g-e-o Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, αν μπορειτε να με βοηθησετε σε μερικες αποριες σχετικα με το συγκεκριμενο tablet θα σας ημουν ευγνωμων.. 1. Μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο χωρις τροφοδοσια? 2. υπαρχουν δυο διαφορετικα nexus 7 2013? Δηλαδη με hd και χωρις? Το ρωταω γιατι στο σκρουτζ μου δειχνει δυο.. 3. (Μαλλον χαζη ερωτηση) Συνδεεται στο ιντερνετ με wi-fi η θελει αποκλειστικα stick? Και αν ημαστε σε χωρο χωρις ασυρματο δικτυο, υπαρχει λυση κ ποια? 4. Εχει προεγκατεστημενο το google play? Πολλα ρωτησα, ελπιζω να μην σας ζαλισα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaris87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) 2. Το hd είναι το μοντέλο 2013,το αλλο είναι του 2012. 3.Υπάρχει μοντέλο μονο με wifi που συνδέεται μόνο με wifi κσι υπάρχει μοντέλο 4G π είναι προφανώς πιο ακριβό κσι παίρνει sim.. 4.Ναιιι... Για το 1. αρχικά πρέπει να πάρεις καλώδιο micro usb γισ να συνδεθεί στο ταμπ τωρσ η εξωτερική τροφοδοσία εξαρτάται απο τον σκληρό δίσκο εαν δεν κάνω λάθος.. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από xaris87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Στη 2. το μοντελο του 2013 ειναι με fullhd και το μοντελο του 2012 με hd! Στη 1. αν δε κανω λάθος υποστηριζει κανονικα εξ.δισκο χωρίς εξτρα τροφοδοσία! Η 4. Ειναι μακραν η καλυτερη ερωτηση ever!Δλδ σκεψου να μη εχει google play το tablet της ιδιας της google! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g-e-o Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παιδια, σας ευχαριστω για τις ως τωρα απαντησεις σας. Λεω να το χτυπησω αυριο. Η χρηση που προκειται να του κανω θα ειναι κατα 80% σερφαρισμα, ταινιες, κ fb. Mπορειτε να μου προτεινετε λοιπον κατα τη γνωμη σας ενα καλο video player που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους, ενα καλο browser, και μια καλη εφαρμογη για fb?Σιγουρα αναφερονται εδω μεσα αλλα τα εχω παιξει απο το πολυ διαβασμα κ εχω ψιλοχαθει..Ας ξεκινησω με αυτα κ τα υπολοιπα τα βλεπω σιγα σιγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 bs player, για browser chrome, ειδικά αν τον χρησιμοποιείς και στο pc μπορείς να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες και να συνεχίζεις να βλέπεις ότι έβλεπες από το pc στο tablet και το ανάποδο για fb δε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί πάντως το ταμπλετάκι είναι δύναμη και κυκλοφορούν και καλές rom και kernel επίσης αν και άσχετο με τις απορίες του geo μιας και είχα τραβήξει το βίντεο, ορίστε τι δυνατότητες έχει ένας ωραίο kernel που έχω αυτή την εποχή double tap για ξύπνημα και βήσιμο καθώς και swipe για ξύπνημα και σβήσιμο της οθόνης καθόλου κουπιά δηλαδή http://www.youtube.com/watch?v=mPErHHEtSAI επίσης με άλλη ρομ είναι καλή φάση που μπορείς και εξαφανίζεις τα κουμπιά κάτω και εκμεταλλεύεσαι όλη την οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Πολύ καλός και ο mx player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα