ChrisAttart Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το μονο που βρηκα διαθεσιμο για παραδοση μεχρι Παρασκευή ειναι το corsair cxm 750w στα 90... απλα αποτι ειδα ειναι απο την σειρα builder που δεν τα κατασκευαζει η seasonic οπως τα tx και ax αλλα μια αλλη εταιρία ... Να προχωρήσω ??
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κακη επιλογη τελικα το cxm δεν ειναι απο καλη σειρα της corsair αρα παω σε μια απο τις προτάσεις σας , ξεχώρισα από αυτά που προτείνατε το xfx 750w xxx , το corsair 750w tx series και το ocz zt series 750w .. θελω κατι σταθερό γιατι την εχω παθει απο psu πολλές φορές και δεν την παλεύω άλλο .. ανεβάζουμε το budget στα 150 .. τι να κοιταξω σε θεμα ποιότητας ( Japanese πυκνωτες , efficiency ) ?
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Cooler Master V-SERIES V700 700W 144,89 € παρε τηλεφωνο οτι μαγαζι βλεπεις στο skroutz που εχει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και δες ποτε θα το φερουν. 1
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ με το cx600 το απλό πάντως δεν έχω κανένα θέμα.
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θα ψαξω αυριο για το v700 αν και μου φαίνεται λιγο μικρο .. Λοιπόν γενικα ψαχνω για κατασκευαστια εταιρεία την seasonic αποτι κατάλαβα ειναι κορυφη ... Ηλια και εγω πιστεύω οτι μια χαρά θα επεζε απλα επειδή εχω φοβηθεί αρκετά με το θέμα του τροφοδοτικού και επειδή ειμαι με αρκετό ο/c 24/7 θελω να παρω κατι ενα σκαλι καλυτερο just in case ...
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 μικρο γιατι?για τον 920 στα 4.0ghz και την 580? δηλαδη σε εμενα τι κανει οταν εχω τον επεξεργαστη στα 5.0ghz και την 290 κλοκαρισμενη στον θεο και ειδα max στιγμιαια καταναλωση 602 watt στο wattομετρο (της πλακας αλλα τεσπα,ρεαλιστικο το βλεπω στις συσκευες που εχω μετρησει) με 91% efficiency σε εκεινο το load δηλαδη 548 πραγματικα watt?
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Οχι το setup τωρα το σηκώνει ευκολα το ξερω απλά είναι το σκεπτικό του more are always better
N1KOSSS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Thanos1972 στην πασιέντζα πόσα frames βγάζεις;
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το effieciency δεν ρίχνει την απόδοση (κανονικά). Π.χ. ένα 600άρι δεν δίνει 550 αλλά ένα 600 τραβάει 650 για να δώσει 600watt. Εγώ συνήθως με τα φτηνιάρικα ήμουν χωρίς θέμα για χρόνια. Τις τελευταίες φορές έβαλα καλό. Αλλά δεν το ζόριζα ποτέ. Γενικά ότι πάρεις από seasonic είναι εγγύηση μην αγχώνεσε. Πολύ καλή και η XFX.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ο μετρητης μου δειχνει τι περναει απο την πριζα εκεινη την στιγμη. εαν υπηρχε περιπτωση να βαλω μετρητη μετα απο το τροφοδοτικο ναι τοτε θα εβλεπα τι watt αποδιδει το τροφοδοτικο και οχι τι watt τραβαει. NIKOSS δεν κανει για πασιεντζα ο επεξεργαστης φιλε....amd ειναι. 2
ChrisAttart Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Βρηκα αυτη τη λιστα ...http://www.eggxpert.com/forums/thread/323050.aspx υποτίθεται ότι έχει καταχωρίσει τα τροφοδοτικα με βαση την ποιότητα τους .. αναφέρει κορυφαίο το v series coolermaster και το xfx xxx series απο αυτα που αναφερθηκαν εδω .. Xfx pro series 850w xxx edition στα 110 περίπου τι λετε ?http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32942&cat=17 Οπως και το v series coolermaster ειναι κατασκευή seasonic και βγάζει 70a στην 12αρα ... πεζει να σηκωνει και αλλη μια 580 ...
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Σόρρυ δεν κατάλαβα καλά. ο μετρητης ειναι πριν το τρφοδοτικο.ετσι βλεπω τι τραβαει απο την πριζα. εαν ηταν μετα το τροφοδοτικο με καποιον τροπο θα εβλεπα τι αποδιδει το τροφοδοτικο υστερα παο το efficiency του. τι θελω να σου πω. εχω τον μετρητη στην πριζα.οκ.εχω επανω στον μετρητη το καλωδιο του υπολογιστη.οκ.ανοιγω το pc τρεχω οτι τρεχω και βλεπω τι τραβαει απο την πριζα ο υπολογιστης.602 στιγμιαια Max.κανω την μετατροπη με βαση το efficiency του τροφοδοτικου και βλεπω ποσα πραγματικα ζηταει το συστημα.αρα το τρφοδοτικο ζηταει απο το δικτυο 602 watt για να δωσει 548 που ζητησε ο υπολογιστης. εαν τωρα ειχα με καποιον τροπο τον μετρητη μετα το τροφοδοτικο δηλαδη,πως να στο εξηγησω,πες οτι ολα τα Parts τραβανε απο 1 καλωδιο του τροφοδοτικου ρευμα και εχω επανω σε αυτο το καλωδιο τον μετρητη.λεμε τωρα....αυτος ο μετρητης θα μου εδειχνε τα 548 watts αλλα δεν θα μου εδειχνε τα 602 που τραβαει το τροφοδοτικο.οποτε κανε 548 + 91% που εχει ας πουμε efficiency σε εκεινο το load και βλεπεις τι τραβαει απο την πριζα. (αν και εχω κανει ενα μικρο λαθακι στις πραξεις ο αχρηστος )
Ηλίας 19 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Σόρρυ εσύ δεν κατάλαβες καλά τώρα...πριν νόμιζα ότι μιλούσες για το ρέυμα που δίνει το τροφοδοτικό όχι η πρίζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα