ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν μπορώ να σας ακολουθησω μια η αλλη ... Aπλα ειμαι στο συμπέρασμα coolermaster v - series , xfx xxx series , corsair σειρές απο seasonic ...
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ας το Θάνο δεν πειράζει Πόσο κάνει αυτή η συσκευή που βάζεις στην πρίζα και σου βγάζει τάση, ισχύ, ένταση, συχνότητα;;; και πώς τη λένε; Θέλω να έχω μία. Εγώ μάλλον Corsair ή Seasonic θα έπαιρνα, seasonic δηλαδή. Και μην το πάρεις Modular αν εξαιρέσεις το συμμάζεμα δεν βολεύει, να χάσεις τίποτα να ψάχνεις...απαπαπαπαπα!
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καταρχήν με το σύστημα που έχει ο φίλος μας, ακόμα και με ένα 500W θα ήταν μια χαρά.Παρόλα αυτά επειδή όπως είπε θέλει κάτι πιο μεγάλο για να του φτιάξει η ψυχολογία, κάτι παραπάνω από TX750W είναι περιττό. Διαφορετικά αυτό είναι πολύ π@@τανιάρικο. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32303&cat=17 ΑΧ 760W Review: http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-AX760-Power-Supply-Review/1687/13
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οι εταιρείες μάλλον τα παραλένε πολύ στις ενεργειακές απαιτήσεις. Το δικό μου με i5 4570 και 660 Twin Frozr OC δεν ξεπερνά στο ρελαντί τα 50 watt και σε σερφάρισμα και λειτουργία του DVDRW δεν ξεπερνά τα 90.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παραγγειλα απο vision studio το xfx pro series 850w xxx edition ... έρχεται Δευτέρα στα 117 με αντικαταβολή . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας Το παλιο Silverstone θα λυθεί και θα πανε οι nippon πυκνωτές σε ενα ενισχυτή να γίνει τουμπανος Η πεζει να προσπαθήσω να αλλαξω τους καμενους και αν δουλεύει να παει σε κανα φιλαρακι που ψήνεται να το ρισκάρει... Επόμενη αναβάθμιση για εμενα gpu ( αλλη μια 580 μόλις βρω αλλη μια twin frozr εκτος αν δωσω την 580 και παω σε 760sli η σε 800 series μολις βγουν) Ο 920 στα 4 αντέχει ακόμα αρα τρεναρω μεχρι να πανε φθηνα τα 6πυρινα ...
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 παιδιά, αυτά τα δύο αξίζουν? Site: 1 Site: 2 ειδικά το fractral μου φέρνετε καλή φάση
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Την fortron την ξέρω από τα UPS αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Το άλλο ούτε καν. Γενικά ισχύει πως ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά ψάξε και λίγο στο internet τι λένε όσοι τα έχουν.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατι δεν κοιτας σε κατι πιο γνωστο ? Ας πουμε το xfx που πήρα εγώ το κατασκευαζει η seasonic η οποία είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο .. δες σε σειρά v της coolermaster , ax της corsair , xxx series της xfx
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Στα τροφοδοτικά δεν αξίζει και πολύ ψάξιμο αν δεν θες κάτι συγκεκριμένο. Ότι είναι επώνυμο ή και ανώνυμο, καμιά φορά συμβαίνει την εταιρεία που έχουν όλοι στη δίπλα γειτονιά εμείς να μην την ξέρουμε καν, αν είναι ακριβό είναι συνήθως και καλό. Τώρα αν πάρεις τροφοδοτικό με 40 ευρώ 750 watt τι προσδοκίες μπορεί να έχεις;
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Νταξει απλα πολλές φορές ψάχνεις για το καλύτερο που μπορείς να βρεις με τα χρήματα που δίνεις ...
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά, αρκεί αυτό να μην καταντά ψυχαναγκασμός και να κυνηγάς το 1 και 2% απόδοση παραπάνω εκεί, 1 και 2% απόδοση παρακάτω εκεί. όπως κάνουν κάτι καμμένοι με τις κάρτες γραφικών συγκρίνοντας ουσιαστικά ισοδύναμα μοντέλα. Επιλέγεις αυτό που σου χρειάζεται, όχι αυτό που δείχνει πιο δυνατό γενικά. Π.χ. αν έχεις και εσύ λάμπα-θρίλερ θα σου πρότεινα κάτι με γνώμονα την προστασία και ας έχει χαμηλότερο effieciency ας πούμε ή αντίστοιχα αν θέλεις κάτι πολύ αθόρυβο, ίσως έπρεπε να θυσιάσεις κάποια χαρακτηριστικά για καλύτερο σύστημα ψύξης. Κάπου είχες αναφέρει ότι τα corsair τα φτειάχνουν δύο εταιρείες, το έψαξα λίγο. Η μία είναι η γνωστή seasonic και η άλλη η CWT πολύ μεγάλη κατασκευάστρια τροφοδοτικών, ανάμεσα στις πρώτες. Δηλαδή τα corsair είναι ουσιαστικά φίρμα που κρύβει δύο πολύ μεγάλες κατασκευάστριες.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ναι έχεις δικιο την βρήκα και εγώ την cwt απλα με φοβισανε για το συγκεκριμένο corsair που ειχα επιλέξει στην αρχή και πηγα στο xfx οχι μονο για την seasonic αλλα επειδη εχει πανω καλύτερους πυκνωτές .. στην ουσια δεν νομίζω να δω καποια διάφορα και το αλλο μια χαρα θα δουλευε απλα ειναι οταν σου μπαίνει η ιδεα ( κανονικά ψυχαναγκασμος οπως το ειπες ) ειναι λιγο θέμα
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλά δεν συγκρίνονται από ποιότητα κατασκευής μην τρελαθούμε κιόλας, απλώς γλιτώνεις αρκετά λεφτά Αχ και που να θέλεις να επιλέξεις κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή θα σε τρελάνουν κάτι τυπάκια και εδώ και αλλού...texture rate, δεν έχει καλούς drivers, απόδοση ανά πυρήνα ...... ααααα ......
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γενικα το εχω λιγο αυτο .. φαντάσου στα υπόλοιπα ειμαι χειρότερος σε επιπεδο fanboyism , amd/ati ποτε ας πουμε και απο εταιρίες μονο evga , msi και asus (σε gpu πχ) τπτ αλλο Επίσης απεχθάνομαι την Apple χαχχαχχαχ Τουλάχιστον δεν ειμαι σαν ενα φιλαρακι τρελλαμενο με τα benchmark το pc του ειναι πιο ακριβο απο το αυτοκίνητο μου χαχχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα