Προς το περιεχόμενο

αποριες για nexus 7 2013

g-e-o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, αν μπορειτε να με βοηθησετε σε μερικες αποριες σχετικα με το συγκεκριμενο tablet θα σας ημουν ευγνωμων..

1. Μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο χωρις τροφοδοσια?

2. υπαρχουν δυο διαφορετικα nexus 7 2013? Δηλαδη με hd και χωρις? Το ρωταω γιατι στο σκρουτζ μου δειχνει δυο..

3. (Μαλλον χαζη ερωτηση) Συνδεεται στο ιντερνετ με wi-fi η θελει αποκλειστικα stick? Και αν ημαστε σε χωρο χωρις ασυρματο δικτυο, υπαρχει λυση κ ποια?

4. Εχει προεγκατεστημενο το google play?

Πολλα ρωτησα, ελπιζω να μην σας ζαλισα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2. Το hd είναι το μοντέλο 2013,το αλλο είναι του 2012.

3.Υπάρχει μοντέλο μονο με wifi που συνδέεται μόνο με wifi κσι υπάρχει μοντέλο 4G π είναι προφανώς πιο ακριβό κσι παίρνει sim..

4.Ναιιι...

Για το 1. αρχικά πρέπει να πάρεις καλώδιο micro usb γισ να συνδεθεί στο ταμπ τωρσ η εξωτερική τροφοδοσία εξαρτάται απο τον σκληρό δίσκο εαν δεν κάνω λάθος..

Επεξ/σία από xaris87
  • Like 1

Στη 2. το μοντελο του 2013 ειναι με fullhd και το μοντελο του 2012 με hd!

Στη 1. αν δε κανω λάθος υποστηριζει κανονικα εξ.δισκο χωρίς εξτρα τροφοδοσία!

Η 4. Ειναι μακραν η καλυτερη ερωτηση ever!Δλδ σκεψου να μη εχει google play το tablet της ιδιας της google!:lol:

• Like 1

Παιδια, σας ευχαριστω για τις ως τωρα απαντησεις σας. Λεω να το χτυπησω αυριο. Η χρηση που προκειται να του κανω θα ειναι κατα 80% σερφαρισμα, ταινιες, κ fb. Mπορειτε να μου προτεινετε λοιπον κατα τη γνωμη σας ενα καλο video player που να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους, ενα καλο browser, και μια καλη εφαρμογη για fb?
Σιγουρα αναφερονται εδω μεσα αλλα τα εχω παιξει απο το πολυ διαβασμα κ εχω ψιλοχαθει..Ας ξεκινησω με αυτα κ τα υπολοιπα τα βλεπω σιγα σιγα..

bs player, για browser chrome, ειδικά αν τον χρησιμοποιείς και στο pc μπορείς να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες και να συνεχίζεις να βλέπεις ότι έβλεπες από το pc στο tablet και το ανάποδο 

για fb δε ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί

πάντως το ταμπλετάκι είναι δύναμη και κυκλοφορούν και καλές rom και kernel

επίσης αν και άσχετο με τις απορίες του  geo μιας και είχα τραβήξει το βίντεο, ορίστε τι δυνατότητες έχει ένας ωραίο kernel που έχω αυτή την εποχή

double tap για ξύπνημα και βήσιμο καθώς και swipe για ξύπνημα και σβήσιμο της οθόνης

καθόλου κουπιά δηλαδή  B)

http://www.youtube.com/watch?v=mPErHHEtSAI

επίσης με άλλη ρομ είναι καλή φάση που μπορείς και εξαφανίζεις τα κουμπιά κάτω και εκμεταλλεύεσαι όλη την οθόνη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...