stelios123a Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σημερα πηγα να κανω φορματ στον υπολογιστη ενος φιλου αλλα κατα την διαρκεια του φορματ ο υπολογιστης εκανε επανακινιση και μετα μου εβγαζε μπλε οθονη,μετα εβαλα τον σκληρο στον υπολογιστη μου και τον εκανα απο εκει φορματ και ανοιξε κανονικα επιτα τον εβαλα παλι στον υπολογιστη του φιλου μου και παλι μπλε οθονη και το κουφο ειναι οτι τωρα στο bios δεν διαβαζει το dvd drive και ανοιγει μονο με εξαγωγη. Και δοκιμασα να το κανω και με στικακι αλλα μου εβγαλε ntldr is missing! Εαν εχετε καποια λυση παρακαλω πειτε την! Ευχαριστω
chralexo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν μας είπες τι windows πήγες να περάσεις και που, οι μπλε οθόνες μάλλον είναι λόγο ahci mode. Δες στο bios τι ρύθμιση είναι είναι το sata mode. Προσπάθησε να κάνεις format έχοντας το sata mode στο ide
stelios123a Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 windows 7 θα περνουσα και ο σκληρος ειναι ενας western digital 500gb και ειναι με σατα καλοδιο
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Βαλε τον δίσκο σε ide mode στο bios οπως ειπε ο φίλος απο πανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα