Angeldomo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Παιδια θελω μια βοηθεια και την καιγομαι βασικα ... εχω εναν MAXTOR 300gb ATA 6B300S0 που ειναι χτυπιμενοςσ εδω και χρονια... μετα απο καιρο τον ετρεξα με το Hirens Boot CD και μοθ εβγγαλε ενα διαγνοστικα κοδικα ca66ab60 ... τεσπα τιν επομενη φωρα που ανηξα τα windows εκανε εγκατασταση τους drivers του και απλα δν μου τον εμφανιζει στον Υπολογιστει μου ... το θεμα που εχει ειναι μεγαλο γιατι κανει πολους θοριβουσ κατα τιν λειτοθργεια του .. θελω να ρωτησς αν γινεται με καπιο τροπο η να το φτιαξω η να παρω τα αρχεια μου πισω .. τον ειχα πριν χρονια σαν δευτερο ουτε καν windows δν ειχα πανω του...
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 τα bad sector που εχει δεν επιδιορθωνονται. Αγορασε νεο δισκο.
Angeldomo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 τα bad sector που εχει δεν επιδιορθωνονται. Αγορασε νεο δισκο. δεν με ενδιαφερει να τα επιδιορθωσω απλα τα αρχεια μου θελω μονο να παρω μετα θα τον πεταξω ...
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 κατεβασε το active@file recovery(μη δωρεαν) και βαλε να κανει superscan στον δισκο αν μπορει να τον δει και να προσευχεσαι να βρει αρχεια και να μπορει να τα ανακτησει.
SPANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κανει δουλειά το πρόγραμμα που ανέφερε ο χρήστος δοκίμασε και το ontrack easy recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα