Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την 7700 GDDR5  την οποια αγορασα 100 € και δεν εβρισκα ντριβερς για να μπορεσω να την κανω αναβαθμηση.

και ετσι εβαλα του CD που ειχε μεσα.

μηπως θα γινοταν να μου στειλει καποιος κανενα λινκ (τσεκαρισμενο απο ιους ) και να μου πει πως να το κανω εγκατασταση? ευχαριστω!!!

Δημοσ.

millennium εφωσον ειδες οτι θελω να φτιαξω καινουργιο πσ στο Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM δεν θα ηταν καλυτερο να μην κανω τιποτα unistall και να κανω κατευθιαν ινσταλλ στο καινουργιο μου πσ?

και ναι HD 7700 εννοουσα

Δημοσ.

απλα πας στο site της AMD και βαζεις τα στοιχεια της καρτας σου και το λειτουργικο σου και σου βγαζει τους τελευταιους διαθεσιμους οδηγους. αν βαριεσαι αστο οπως ειναι αφου σε λιγο καιρο θα εχεις νεο συστημα.. τα σετταρεις εκει ομορφα εξ'αρχης

Δημοσ.

αυτο σκεφτομαι να κανω να το αφησω ετσι μεχρι να παρω καινουργια πραγματα για το πσ @Σαινομπι θα ηταν ευκολο μολις ερθουν να με βοηθησεις στο ινσταλλ των ντριβερς? ευχαριστω!

Δημοσ.

millennium εφωσον ειδες οτι θελω να φτιαξω καινουργιο πσ στο Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM δεν θα ηταν καλυτερο να μην κανω τιποτα unistall και να κανω κατευθιαν ινσταλλ στο καινουργιο μου πσ?

και ναι HD 7700 εννοουσα

Έλα όμως που δεν το παρατήρησα  :)  Αν πας για καινούριο άστο όπως είσαι αφού δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

απολυτος κανενα προβλημα! απλα αυτο ηθελα! να μου πειτε αν θα χρειαστει τιποτα μεχρι να το αλλαξω εφ'ωσων δεν θελει θα το αφησω ετσι μεχρι να μου ερθουν τα καινουργια πραγματα! ευχαριστω παιδια!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...