Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, και καλή χρονιά. Καινούριο μέλος εδώ. :)  Θα ήθελα τη βοήθειά σας για έναν υπολογιστή, ελπίζω με τα χρήματα που διαθέτω να μην είναι αδύνατη η σύνθεσή του.

Ποσό που διαθέτουμε : 600 Ευρώ

Χρήση υπολογιστή : 1)Εφαρμογές γραφείου, 2) όχι απαραίτητο αλλά επιθυμητό να παίζει άνετα  HD βίντεο. 3) ΟΧΙ για gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Office, Adobe InDesign, SigmaPlot

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, αλλά τη μικρότερη δυνατή, κάτω από 20 ίντσες (υπάρχει περιορισμός χώρου)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? συναρμολόγηση από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ναι, windows 7 ή 8 και να 'ναι περασμένα (δεν ξέρω πώς να γλιτώσω τα χρήματα του να πάρω καινούριο λειτουργικό, καθώς δεν ξέρω τρόπο να βρω και να περάσω ανέξοδα λειτουργικό. Αν υπάρχει εύκολος και foolproof τρόπος να "βρεθεί" και να περαστεί χωρίς μετά να έχει προβλήματα πχ. να μην κάνει ενημερώσεις, θα παρακαλούσα κάποιος αν μπορεί να με ενημερώσει, έστω και με ΠΜ)

Επίσης:

1) λόγω περιορισμού χώρου για κουτί θα ήθελα αυτό, ή ένα κοντά στις διαστάσεις του

2) θα ήθελα και dvd rw

3)να έχει τουλάχιστον μια USB 3.0 θύρα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Και ζητώ συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει ίδιο topic.

Θα ήταν, όμως, δυνατόν, επειδή διάβασα άρκετά topics κι ακόμα δεν έχω καλυφθεί, να κάνετε έναν κόπο και να με βοηθήσετε στην περίπτωσή μου;

Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ κι ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

ψήκτρα:  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33206&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined  25ευρώ

Από ότι κατάλαβα θα κάνεις χαλαρή χρήση οπότε νομίζω ότι η στοκ ψήκτρα θα σε καλύψει. Αν δεις ότι κάνει θόρυβο πάρε μία έξτρα αργότερα...

Περίμενε και καμιά άλλη πρόταση από άλλον σε amd (cpu, apu) που λογικά θα μπορείς να πάρεις καλύτερο monitor (μεγαλύτερης ανάλυσης)

• Like 1
Δημοσ.

Και τώρα μια πολύ noob ερώτηση: Αν βρω λειτουργικό από αλλού και αποφασίσω να το περάσω εγώ... από το visionstudio παραλαμβάνω συναρμολογημένο το pc, εκτός από το λειτουργικό. ΟΚ ως εδώ νομίζω.

Τα επιμέρους όμως κομμάτια δε θα έχουν κάποιους drivers; Αυτοί θα είναι περασμένοι (Στο σύστημα χωρίς λειτουργικό) ή θα μου δώσουν και cd με όλους τους drivers που θα πρέπει να εγκατάστήσω εγώ μετά το λειτουργικό;

Διαφορετικά, αν επιλέξω και λειτουργικό να αγοράσω από αυτούς, δε θα το παραλάβω έτοιμο προς χρήση (με λειτουργικό περασμένο και τους drivers όλους);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Θα συνοδεύεται το σύστημα από τα cd.... Αλλά και κατι να χάσεις υπάρχουν όλοι οι drivers sto Internet... Αυτός που θα σου περάσει τα win θα σου βάλει και τα drivers.. δεν παίρνει πολύ ώρα και είναι εύκολο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ισχύει αυτο που έχω ακούσει ότι οι επεξεργαστές amd είναι πολύ θορυβώδεις; Σε laptop φίλης που έχει amd επεξεργαστής ακούγεται πάρα πολύ.

EDIT: Άλλη μια noob ερώτηση. Επειδή στο visionstudio υπάρχει επιλογή κάρτας ήχου, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει ήχος αν δεν την επιλέξουμε, έτσι;

EDIT2: To κουτί γράφει ότι δέχεται Μicro ATX. Ενώ στη σύνθεση του Millennium η μητρική αν δεν κάνω λάθος είναι ATX.

Επίσης, τα τροφοδοτικά γράφουν στο όνομά τους ΑΤΧ, είναι το ίδιο πράγμα; Θα χωράνε στο μικρό κουτί που διάλεξα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι.

Επεξ/σία από jennalives
Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με το fan της ψύκτρας.Από ψύκτρες η amd έχει και καλές stock όπως αυτήν αλλά συνήθως το fan κάνει θόρυβο σε υψηλές στροφές (μπορείς να αλλάξεις μόνο το fan σε αυτήν με ένα καλύτερο):

01-amdstock01-600.jpg

Έχουν ενσωματωμένη κάρτα ήχου οι μητρικές.

Έχω κάνει λάθος στη πρόταση μου με τη μητρική και με το κουτί και να με συγχωρέσεις.Ζήτησες να μπει το συγκεκριμένο και στη βιασύνη μου έβαλα atx μητρική.Αν θες οπωσδήποτε αυτό το κουτάκι θα πας σε micro atx σαν και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/3945484/Asrock-FM2A88M-Extreme4.html στη σύνθεση μου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Και αν κατάλαβα καλά, δεν έβαλες κάρτα γραφικών για να μπορεί να μπει SSD, επειδή όπως είπα δεν το θέλω για gaming.

Επομένως να φανταστώ έχει ενσωματωμένη κάρτα η μητρική πλακέτα και θα μου αρκεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...