Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαρακια βοηθηστε με κολλαει αφανταστα το laptop μου  ανοιγω 3 παραθυρα στον browser μου και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει δεν ανταποκριντεται παταω  ctrl alt delete και μου βγαζει 100% στους πορους τον σκληρο μου και εκει που εκτελουνται τα προγραμματα μου βγαζει διακοπες συστημηατος εχω τα windows 8.1 τι να κανω? δεν μπορω να δουλεψω..

Δημοσ.

Κατέβασε το hdsentinel να δουμε την υγεία του δίσκου

Απο εκει και πέρα κανε ενα scan για malware trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Πες λιγο και απο τι αποτελείται το σύστημα

Δημοσ.

windows 8.1

επεξεργαστης i5-4200U

ram 6GB

κατεβασα και το λογισμικο για τον σκληρο και μου λεει οτι ειναι 100% επιδοση και υγεια

απο τα αντιβιοτικα εκανα σκαν και βρεθηκαν μονο καποια cookies τιποτα αλλο.. μεχρι στιγμης δεν εχει ξανακολησει..

απο browser εχω τον waterfox 64 bit

Δημοσ.

Προσπαθησε να απενεργοποιησεις ολα τα προγραμματα που κινουνται με την εναρξη του υπολογιστη κοιτα εδω και κανε ενα ελεγχο για θερμοκρασιες, με το speccy η το hwmonitor

οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες δεν εχω καποιο θεμα...

Δημοσ.

φιλε εφοσον το προβλημα δημουργειται στους broswer κατι παιζει εκει...
πληροφοριακα στο λεω σβηνε διεργασιες για να ανασαινει το λαπτοπ οταν προκειται να το φορτωσεις και να μην κολλαει...και για να γινω λιγο πιο σαφης τα 3 παραθυρα που ανοιγεις δεν ειναι απλως ανοιχτα σε email, να φανταστω flash player...σκότωμα επίδοσης...μόνο το flash κανει τετοια νερα και δεσμευει ολους τους πορους εφοσον το προβλημα ξεκινα απο broswer..

Δημοσ.

Δώσε μας μια εικόνα από τις διεργασίες, από τη χρήση ραμ και από το hd sentinel επίσης κάνε έναν καθαρισμό cookie και βάλε το ccleaner να καθαρίσει μια το σύστημα μπας και.... Αλλά είναι τρομερά δύσκολο έως ακατόρθοτο να γεμίσουν 6gb ραμ έτσι

• Like 1
Δημοσ.

αυτό λέω κ γω..6αρα ραμ δεν γεμιζει ετσι.γι αυτο τον ρωταω...αυτα τα 3 παραθυρα που εχει ανοιχτα δεν μας λεει τι ειναι...
3παραθυρα broswer δεν μου λεει τιποτα...θα το φορτωνει με flash...ισως παιζει κατι online ξερω κ γω.. στειλε μας αυτά που είπε ο φίλος lampiselef να δούμε τι παίζει..

Δώσε μας μια εικόνα από τις διεργασίες, από τη χρήση ραμ και από το hd sentinel επίσης κάνε έναν καθαρισμό cookie και βάλε το ccleaner να καθαρίσει μια το σύστημα μπας και.... Αλλά είναι τρομερά δύσκολο έως ακατόρθοτο να γεμίσουν 6gb ραμ έτσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...