manbook Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ότι λέει ο τίτλος,μέχρι πόσο "αντέχει" το τεσσάρι πριν εμφανιστούν οι τσιριτσάντζουλες με Wi-Fi και άλλες παπάτζες της Apple; Τώρα έχει ios 5.0.1 Είναι κάποιες εφαρμογές που θέλουν ανανέωση...
ramarg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Εννοείς μέχρι ποιο ios σηκώνει ? ios 7 είναι η τελευταία έκδοση για το ιφον4
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Σηκώνει μέχρι 7 αλλά ακούγονται πολλά παράπονα. Δεν έχω προσωπική άποψη, μόνο ότι διάβασα.
xtraktor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 σίγουρα θα δεις να πάει αρκετά αργά με τη 7 νομίζω πως μέχρι 6 λειτουργεί σωστά η συσκευή τα effects και animations του iOS7 μπορουν να απενεργοποιηθούν αλλα και πάλι έχει παρατηρηθεί πως είναι αρκετά "βαρυ" για το iphone 4
manbook Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Φοβάμαι τους "drivers" που φορτώνονται στο 7ρι ios,δεν "πατάνε" καλά και εξαναγκάζουν τον επεξεργαστή σε υπερδιεργασία,με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του "τσιπακίου" (sic) που ευθύνεται για τις παντοειδείς ασύρματες επικοινωνίες (wi-fi,bluetooth,gsm). Ίσως "ιξιπίτιδις" για να σμπρώξουν το κοσμάκη σε μεταγενέστερα μοντέλα. [Συνωμοσιολογίας το ανάγνωσμα mode-off]
iMarilina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Φοβάμαι τους "drivers" που φορτώνονται στο 7ρι ios,δεν "πατάνε" καλά και εξαναγκάζουν τον επεξεργαστή σε υπερδιεργασία,με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία του "τσιπακίου" (sic) που ευθύνεται για τις παντοειδείς ασύρματες επικοινωνίες (wi-fi,bluetooth,gsm).<br><br> Ίσως "ιξιπίτιδις" για να σμπρώξουν το κοσμάκη σε μεταγενέστερα μοντέλα.<br><br> [Συνωμοσιολογίας το ανάγνωσμα mode-off] Αν έχεις σωσμενα SHSH πήγαινε το στην 6.1.2 είναι μια χαρά. Sent from somewhere using something
manbook Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 5.0.1 λέω,τι να τα κάνω τα SHSH; Για upgrade πάω,όχι για downgrade,χρειάζονται; 6.1.3 υπολόγιζα,νομίζω παίζει untethered,σωστα; Κάτι πήρε το μάτι μου για το "εξάρι" και τις παρεπόμενές του δυσλειτουργίες στα δίκτυα πάντως. Το ios 5 μέχρι που φτάνει στο 4G;
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 5.0.1 λέω,τι να τα κάνω τα SHSH;<br> Για upgrade πάω,όχι για downgrade,χρειάζονται;<br><br> 6.1.3 υπολόγιζα,νομίζω παίζει untethered,σωστα;<br> Κάτι πήρε το μάτι μου για το "εξάρι" και τις παρεπόμενές του δυσλειτουργίες στα δίκτυα πάντως.<br><br> Το ios 5 μέχρι που φτάνει στο 4G; Δεν έχεις καταλάβει σωστά. Ακόμα και από 5 σε 6 να πας DOWNGRADE θεωρείται γιατί η τρέχουσα έκδοση ειναι η 7. Αν δεν έχεις SHSH κάποιας έκδοσης από την [email protected],3 δεν πας πουθενα δεν εινάι έτσι απλό. Πρέπει η να ήταν φυλαγμένα από σένα στον υπολογιστή χειροκίνητα τα εκάστοτε SHSH όπως κάνω εγώ όταν βγαίνει καινούρια έκδοση κάθε φορά με tinyumbrella ή να είχες τζειλμπρεικ και να τα χει φυλαγμένα η cydia στο σέρβερ της. Αν δεν έχεις τίποτε από τα δύο δεν πας πουθενά. Κατεβασε το tinyumbrella στον υπολογιστή συνδεσε το κινητό και τρέξε save SHSH να δεις τι έχεις και ξανατρεξε με τικαρισμενο το request SHSH FROM CYDIA στην καρτέλα advanced ΑΝ είχες τζειλμπρεικ Sent from somewhere using something
manbook Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχεις καταλάβει σωστά. Ακόμα και από 5 σε 6 να πας DOWNGRADE θεωρείται γιατί η τρέχουσα έκδοση ειναι η 7. Αν δεν έχεις SHSH κάποιας έκδοσης από την [email protected],3 δεν πας πουθενα δεν εινάι έτσι απλό. Πρέπει η να ήταν φυλαγμένα από σένα στον υπολογιστή χειροκίνητα τα εκάστοτε SHSH όπως κάνω εγώ όταν βγαίνει καινούρια έκδοση κάθε φορά με tinyumbrella ή να είχες τζειλμπρεικ και να τα χει φυλαγμένα η cydia στο σέρβερ της. Αν δεν έχεις τίποτε από τα δύο δεν πας πουθενά. Κατεβασε το tinyumbrella στον υπολογιστή συνδεσε το κινητό και τρέξε save SHSH να δεις τι έχεις και ξανατρεξε με τικαρισμενο το request SHSH FROM CYDIA στην καρτέλα advanced ΑΝ είχες τζειλμπρεικ Sent from somewhere using something Ναι,όπως τα λες είναι,είχα μείνει με την εντύπωση ότι οι ενδιάμεσες ipsw δεν θεωρούνται upgrade. lol,windows μου θυμίζουν που άμα θες να κάνεις τερματισμό πάς στην ένδειξη "έναρξη". Μου φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη ο πόλεμος μηχανών-ανθρώπων,μόνο bots θα θεωρούσαν απαραίτητη προϋπόθεση το σώσιμο των ...μεταγενέστερων εκδόσεων για τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις... Λες λοιπόν καλό μου παιδί πως πρέπει να είχα σωσμένα τα SHSH της 6.1.2 πριν πάω για αναβάθμιση ios.Δεν τα έχω. Συνεπώς κάθομαι στη 5.0.1;Χωρίς ελπίδα αναβάθμισης έστω και με semi-thethered λύσεις (6.13) ή πάω με τη μία στην 7.0.4 με ότι συνεπάγεται στις "επισφάλειες" αυτής της έκδοσης; btw,έχω κάνει κάποιο jaibreak εδώ που είμαι,υπάρχει cydia και καμια πενηνταριά εφαρμογές που δεν παίζουν όλες λόγω παλιού ios...
iMarilina Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ναι,όπως τα λες είναι,είχα μείνει με την εντύπωση ότι οι ενδιάμεσες ipsw δεν θεωρούνται upgrade. lol,windows μου θυμίζουν που άμα θες να κάνεις τερματισμό πάς στην ένδειξη "έναρξη". Μου φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη ο πόλεμος μηχανών-ανθρώπων,μόνο bots θα θεωρούσαν απαραίτητη προϋπόθεση το σώσιμο των ...μεταγενέστερων εκδόσεων για τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις... Λες λοιπόν καλό μου παιδί πως πρέπει να είχα σωσμένα τα SHSH της 6.1.2 πριν πάω για αναβάθμιση ios.Δεν τα έχω. Συνεπώς κάθομαι στη 5.0.1;Χωρίς ελπίδα αναβάθμισης έστω και με semi-thethered λύσεις (6.13) ή πάω με τη μία στην 7.0.4 με ότι συνεπάγεται στις "επισφάλειες" αυτής της έκδοσης; btw,έχω κάνει κάποιο jaibreak εδώ που είμαι,υπάρχει cydia και καμια πενηνταριά εφαρμογές που δεν παίζουν όλες λόγω παλιού ios... Δεν έχεις ελπίδα να πας οπουδήποτε αλλού γιατί δεν είναι το θέμα το semi tether ή untethered, είναι το θέμα οτι μην έχοντας SHSH που είναι οι υπογραφές της Apple στην κάθε έκδοση που βγαίνει , δε μπορείς να την περάσεις εφόσον δεν υπογράφεται πλέον. Εγώ θα έλεγα να περιμένεις να πας 7.1 που απότι ξέρω θα διορθωθούν κάποια πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και των "αργων" animations. Προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα (την πέρασα την 7.0.4 στο τεσσάρι του πατέρα μου), απλα είναι λιγο πιο αργή από την 5 και την 6.
manbook Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Φοβάμαι το 7ρι ios,σου λέω ότι ακούγονται πολλά για τις διεργασίες που επιβαρύνουν υπερβολικά το σύστημα,με αποτέλεσμα να "χαλάνε" οι κολήσεις στο chip των ασύρματων επικοινωνιών,θα το ξέρεις σαν καλύτερα ενημερωμένη από μένα. Μου φαίνεται θα μείνω εδώ που είμαι....
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέχρι 6.1.3 μπορείς να πας άνετα..Τώρα γίνεται μεγάλη δουλειά στο ios 7.1 όπου θα αλλάξει στο ύψιστο η κακή φήμη του ios7 στο iphone4. Προφανώς δεν μπόρεσε να γίνει η δουλειά που έγινε στο ios6 στο ίδιο χρονικό διάστημα με το έφυγε ο scott forstall...Εκείνος έβγαζε τις εκδόσεις σε μικρότερο χρονικό διάστημα γιατί ασχολούνταν χρόνια με το ios. Ο john ive έχοντας αναλάβει τώρα και το ios εκτός από macos κάνει άψογη δουλειά,αλλά καθυστερεί γιατί τώρα έχει 2 λειτουργικά να αναλάβει.. Περιμένεις την 7.1 λοιπόν όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά και δοκιμές (έχουν φτάσει στην 7.1 beta 3)..
Flying_Dutchman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά πάντως προτιμώ την 7.0.4 στο 4άρι μου, σε σχέση με 6.1.3
ramarg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά πάντως προτιμώ την 7.0.4 στο 4άρι μου, σε σχέση με 6.1.3 Δεν τίθεται θέμα προτίμησης...κι άλλοι θελουν να περασουν την 7 αλλα φοβουνται τα lagκαρίσματα...Τα οποία θα λυθούν στην 7.1 και θα λειτουργεί άψογα.η apple θα φροντίσει πολύ το ios 7 του iphone 4 γιατί είναι η τελευταία του έκδοση και δεν τους παίρνει να ασχοληθούν ξανά αργότερα για το iphone 4...
manbook Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παίδες,η Μαριλίνα λέει πως δεν μπορούμε να πάμε στο 6.1.3... Θα περιμένω αποτελέσματα απ' το 7.1,να δω αν θα διορθωθούν ή θα καταποντιστούν κι άλλο,μετά θα δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα