Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα προγραμματα μου βγάζει αυτο το κ@λο πραγμα, καταργηση άλλα τιποτα, σκαναρω τωρα με το panda security cloud μπας και γινει τιποτα, άλλα χλωμο το βλεπω  :mad:

post-106565-0-01100700-1389557377_thumb.png

Δημοσ.

Για προσπαθησε να το κανεις απεγκατασταση με το iobit uninstaller και επελεξε (πρεπει να εχει επιλογη), αναγκαστικη απεγκατασταση και μετα μια σαρωση με το adwcleaner

φιλε με το iobit απεγκατασταθηκε, και με το adwcleaner εγινε πολυ καλή δουλειά, γυρω στα 40 αρχεια καθαρισε.

:-)

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να περάσεις στο Pc και κάποιο antimalware όπως για παράδειμγα το antimalwarebytes και να κάνεις κανά scan που και που

• Like 1
Δημοσ.

ρε συνονόματε τώρα έκανες φορματ !!! ποτε προλαβαίνεις ??
βεβαια αυτα δεν μας ρωτάνε για να περάσουν μέσα στο σύστημα μας !!!! 

λοιπον, αυτο που δειχνεις στο ποστ 3 με εικονα σου εχει μπει λογικα μαζι με κατι αλλο που κατεβασες και εκανες εγκατασταση, ειναι διαφημιστικό ας πούμε..... και συνιθος την παταμε οταν κανουμε εγκατασταση και δεν διαβαζουμε τι αλλο βαζουμε μαζι με το βασικο προγραμμα που θελουμε καινωντας συνεχεια next....next....next & finish !!!! κλασική περιπτωση !!! 

οσο αναφορα για τα  malware, adware, αλλα και για αλλα θεματα, ασχετα αν εχεις προγραμμα για ιους καλο θα ηταν να εχεις και εγκατεστιμενο το Advanced SystemCare

http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

• Moderators
Δημοσ.

οσο αναφορα για τα  malware, adware, αλλα και για αλλα θεματα, ασχετα αν εχεις προγραμμα για ιους καλο θα ηταν να εχεις και εγκατεστιμενο το Advanced SystemCare

http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

Οταν ενα προγραμμα μεταξυ αλλων υποσχεται "Ultimate System Tuneup for Top Performance", "300% Internet Speedup with Internet Booster", "Deep Windows Registry Clean" και αλλα τετοια "καλουδια", το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.

Μy 2 cents.

• Like 5
Δημοσ.

επισης οταν κανουμε εγκατασταση διαλεγουμε ΠΑΝΤΑ CUSTOM installation ακριβως για να μας δωθει και η δυνατοτητα να βαλουμε αυτα που χρειαζονται και οχι οτι θελει απο μονο του το προγραμμα.

• Like 2
Δημοσ.

johnlamia το λαθος μου ηταν οτι 8 του μηνα που εκανα εγκατασταση τα win δεν εβαλα το panda security ή το aavast free που μου ειχες πει εσυ, άλλα το εβαλα μετα απο 5 μέρες. Μετά ειχα ενα στικακι με κατι προγράμματα, άλλα αυτο το είχα παρει από την δουλειά το οποίο το χρησιμοποιουν 3-4 ατομα, οποτε μάλλον απο εκει την πατησα.

Τελικα ξανά έκανα φορματ και εβαλα κανονικα και το crack john, χωρις ιντερνετ επρεπε να μπει, μετα εβαλα το antivurus απο την αρχη και ολα ο.κ (panda clobal).

Οτι μου βρηκε το panda πριν το format βρηκε και το avast  κατα 25% λιγότερο, άλλα το panda το πληρωσα.

Δημοσ.

johnlamia το λαθος μου ηταν οτι 8 του μηνα που εκανα εγκατασταση τα win δεν εβαλα το panda security ή το aavast free που μου ειχες πει εσυ, άλλα το εβαλα μετα απο 5 μέρες. Μετά ειχα ενα στικακι με κατι προγράμματα, άλλα αυτο το είχα παρει από την δουλειά το οποίο το χρησιμοποιουν 3-4 ατομα, οποτε μάλλον απο εκει την πατησα.

Τελικα ξανά έκανα φορματ και εβαλα κανονικα και το crack john, χωρις ιντερνετ επρεπε να μπει, μετα εβαλα το antivurus απο την αρχη και ολα ο.κ (panda clobal).

Οτι μου βρηκε το panda πριν το format βρηκε και το avast  κατα 25% λιγότερο, άλλα το panda το πληρωσα.

Επίσης πάντα απενεργοποιούμε το autorun-autoplay στα usb φλασάκια και στον υπολογιστή μας. Είναι ο βασικός λόγος που κολλάμε ιούς απο usb. Βέβαια άμα ο ιός έχει επεκταθεί και στα exe που έχει μέσα το φλασάκι, τότε μόνο ενα antivirus σε σώζει έγκαιρα.

Ακολούθησε τις οδηγίες μέχρι το βήμα 4 για να απενεργοποιήσεις το autorun

http://www.techtalkz.com/windows-7/516004-how-configure-autoplay-settings-windows-7-a.html

Δημοσ.

καλο ειναι να εχεις μια δικια σου συλλογουλα με τα προγραμματα που θες παρα οτι βρεις απο εδω και απο εκει.να ξερεις οτι ειναι ελεγμενα οτι παιζουν κτλ.και την ανανεωνεις οποτε θες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...