shadow_man Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα laptop acer aspire one και όταν το ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνυμα : Check cable connection! PXE-MOF: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device --Insert boot disk and press any key Δοκίμασα 2 σκληρούς δίσκους και το πρόβλημα παραμένει.Στας bios δε βλέπει κανένα σκληρό από τους 3. Επίσης Sata Mode δοκίμασα και Ide και AHCI. Καμιά ιδέα ;; Στο boot sequence μου βγάζει : 1. IDEO 2. IDE1 3. USB FDD 4. USB HDD 5. NETWORK BOOT 6. USB CD-ROM
stratus.stratus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 φιλε από τη στιγμή που δοκίμασες και άλλο δίσκο και σου λέει να τσεκάρεις το καλώδιο δεν θα είναι καλά τα πράγματα λύση είναι να μπουτάρης από εξωτερικό δίσκο μέσω usb
shadow_man Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση . Και να μπουτάρω με εξωτερικό τι να λέει; Να έχω notebook με εξωτερικό;
SPANK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ξαφνικά στο έκανε αυτο ? Μπες στο bios και βγάλε απο το boot το NETWORK BOOT , αφήσε μονο το IDE0 και το IDE1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα