RaphaelM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχω την 7700 GDDR5 την οποια αγορασα 100 € και δεν εβρισκα ντριβερς για να μπορεσω να την κανω αναβαθμηση. και ετσι εβαλα του CD που ειχε μεσα. μηπως θα γινοταν να μου στειλει καποιος κανενα λινκ (τσεκαρισμενο απο ιους ) και να μου πει πως να το κανω εγκατασταση? ευχαριστω!!!
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 HD 7770 εννοείς; http://support.amd.com/en-us/download Βγάλε πρώτα τους προηγούμενους με το DDU πχ ή με το atiman uninstaller 1
RaphaelM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 millennium εφωσον ειδες οτι θελω να φτιαξω καινουργιο πσ στο Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM δεν θα ηταν καλυτερο να μην κανω τιποτα unistall και να κανω κατευθιαν ινσταλλ στο καινουργιο μου πσ? και ναι HD 7700 εννοουσα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 ναι,εφοσον πας για αναβαθμιση θα χρειαστεις και φορματ. drivers για amd Καρτες(ανεξαρτητως μαρκας)κατεβαζουμε απο AMD.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 απλα πας στο site της AMD και βαζεις τα στοιχεια της καρτας σου και το λειτουργικο σου και σου βγαζει τους τελευταιους διαθεσιμους οδηγους. αν βαριεσαι αστο οπως ειναι αφου σε λιγο καιρο θα εχεις νεο συστημα.. τα σετταρεις εκει ομορφα εξ'αρχης
RaphaelM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αυτο σκεφτομαι να κανω να το αφησω ετσι μεχρι να παρω καινουργια πραγματα για το πσ @Σαινομπι θα ηταν ευκολο μολις ερθουν να με βοηθησεις στο ινσταλλ των ντριβερς? ευχαριστω!
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 millennium εφωσον ειδες οτι θελω να φτιαξω καινουργιο πσ στο Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM δεν θα ηταν καλυτερο να μην κανω τιποτα unistall και να κανω κατευθιαν ινσταλλ στο καινουργιο μου πσ? και ναι HD 7700 εννοουσα Έλα όμως που δεν το παρατήρησα Αν πας για καινούριο άστο όπως είσαι αφού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.
RaphaelM Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 απολυτος κανενα προβλημα! απλα αυτο ηθελα! να μου πειτε αν θα χρειαστει τιποτα μεχρι να το αλλαξω εφ'ωσων δεν θελει θα το αφησω ετσι μεχρι να μου ερθουν τα καινουργια πραγματα! ευχαριστω παιδια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα