exypnakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα! Μου έχει βγάλει 3 φορές ο pc, εκεί που κάνω κάτι γραμμές και μετά blue screen κλείνει και ξανά ανοίγει, πρόσθεσα μία RAM και πάλι. Πώς θα καταλάβω αν είναι θέμα του σκληρού ή αν δεν είναι τι φταίει;
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οι γραμμές συνήθως ειναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών , στις βγάζει και πριν μπει στα windows ? , δοκίμασε με καποια αλλη κάρτα αν εχεις
exypnakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οι γραμμές συνήθως ειναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών , στις βγάζει και πριν μπει στα windows ? , δοκίμασε με καποια αλλη κάρτα αν εχεις Ποτέ! Αλλά δεν είναι κάρτα γραφικών γιατί κάνει και ένα ήχο!
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Απο που ακούγεται ο ήχος απο την κάρτα η το τροφοδοτικό ? Για κατέβασε το hwmonitor να δουμε και θερμοκρασίες απο το σύστημα μηπως κλείνει για αυτον τον λόγο , ανεβάζει η κάρτα θερμοκρασία βγάζει τις γραμμές και για αυτο κλείνει μετα.
exypnakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Απο που ακούγεται ο ήχος απο την κάρτα η το τροφοδοτικό ? Για κατέβασε το hwmonitor να δουμε και θερμοκρασίες απο το σύστημα μηπως κλείνει για αυτον τον λόγο , ανεβάζει η κάρτα θερμοκρασία βγάζει τις γραμμές και για αυτο κλείνει μετα. Το έχω δοκιμάσει normal θερμοκρασίες! Μήπως φταίει ο σκληρός; Είναι στα τελευταία του;
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε μια φωτογραφία απο τον δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα