Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάηκε χτες ενα 1000w Silverstone Olympia που ειχα , ηταν αγορασμένο απο εδω απο ένα παιδι ... και μετά από 4 μήνες λειτουργίας καηκε :/ .... και τώρα αναγκαστικά πρεπει να παρω άλλο .. το θεμα ειναι οτι φοβάμαι να παρω παλι 1000w μεταχειρο ... αυτο θα με καλύψει ? http://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-CX-Series-Modular-CX750M-750Watt-80-PLUS-Bronze.html ειμαι με 920 @4ghz , gtx580 , και 5 δίσκους .. αμα εχετε καλυτερες προτάσεις plz help :)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω θεμα με τα χρήματα απλα κοιταω για οσο καλύτερο value for money γίνεται και επειδή δεν έχω αναβαθμίσεις στο μυαλό μου θελω κατι που να καλύπτει ισα ισα το σύστημά μου ...

Οχι απαραίτητα μόνο modular αλλά θα το προτιμούσα

Δημοσ.

To PSU της υπογραφής σου είναι πέρα από αρκετό. Τα Chieftec μην τα υποτιμάς. Ειδικά σε αυτή την κλάση (των 750W) ;). Εκτός αν δεν είναι δικό σου και πρέπει να επιστραφεί

To σύστημά σου καλύπτεται ανετότατα από ένα επώνυμο 450αρι. Άντε 550αρι για να αισθάνεσαι εσύ ψυχολογικά καλύτερα

Δημοσ.

Με λιγα λογια οποιο και να παρω επώνυμο στα 750w θα με καλύψει ... ninos30 φιλε μου νομιζω πως κάνεις λάθος επώνυμο bronze 600αρι που εχω στο 2ο pc δεν εχει καταρχην 8πινο για την 580 και με ανταπτορες που το εβαλα δεν σηκωσε το pc ποτε ... 750 minimum . Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...