Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Και εκεί την πατάτε όλοι γιατί οι εταιρείες έχουν και σκαμπανευάμσατα. Και εγώ μέχρι τώρα κάρτες NVIDIA είχα (κυρίως από τύχη) αλλά και επειδή κακά τα ψέματα όλα τα ωραία παιχνίδια μέχρι την προηγούμενη φουρνιά ήταν NVIDIA optimized, η τωρινή είναι πιο ισοροπημένη ανάμεσα σις δύο γιατί η AMD έκλεισε σμφωνίες και για τις κονσόλες και σε πολλά παιχνίδια pc. Σε επεξεργαστή εντάξει επιλέγω intel είναι καλύτεροι και στην κατανάλωση και από θερμοκρασίες. Οι επιδόσεις τώρα ποικίλουν αλλού περνάει η AMD αλλού η INTEL. Σε φθηνό σύστημα όμως θα έβαζα APU γιατί έχει πολύ καλύτερες ενσωματωμένες κάρτες από την intel και αρκετά καλή απόδοση σαν επεξεργαστές. Η Αsus τελευταία όλο νερά μου κάνει...
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παραγγειλα απο vision studio το xfx pro series 850w xxx edition ... έρχεται Δευτέρα στα 117 με αντικαταβολή . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας Το παλιο Silverstone θα λυθεί και θα πανε οι nippon πυκνωτές σε ενα ενισχυτή να γίνει τουμπανος Η πεζει να προσπαθήσω να αλλαξω τους καμενους και αν δουλεύει να παει σε κανα φιλαρακι που ψήνεται να το ρισκάρει... Επόμενη αναβάθμιση για εμενα gpu ( αλλη μια 580 μόλις βρω αλλη μια twin frozr εκτος αν δωσω την 580 και παω σε 760sli η σε 800 series μολις βγουν) Ο 920 στα 4 αντέχει ακόμα αρα τρεναρω μεχρι να πανε φθηνα τα 6πυρινα ... SLI με GTX 760 φαίνεται να είναι φανταστικό. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_sli_review,18.html Πιο δυνατό από Titan και πιο δυνατό από GTX 780 με κόστος αρκετά χαμηλότερο. παιδιά, αυτά τα δύο αξίζουν? Site: 1 Site: 2 ειδικά το fractral μου φέρνετε καλή φάση Απ' ότι βλέπω από τα τεχνικά χαρακτηρίστικα που δίνει το μαγαζί, το ένα έχει δύο λιγότερα καλώδια για κάρτα γραφικών.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλα εχω καιρο να ψαχτω γιατι δοξα το θεο ο 920 , η p6t και η 580 με εχουν καλυψει πλήρως καιρο τωρα .. SLI με GTX 760 φαίνεται να είναι φανταστικό. http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_760_sli_review,18.html Πιο δυνατό από Titan και πιο δυνατό από GTX 780 με κόστος αρκετά χαμηλότερο. Sli στην σειρα x60 ηταν παντα καλη φαση ισως εκτός απο τις 460 παντως 260sli/560ti sli/660sli/760sli ειναι και ηταν πολυ καλες επιλογές 1
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και είναι μια χαρά. Το έχω δουλέψει το CPU αυτό. Το μόνο κακό το οποίο φαίνεται να έχεις λύσει, είναι οι θερμοκρασίες λόγος της πολύ κακιάς ψύκτρας.Ακόμα καλύτερη θα ήταν αν έβγαινε GTX 750... Ακόμα χαμηλότερο κόστος.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Λιγο θορυβώδης λυση για τον 920 ... megahalems με 2 high rpm coolermaster fans αλλα ειναι εδω και 2 χρονια στα 4ghz 24/7 με idle 30 και full load 70 ...
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θα μπορούσες να τρέξεις ένα Cinebench έτσι όπως είσαι σε Single και Multi Threaded; Σε στοκ o 920 είναι πιο αργός και στις δύο περιπτώσεις σε σχέση με τον δικό μου. Θα ήθελα να δω πως τα πάει στα 4Ghz. Στείλε μου το σε pm για να μην είμαστε offtopic.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να περιμένεις να έρθει το τροφοδοτικό την δευτερα ... δεν έχω καν pc αυτη τη στιγμή ... εχει παρει φωτια το galaxy s3 3 μέρες τωρα χωρίς pc
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Απαπαπαππαπα .... παλιό κάγκουρες με τα πειραγμένα πισιά!!!!!!!!!
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Που να δεις το αυτοκίνητο χαχαχαχα !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα