Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

θα ηθελα να ρωτησω

εχω την καρτα γραφικων

Sapphire Radeon HD7770

ποια μητρικη καρτα και επεξεργαστη μου λετε να παρω το οποιο να αξιζει?

Εχω βρει καρτες μνημης

G.Skill 8GB DDR3 1333MHz PC3 10600 (2x4) CL9

και τωρα μου μενει μητρικη και επεξεργαστης της AMD

θελω να δωσω περιπου 200 με 250 €

ειχα βρει την μητρικη Asus F2A55 αλλα μου ειπαν οτι ειναι παλια.

και επεξεργαστη τον AMD Athlon X2 370K αλλα επισης μου ειπαν οτι δεν θα κανει δουλεια και οτι θελω τουλαχιστον εναν τετραπυρηνο..

Αρα θελω στην τιμη 200 με 250 €

Μητρικη Καρτα

ραμ αυτες μπορει και καλυτερες αν προτεινετε(G.Skill 8GB DDR3 1333MHz PC3 10600 (2x4) CL9)

και επεξεργαστη

μπορειτε να με βοηθησετε?

ευχαριστω...

αν ειμαι σε λαθος σεκτιον διορθοστε με παρακαλω. ειμαι εντελος νεος χρηστης σε αυτο το φορουμ . ευχαριστω και παλι!!! :-)

Δημοσ.

Καλο value4money θα βρεις σε ενα σετ: Athlon 2 x4 750K & FM2+ Motherboard. Μην πας σε A55 με το πλεον παλιο FM2. To κουτι του υπολογιστη σου ειναι και για ATX μητρικες, σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

εχεις να μου προτεινεις καποια μητρικη ας πουμε ?

εγω οτι θελω να βρω το ψαχνω στο σκρουτζ γιατι βγαζει απο το πιο φθινο στο πιο ακριβο.

θα πρεπει να κοιταξω για σοκετ FM2 +?

τον επεξεργαστη τον ειδα καλος μου φανικε αρα πιστευω οτι θα κανει στην δουλεια μου (να παιζω διαφορα games ) :D

τωρα οσο αναφορα μια μητρικη τι θα πρεπει να βγαλω θελω εφωσον ο επεξεργαστης κανει 70 και οι καρτες κανουν επισης 70 παμε στα 140 αρα καλυτερο για μενα θα ηταν εως 200 γιατι σκοπευω να παω εκδρομη και δεν ειμαστε να ξοδευουμε και ολα μας τα φραγκα για ενα πσ! ^^

ναι για ατχ ειναι !

Δημοσ.

αν θες να δωσεις λιγο παραπανω καλυτερα να παρεις αυτην εδω: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Socket%20FM2%7CASUS%20A88XM-PLUS%20(%2090MB0H50-M0EAY0%20)

που εχει και 4 σλοτς για μνημες και θα υποστηριζει τους νεους επεξεργαστες Kaveri στο μελλον 

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα .

θα δω ποσο κανουν ολα μαζι και αν μου φτανουν και τα χρηματα θα αγορασω και μια ψυκτρα. τωρα οσο αναφορα το κουτι σε περιπτοση που κατι δεν τεριαζει μπορω να αγορασω καινουργιο το οποιο να κοστιζει στα 20 ευρο ? θα τεριαζει σιγουρα? γιατι το κουτι μου ειναι λιγο παλιο

Δημοσ.

το κουτι μου δεχετε ΑΤΧ αρα σημαινει οτι θα ταιριαζει .! ευχαριστω πολυ να ρωτησω και κατι ακομα

κοιτουσα για ανεμιστιρακια και ηθελα να ειναι με LED χρωματως κοκκινο

Revoltec Dark Red LED 80mm

και βρηκα αυτο εδω.

ειναι καλο ? για μαπα? και θα χρειαστει να παρω και εξτρα? θελω να παρω 2

μαλλον θα κρατισω μερικα χρηματα ακομα ωστε να παρω την

ASUS A88XM-PLUS μου φανικε λιγο καλυτερη

εχω και μια ακομα ερωτιση αν γινετε! θα χρειαστω τροφοδοτικο παραπανο απο 550 μαχ βατ?

Δημοσ.

δεν ξερω αν δεχετε 120 μμ ... ημουν αρκετα μικρος οταν το αγορασα το πσ και δεν ρωτισα περετερο πληροφοριες απλα το ηθελα για να παιζω κανενα game  .. αλλα νομιζω μετα απο 4 χρονια ειναι καιρος να το αλλαξω δεν συμφωνιτε?

Δημοσ.

αν το χεις 4 χρονια ναι σιγουρα θα ηταν και καλο για το συστημα και ψυχολογικα (boost :P) να παρεις ενα νεο κουτακι, mATX θα ηταν καλο γιατι ειναι ελαφρυ και βολικο και θα ταιριαζει γαντι η μητρικη σου. Μεχρι ποσα θα θελες να διαθεσεις?

Δημοσ.

βρηκα ενα το cougar spike το οποιο ειναι για μΑΤΧ και κανει στα 20 € και επισης ειναι πολυ ομορφο μεχρι το πολυ 20 με 25..

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως το ιδιο κουτι ειπα και εγω!!

το παλιο μου το κουτι εχει δεχθει επιθεση ! αν το ανεβασω σαν φοτο εδω θα τρελαθιτε! ο αδερφος μου που ειναι παντα νευριασμενος για ενα χρονο σχεδον το ειχε και το καταστρεψε !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...