Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Darth Revan ίσως τον συμφέρει να περιμένει για κάποιον kaveri (από τους φθηνότερους).
Darth Revan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Darth Revan ίσως τον συμφέρει να περιμένει για κάποιον kaveri (από τους φθηνότερους). Δυστυχώς το παιδί βιάζεται καθώς έχει μείνει χωρίς pc αρκετό καιρό και θα το παραγγείλει αυτή την εβδομάδα..Επίσης το ποσό είναι στα 450 τελικα...δεν βγαίνει παραπάνω...
johninio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 να ρωτησω και εγω κατι επειδη θελω να παρω τον 750 k athlon υπαρχει περιπτωση με τους kaveri τωρα να βγει κατι αντιστοιχο η να πεσει η τιμη του;;
vins Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7850-1GB-DP-OC-11200-06-20G.htm Βάλτε αυτήν την κάρτα και όχι την 7790! Αξίζει και με το παραπάνω! να ρωτησω και εγω κατι επειδη θελω να παρω τον 750 k athlon υπαρχει περιπτωση με τους kaveri τωρα να βγει κατι αντιστοιχο η να πεσει η τιμη του;; Έχει βγει ο 760κ ήδη με απλά 400Mhz παραπάνω συχνότητα. Αλλά για μένα προσωπικά δεν αξίζει! Πάρε 750κ και την καρτούλα που έβαλα παραπάνω και θα είσαι full για budget gaming!
Millennium Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 να ρωτησω και εγω κατι επειδη θελω να παρω τον 750 k athlon υπαρχει περιπτωση με τους kaveri τωρα να βγει κατι αντιστοιχο η να πεσει η τιμη του;; Ίσως βγει κάτι αντίστοιχο αλλά αργότερα.
Darth Revan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα καθώς τα πήρα τα κομμάτια και το συναρμολογω το pc.Εχω όμως ένα θεματάκι.Η μητρικη ειναι ATX και συγκεκριμένα η GIGABYTE F2A88X-D3H και το κουτί το corsair 200R.Το θέμα μου είναι με τα standoffs καθώς για ATX έχει 9 και η μητρική έχει 7 τρύπες.Δεν έχει πάνω δεξιά τρύπα και τέρμα κάτω δεξιά.Τα standoffs αυτά δεν βγαίνουνε κάποια άλλα που έιχε στην μέση βγήκαν που είναι για matx.Τι να κάνω?Να βάλω έτσι την μητρική?Να βάλω μονωτική ταινία στα standoffs που περισευουν?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Doc1355 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να βαλεις οσες βιδες ζηταει η μητρικη σου..την μονωτικη γιατι να την βαλεις; From Insomnia App
Darth Revan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να βαλεις οσες βιδες ζηταει η μητρικη σου..την μονωτικη γιατι να την βαλεις; From Insomnia App Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα.Δεν ακουμπούσε καν η μητρική σε αυτά τα 2 standoffs.Tην μονωτική θα την έβαζα σε περίπτωση που θα ακουμπούσε η μητρική.Τελος πάντων όλα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα