Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω ενα βιντεο παρουσιασης προιοντων στο οποιο ,το πλανο να ειναι το προιον και να περιστρεφεται 360μοιρες και να εχει διπλα τα χαρακτηριστικα του

Το προιον υπαρχει σε μοντελο 3D με προγραμμα σχεδιασης.

Καμια ιδεα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μέσα από το 3D πρόγραμμα σχεδίασης θα πρέπει να κάνεις και την περιστροφή και να την βγάλεις σαν βίντεο,μετά τα υπόλοιπα με πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο τα ενώνεις..

Δημοσ.

Ναι σε αυτο δουλευω αλλα μ φενετε πιο ευκολο να κανω το βιντεο της περιστροφης στο max και μετα να το βαλω σε αλλο προγραμμα

αλλα επειδη γενικα ειμαι ασχετος στην επεξεργασια βιντεο χρειαζομαι κατι ευκολο!

Δημοσ.

Κοίτα, αυτό που ζητάς δεν είναι και τόσο απλό, οπότε θα πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο πρόγραμμα βίντεο.

Εννοείται ότι πρώτα θα κάνεις render σε βίντεο το προϊόν να περιστρέφεται. Όρισε την ανάλυση ανάλογα με το τι θέλεις να πάρεις στο τέλος. Αν πρόκειται και βίντεο που θα παίξει σε τηλεόραση μείνε στο pal dv 720x576 @25fps

Μετά θα πάρεις το βίντεο και θα το βάλεις σε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο π.χ. cyberlink producer, sony vegas, corel video studio κτλ όπου θα μπει το προϊόν στο βασικό track και στο overlay track θα βάλεις μια κάρτα που θα κάνεις μάλλον στο Photoshop με τα στοιχεία που θέλεις. Η κάρτα αυτή θα πρέπει να είναι χωρίς background και τα γράμματα να είναι τοποθετημένα σε μέρος όπου να μην ενοχλούν την εικόνα του προϊόντος.

Δημοσ.

Ωραια! Ευχαριστω παρα πολυυυ!

Ποιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο ειναι λιγο πιο ευχρηστο-ευκολο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ότι έχω ακούσει από διάφορους εδώ στο Insomnia και σε άλλα φόρουμς, από τα σχετικά εύκολα προγράμματα είναι το cyberlink producer και το corel video studio.

Επίσης έχω ακούσει καλά σχόλια για τους αυτοματισμούς και την ευκολία του muvee reveal.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...