PETROS13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα wifi extender TP-LINK TL-WA750RE N150 UNIVERSAL RANGE EXTENDER http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612569 αν και ακολουθώ κατα γράμμα τις οδηγίες δεν μου λειτουργεί καλά. 1) Αρκετές φορές ενώ συνδέεται με τον υπολογιστή δεν έχω ιντερνετ, αντιθέτως άλλες φορές γίνεται χωρίς πρόβλημα 2) Ακόμα και αν μπω με τον υπολογιστή και έχω κανονικά ιντερνετ δοκιμάζω να μπω με κινητό και ενώ έχει δίκτυο δεν συνδέεται καν στο ιντερνετ αν και το σήμα είναι πολύ καλό. Το έχω δοκιμάσει και με κινητά φίλων, * Το βασικό ρούτερ που έχω δεν έχει πρόβλημα με τη σύνδεση στο ιντερνετ . Καμιά ιδέα τι μπορεί να συνβαίνει? Έχει τύχει σε κανέναν?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ξεκινας με firmware update.β.οι ip και των 2 ρουτερ θα ειναι στο ιδιο δικτυο.στο Tp link θα ειναι κλειστος ο dhcp.δοκιμασε να αλλαξεις καναλι και στα 2 ρουτερ αλλιως δοκιμασε με αλλο κλειδωμα να δεις αν στο κανει..σαν gateway στο Tp link θα βαλεις την ip του adsl router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα