sean7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 σας εχω πει σε προηγουμενο post τι εγινε εχω στον παλιο υπολογιστη 6GB HD και τον εχω χωρισει με το fdisk σε 330MB kai 5,7GB ομως οταν ο υπολιστης ξεκιναει κοιταει τα 330Mb me WIN 98 πως θα το κανω να κοιταει τα 5,7? ομως τωρα εχω τις συγνωμη που το Ξαναστελνω ομως τωρα μπορω να σας δωσω πληροφοριες προβολη πληροφοριων διαμερισματος Τρεχων σκληρος δισκος :1 Διαμερισμα Κατασταση τυπος ετικετα τομου Μbyte Συστημα 1 EXT DOS 377 C:2 PRIDOS Α 337 Fat16 Χρηση 6% 6% Συνολικη χωρητικοτητα δισκου:6181 Mbyte (1Mbyte = 1048576byte) πληροφοριες απο το FDISK
Dark_son20 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 1on) giati anigeis alo topic kai den sinexizeis se afto pou isouna. mailto:[email protected] kai 2on)lisi sou dothike.ala esi oute pou aksiothikes na katevaseis kai na dokimaseis to partition magic.alla parameneis kolimenos prospathontas me to fdisk pou den ta kataferneis.Dokimase to partition magic kai meta ksana stile (kai min akouso pali tipota gia ellinika giati...) http://www.powerquest.com/downloads/eval-soho.cfm
kavaliotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Γιατι ξανανοιξες αλλο? Λουκετακι... Μην γεμιζουμε το φορουμ με τα ιδια θεματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.