οχι 3d, downloading, ταινίες μεσω tv, ιντερνετ, απλά games που το θες) http://www.skroutz.gr/s/3950013/Sony-Vaio-Fit-E-SV-F1521P6E-i5-3337U-8GB-1TB.html Notebook, Οθόνη: 15.6" LED LCD, Ανάλυση:1366x768, CPU: Intel Core i5 3337U Μνήμη: 8 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 740M/Intel HD 4000, DVD, Σκληρός Δίσκος:1 TB HDD, Windows 8 100 ευρω παραπανω απο το budget παιρνεις σιγουρο κομματι με τα χαρακτηριστικα που θες και με το παραπανω,είσαι εξασφαλισμένος,και sony.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ,ΜΑΡΚΑΣ,ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 600 ΔΙΝΕΙΣ 730... ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.. _______________________________________________________________ Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα είδα την απάντησή σου. Δηλαδή εσύ μου προτείνεις να πάω σε Sony Vaio; Τα έχεις δοκιμάσει; Δηλαδή έχεις προσωπική εμπειρία στο θέμα και μου το προτείνεις; Ομολογώ να πω πως ενδιαφέρον οι προτάσεις που μου έκανες. Ειδικά η κάρτα γραφικών είναι εξαιρετική κατά την γνώμη μου! Επίσης εγώ ανησυχώ για τους επεξεργαστές ULV (Ultra Low Voltage), θα δουλεύουν όλα κανονικά; Θα τα "σηκώνει" τα παιχνίδια που ανέφερα ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
elenps Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Sorry αλλά ειδικά το πρώτο έχει ίσως τον πιο αδύναμο επεξεργαστή που υπάρχει στην αγορά πως θα παίξει παιχνίδια?
ramarg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Sorry αλλά ειδικά το πρώτο έχει ίσως τον πιο αδύναμο επεξεργαστή που υπάρχει στην αγορά πως θα παίξει παιχνίδια? Στα έβαλα σε διαβάθμιση τιμών απλά ! up to 600.. !! ό,τι σηκωνει η τσεπη σου ! ναι εχω δοκιμασει vaio,με το πιο προσφατο αγορασμενο που εχω (σειράς late 2011),αλλα εχω πολυ καλες εμπειριες..απο τις εταιριες που δεν με εχει απογοητευσει... η nvidia 740m ειναι θηριο...αναλογως βεβαια για τι χρηση gaming την θες..τα παιχνιδια να ξερεις ως επι το πλειστον αντιμετωπιζουν προβλημα συμβατοτητας με τη καρτα γραφικων παρα με τον επεξεργαστη..τα γραφικα ειναι η καρδια του gaming...στον επεξεργαστη δεν θα εχεις θεμα πιστευω.κοιταξε και τις απαιτησεις του παιχνιδιου που εχεις κατα νου για να εισαι σιγουρος... το 3ο ειναι η καλυτερη επιλογη απ'αυτα που σου στειλα σε specs..καλό θα ήταν να το δεις και απο κοντά βέβαια να έχεις πλήρη άποψη..εγώ το είδα πρόσφατα και είναι αρκετά όμορφο και ωραίο λευκό χρώμα...απλά τσέκαρε κατά πόσο σε ικανοποιεί η οθόνη... στο budget που διαθετεις δεν θα βρεις κατι πολυ καλυτερο σε αλλες μαρκες για τη χρηση ακριβως το θες,και για τι gaming ακριβως..ανελυσε το Sorry αλλά ειδικά το πρώτο έχει ίσως τον πιο αδύναμο επεξεργαστή που υπάρχει στην αγορά πως θα παίξει παιχνίδια? μπηκαν καθαρα σε διαβαθμιση τιμης συμφωνα με αυτο που ζητησε..up to 600...οτι σηκωνει η τσεπη του φιλου φυσικά..αν και η προταση μου ουσιαστικα ειναι το 3ο.
mypagio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Αν θέλεις να δεις αποδόσεις στις κάρτες γραφικών για το αν κάποια σου κάνει σου προτείνω να δεις εδώ:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html Διάλεξε το παιχνίδι που θέλεις και δες την κάρτα που σε ενδιαφέρει.Προσωπικά τα Vaio τα έχω αποκλείσει.Θα σου πρότεινα κάτι σε Lenovo, Toshiba ή Dell. Μπορείς να βρεις αρκετά καλά μοντέλα από τις 2 αυτές εταιρείες.
mdimitr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δες μία αυτό: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=14010897mi1eb95p5vytmxfzuf στα 500€ απο newsletter e-shop: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140108.html
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 740M είναι απλά μια μετονομασία της GT 640M και επειδή έχω δουλέψει με αυτήν, ξέρω πως είναι πάρα πολύ καλή για GAMING.Προσωπικά για να είμαι και ειλικρινής δεν νομίζω να μπορώ να διαθέσω παραπάνω από 600€ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.Δεν ξέρω γιατί αλλά η Sony είναι η μόνη που παρέχει τόσο καλά γραφικά σε μια τόσο χαμηλή τιμή. Όλες οι άλλες που έχω κοιτάξει θα έχουν είτε Intel HD Graphics, είτε low-end AMD Graphics.Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τα Levono και έτσι δεν μπορώ να ξέρω. Όσο αναφορά τα Toshiba, ένα πρόσφατο μοντέλο που είχε αγοράσει ένας φίλος μου όλη την ώρα κολλούσε και συνολικά το έχει πάει στο service πάνω από 5 φορές.Τώρα για Dell έχω βρει ένα αντίστοιχο με λίγο πιο αδύναμα γραφικά, αυτό εδώ: http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=16850Άρα ανάμεσα στο Dell και στο Sony Vaio ποιο μου προτείνεται συγκεκριμένα;Ευχαριστώ!
liakjim Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ανάμεσά τους τον vaio. ΑΛΛΑ αν μπορείς δες τον από κοντά.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Ανάμεσά τους τον vaio. ΑΛΛΑ αν μπορείς δες τον από κοντά. Εντάξει τότε! Θα φροντίσω να κάνω μια επίσκεψη στο κατάστημα! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
panoskatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/3852713/Dell-Inspiron-15-3537-i7-4500U-8GB-1TB-Linux.html
elenps Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Το dell πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά από ποιότητα κατασκευής υστερεί αρκετά (μιλάω για την σειρά 3521 , 3537)
star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 ακουσα πως τα vaio f series που αναφερθηκαν παραπανω εχουν προβλημα με το wifi χανεται διαρκως η συνδεση και πολλοι τα επιστρεφουν.ισχυει κατι τετιο γιατι τι αλιως να κανεις το τελειο ντισαιν και τα γραφικα αν δεν μπορεις να δεις ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα